Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet cnm haklisiniz bugun yogurt aldiricam esime normalde yarim kase ogle ve aksam yemeklerinde yememi soyledi diyedisyenim dun bitti bugun aldirayim:))
Buarada cok gecmis olsun Rabbim kimseye aci keder yasatmasin cnm

Geçmiş olsun tekrar Banu abla benimde nur topu gibi bir fitigim var fizik tedavi gördüm 15gun biliyorsun inş çoğalmaz

Çok şükür misafirim erken geldi erken gitti biraz önce gitti kızkardeşim var şuan kızımı uyutuyorum :KK66:

Hadi geçmiş olsun ;) ne güzel erkenden atlatmışsın ;)
Kuzuya iyi uykular

Evet cnm haklisiniz bugun yogurt aldiricam esime normalde yarim kase ogle ve aksam yemeklerinde yememi soyledi diyedisyenim dun bitti bugun aldirayim:))

kesinlikle ihmal etme canım çok faydasını görüyoruz hem protein takviyesi ;)

Kızlarrrrrrrrrr birde diyorum ki nasılsa çoğumuz iyi kötü yürüyüş yada spor yapıyoruz :21:
Şöyle birde spor yarışması mı yapsak kendi aramızda :spor:
Tabi yine katılmak zorunlu değil ama spor yapanlar her akşam menüleriyle sporlarını yazıyorlar nasılsa ;) biri de Spordan sorumlu bakanlık için gönüllü olsada onları listelese ;)
Her akşam bir önceki akşamın dakikalarına ekleme yapıp haftanın sonunda ( isterseniz cuma harici bir gün olabilir ) en çok spor yapanları takımda ilan ederiz :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hem spor için teşvik olur hemde bizde biraz daha yarış kıvamına geliriz ;)

Ne dersiniz ?

Bu arada hala Ölçü listesine gönüllü bulamadım :KK48: Hani cepten belki sıkıntı olur ama en kötü ihtimalle bir deftere not edip bir ay sonra güncelleme yapılabilir ;)
Hee baktım yine gönüllü yok ben üstlenirim tabiki ;)

Bu arada Su perisi86 Su perisi86 sanada ne zamandır sormak istiyorum ;) en çok takıma katkısı olanlardansın :KK68: bu cuma eğer sende uygun görürsen seni kaptan yardımcısı olarak karar defterine ekletmek istiyorum ;) fazladan bir sorumluluğu yok zaten her zaman yaptığın şey; ben yokken takımla biraz ilgilenip yeni arkadaşları biraz motive etmeye yardımcı olmak ;) Liste işini sağ olsun YENA YENA yardımcı oluyor hallediyoruz ;)

Onada teklif etmek çok istiyorum ama yoğun çalışıyor gerçi tamam derse benim canıma minnet ;)

Eski takım kaptanlarımız maalesef kara kayıp :KK61: Onlarıda merak etmedim değil haniiii
Hatta dur onlara bir seslenelim :KK48:
Diademe Diademe ve LargeGemini LargeGemini Nerelere kayıp oldunuz özlettiniz kendinizi ;) Hayır kaptan yardımcılarımsınız ama yüzünüzü gören cennetlik ;) Kaptan yardımcılığınıda boş verin sıkıntı olmasın yeter bana :KK15::KK15::KK15::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için :KK66:
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diye :KK53: bizimki içe demezmi :KK67:
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyor :KK48: Tamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim :KK53:
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım :KK70: )
Kadın resmen böyle oldu :KK57: O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi :KK48: Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim :KK70: Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi :KK48:
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi :KK70:

Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı :KK53: 3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi :KK66: Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi :KK66: Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor :KK48:
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım :KK66: şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik :KK66: )

Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı :KK66: Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi :KK66: ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor :KK66:

Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsin :KK66: yada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç :KK66:

Hemen not ettim canım ölçülerini :KK66: İnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz :21:

