- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftaya 10 kilo var
10 haftaya 10 kilo varhedefe varmaya
Aylık not defterime kayıt ediyorum ben ne zaman dersen tekrar ölçerim...telden giriyorum pc elime geçmiyor valla:)Kızlarrrrrrrrrrrr
Bugün malum ölçü listemizi tekrar hatırladıkŞöyle bir şey yapıyoruz hepimiz ;
Pazartesi günü herkes ölçülerini alıp bildiriyor
( Göğüs / Bel / Basen )
İlle tam şuradan demiyorum sonuçta herkes neresinden ölçtüğünü bir sonraki ölçümde nasılsa hatırlayacaktır
Bilgisayarı olupta ben ölçüm listesini tutarım diyen varmıGülşen yapmıştı geçen sefer ama bu sefer fırsatı olurmu bilemiyorum
yaparım derse tabiki seve seve
![]()
Tarihi de not ediyoruz ve tam 1 ay sonra bakıyoruz kimler ne kadar inceldiHatta ilk 3ü ilan eder motive oluruz ne dersiniz
![]()
suyu artırmaya çalışıyorum Yeşilçay vs içiyorumKesinlikle ikimizde başarabilirizaz daha sıkı tutalım yeterki
BOl bol su birde aklında bulunsun mısır püsküllü çay ödem atmaya yardımcı oluyormuşhani lazım olursa diye diyorum
Aylık not defterime kayıt ediyorum ben ne zaman dersen tekrar ölçerim...telden giriyorum pc elime geçmiyor valla:)
Hatta
suyu artırmaya çalışıyorum Yeşilçay vs içiyorum
Hayatım güncel kilom 63.7 hedefim 57Listemizin şimdiki hali ama bir hatam varsa söyleyin düzeltebilirim![]()
Evet o bendim :)Eski olcucu gelmis o zaman iki hafta falan once alip yazdik sanirim biz ben yapalim deyince kaptan soylemisti bizim takip eden bi arkadas vardi diye :)
Tabi ablacim cok iyi olmus :) zaten yavas veriyorun :)Canım tebriklerinşallah haftaya çok daha fazla gidecektir
Bu arada canım ayın 27sinde sende listedesin
Yılbaşı hedef listesine de ekledim seni direkhedef olarak 69 yazdım şimdilik ama sen istediğin rakamı belirtebilirsin tabiki
hani ben gerçekçi olalım diye dedim ( yağ oranı az olunca az gider hesabı
yoksa ben veririm siz veremezsiniz değil
)
Merhaba hanımlar geçen hafta 64,5 civarı iken bu hafta 63.7 çıktım gerçekten dikkat etmemin sonucunu aldım bugün ki menümü de yazayım bakalım nasılmış
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1/2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı Nutella
Öğle
10 tane patates kızartması
1 dilim kek
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 dilim ekmek
3yk yoğurt
Ara
1 inçe dilim kavun
1 avuç kuruyemiş
Abowwwww yazınca farkettim bugün fazla olmuş yarın dengelerim inşallah
ekmeği hayatımdan çılardım gibi
Şu şekerli gıdaları da çıkarsam Eminim patır patır gider kilolar
Günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum sonra temizlik![]()
Su perisi86 kolay gelsin. . Benim nihayet 5. Günü bitti isim. Ama çok yoruldum yaaa.. işten gel sonrada ev de iş yap hem de her gün. Bazen yaptığım akıl karı degil biliyorum. Arkadaşların çoğu yardimci alıyor düzenli ama benim takintilarim dolayisiyla illa herseyi ben yapmalıyım sonra da günlerce kendime gelemiyorum.
oynakbasi34 canım ne güzel bir gün olacak. Iyi sohbetler size...