Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

upload_2017-10-13_22-29-51.webp

Kızlarrrrrrrrrrrr

Bugün malum ölçü listemizi tekrar hatırladık ;) Şöyle bir şey yapıyoruz hepimiz ;
Pazartesi günü herkes ölçülerini alıp bildiriyor ;)
( Göğüs / Bel / Basen )
İlle tam şuradan demiyorum sonuçta herkes neresinden ölçtüğünü bir sonraki ölçümde nasılsa hatırlayacaktır :21:

Bilgisayarı olupta ben ölçüm listesini tutarım diyen varmı :KK48: Gülşen yapmıştı geçen sefer ama bu sefer fırsatı olurmu bilemiyorum ;) yaparım derse tabiki seve seve ;)

Tarihi de not ediyoruz ve tam 1 ay sonra bakıyoruz kimler ne kadar inceldi ;) Hatta ilk 3ü ilan eder motive oluruz ne dersiniz :KK68:

Kızlarrrrrrrrrrrr

Bugün malum ölçü listemizi tekrar hatırladık :KK66: Şöyle bir şey yapıyoruz hepimiz ;
Pazartesi günü herkes ölçülerini alıp bildiriyor :KK66:
( Göğüs / Bel / Basen )
İlle tam şuradan demiyorum sonuçta herkes neresinden ölçtüğünü bir sonraki ölçümde nasılsa hatırlayacaktır :21:

Bilgisayarı olupta ben ölçüm listesini tutarım diyen varmı :KK48: Gülşen yapmıştı geçen sefer ama bu sefer fırsatı olurmu bilemiyorum :KK66: yaparım derse tabiki seve seve :KK66:

Tarihi de not ediyoruz ve tam 1 ay sonra bakıyoruz kimler ne kadar inceldi :KK66: Hatta ilk 3ü ilan eder motive oluruz ne dersiniz :KK68:
Aylık not defterime kayıt ediyorum ben ne zaman dersen tekrar ölçerim...telden giriyorum pc elime geçmiyor valla:)

Aylık not defterime kayıt ediyorum ben ne zaman dersen tekrar ölçerim...telden giriyorum pc elime geçmiyor valla:)

Süpermiş ;) o zaman pazartesi hepimiz alalım bakalım ölçülerimizi ;)

Hatta

suyu artırmaya çalışıyorum Yeşilçay vs içiyorum

Benim okadar su içmeme rağmen hala ödemim varmış az da olsa ;) biraz daha artırayım bakalım ;)

Kızlar şimdilik bana müsaade :KK3:
Hem yoruldum hemde eşimle kız laptobu istiyorlar :KK48:
Sabah erkenden damlarım nasılsa ;)

Allaha emanet olun
İYi geceler :KK68:

Canım tebrikler :KK66: inşallah haftaya çok daha fazla gidecektir :KK66:
Bu arada canım ayın 27sinde sende listedesin :KK66:

Yılbaşı hedef listesine de ekledim seni direk :KK66: hedef olarak 69 yazdım şimdilik ama sen istediğin rakamı belirtebilirsin tabiki :KK66: hani ben gerçekçi olalım diye dedim ( yağ oranı az olunca az gider hesabı :KK66: yoksa ben veririm siz veremezsiniz değil :KK70: )
Tabi ablacim cok iyi olmus :) zaten yavas veriyorun :)

Merhaba hanımlar geçen hafta 64,5 civarı iken bu hafta 63.7 çıktım gerçekten dikkat etmemin sonucunu aldım bugün ki menümü de yazayım bakalım nasılmış

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1/2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı Nutella

Öğle
10 tane patates kızartması
1 dilim kek

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 dilim ekmek
3yk yoğurt

Ara
1 inçe dilim kavun
1 avuç kuruyemiş

Abowwwww yazınca farkettim bugün fazla olmuş yarın dengelerim inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Aslında sabahın 6sında uyandım yine ama sağ olsun bizim günleri sayılı hamile kuzen sabah İGde kahve resmimi görünce ahanda yengem uyanmış diye beni aradı ve maşallah çenesi hiç durmuyor :D tabi bende hiç sevmem konuşmayı :D
Bugün Annesi yanına gidecek ya oda erkenden uyanmış vakit geçsin diye beni aramış :D
Neyseki Annesi şimdi beni arayınca ekranda gördüm de kız Anan arıyor hadi kapat merak etti sanırım dedim :D

Bugün Ayşeyle Maltepeye gidiyoruz :21: Kızlarla buluşmaya :21:
Yol biraz uzun ama olsun nasılsa bizde çoluk çombalak olmayacak ;) Çok keyifli bir gün olacağına da adım gibi eminim ;) İnşallah kaçamaksız da atlatırım diye umuyoruz :KK48:
Yollarda sıkıntı olmasın diye aşırı su içemeyebiliriz ama yine elimizden geleni yaparız tabiki ;)

Şöyle güzelce süslenip püslenip gider bol bol resim çekeriz nasılsa :KK48:

Merhaba hanımlar geçen hafta 64,5 civarı iken bu hafta 63.7 çıktım gerçekten dikkat etmemin sonucunu aldım bugün ki menümü de yazayım bakalım nasılmış

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1/2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı Nutella

Öğle
10 tane patates kızartması
1 dilim kek

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 dilim ekmek
3yk yoğurt

Ara
1 inçe dilim kavun
1 avuç kuruyemiş

Abowwwww yazınca farkettim bugün fazla olmuş yarın dengelerim inşallah

Canım bence güzel bir menü ;)
Aklında bulunsun Sibel menülerde porsiyonu ne olursa olsun 4 yk olarak veriyor ;) az gibi düşünüyor insan ama inan oda doyuruyor ;)

ekmeği hayatımdan çılardım gibi
Şu şekerli gıdaları da çıkarsam Eminim patır patır gider kilolar

Kesinlikle her zamankinden güzel kilolar verirsin ;) light da olsa tüketme ;) Zeroyu bile haftada 1 kere 1/2 bardaktan fazla içme canım ;) hepsinde şeker olmasada başka katkı maddeleri var dengemizi bozan ;)

Su perisi86 Su perisi86 kolay gelsin. . Benim nihayet 5. Günü bitti isim. Ama çok yoruldum yaaa.. işten gel sonrada ev de iş yap hem de her gün. Bazen yaptığım akıl karı degil biliyorum. Arkadaşların çoğu yardimci alıyor düzenli ama benim takintilarim dolayisiyla illa herseyi ben yapmalıyım sonra da günlerce kendime gelemiyorum.

oynakbasi34 oynakbasi34 canım ne güzel bir gün olacak. Iyi sohbetler size...

Kızlar ben ufak ufak hazırlanmaya başlıyayım ;) Ayşeyle buluşmadan eşimle bir yere uğrayacağız o arayınca da yola çıktım diye direk buluşacağımız yere geçerim :21:
Artık akşam bol bol sohbet ederiz sizlerlede ;) malum yol uzun akşama ancak dönerim :D

Hadi Allaha emanet olun :KK60:

Su perisi86 Su perisi86 kolay gelsin. . Benim nihayet 5. Günü bitti isim. Ama çok yoruldum yaaa.. işten gel sonrada ev de iş yap hem de her gün. Bazen yaptığım akıl karı degil biliyorum. Arkadaşların çoğu yardimci alıyor düzenli ama benim takintilarim dolayisiyla illa herseyi ben yapmalıyım sonra da günlerce kendime gelemiyorum.

oynakbasi34 oynakbasi34 canım ne güzel bir gün olacak. Iyi sohbetler size...

Sağ olasın canım ;) Hem bol hareket hemde bol sohbet :D

Back
X