Tamamdır canım :KK66: ilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş :KK66:

Tamam canım :KK66: olmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye :KK66: çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur :KK66:

Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydı :KK66: hani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu :KK66:
Bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:
Banucum eşinin kullandığı kremin adını yazarmisin aynı ağrılar ve fıtıklar esimde de var acaip sinirli belki işe yarar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün artık nasıl yorgun düştüysem ( aksiyon hiç eksik olmadı :KK53: ) resmen saat 22:00de yatıp uyumşum :KK57:
Sağ olsun eşim biraz kızla oturmuş sonra aramıza almış :KK66: Sabaha kadar deliksiz uyumuşum ama nasıl iyi geldi anlatamam :KK66:

Aksiyon hiç eksik olmadı dedim ya :KK48: Dün akşam yine hastaneye götürmeye karar verince eşim bu kez özele götürelim belki daha iyi bakarlar dedi ama gittiğimiz özelde acil giriş yapmaya kalkıştığımız halde çocuk o haldeyken normal giriş yapıp bekleyin dendi ( çocuğun ateşi evden çıkarken 39.2ydi :KK57: )
Bende doğal olarak sinir oldum ve eşime bunlar para götürmenin peşinde yürü biz yine devlet hastanesine gidelim dedim :KK66:
Trafikte maşallah yoğun olunca kendi mahallemize yakın sokak aralarına girelim dedik ana cadde hiç ilerlemiyor diye :KK43: hay demez olaydık o_O
Bizimki tam giderken kadının biri yolu aracıyla keyfi kapatmış hadi iki korna ötürdü hatun yolu açtı ( oda o an birini araçtan indirirken sohbet ediyormuş ) araçtan inen adamda tabi arabanın önüne atlayınca bizimki tekrar kornaya bastı ( acelemiz var diye ) tip tip bakıncada az ilerleyip bir yandanda ne bakıyorsun kardeşim acelem var dedi ve olanlar oldu :KK43:
Adam hızlı adımlarla eşimin üzerine yürümeye başlayınca bizim artist ( onada çok kızdım sonra ) arabadan indi :KK57:
Gelen adam direk eşimi itmeye başlayınca ne lan yol vermiyorsun falan diye :rolleyes: bende anında araya girip ikisini ayırdım hatta o ara adam banada vurmaya kalkışmış tabi ben fark etmedim onu o heycanla :KK57:
Tam bizimkini arabaya doğru ittirirken adam başladı ana avrat küfür edip tekrar saldırmaya o_O ama öyle böyle küfür etmedi eee benimki dururmu adamın üzerine horoz gibi atlamaya kalkıştı :kızgın: Bir yandan arabada çocuk ateşler içinde yanıyor ona mı yanayım eşim daha önce beyin felci geçirdi tekrar sinirden bir şey olur diye ona mı yanayım derken o an bana nasıl bir güç geldiyse önce adamı bir güzel ittim ( ama yeminle o an saniyesinde pişman oldum ya adam düşünce kafayı çarpsaydı kaldırıma diye ) anında dönüp eşimide yakasından tuttuğum gibi kenara ittim bin arabaya yeter çocuk hasta diye o_O Neyseki mahalleden bir kaç kişi araya girdi de diğer adamı uzaklaştırdılar ( ben görmedim ama adamda gidip arabadan levye almaya koşmuş anında )
Bindik arabaya yolumuza gittik ama tabi benim elim ayağım boşaldı resmen :KK57: nasıl titriyorum size anlatamam :KK43:
Hatta hastaneye varana kadar eşime fırça attım sen nasıl düşüncesizce davranırsın bırak küfür ettiyse etti kendinide bizi de nasıl tehlikeye atarsın diye :KK67: Büyük kızım bile arabadan fırlayıp babasını çekmeye başlamış o an sonra fark ettim :KK43:
Haklısın falan dediysede valla sinirden hem ağladım hem saydırdım :KK43: hep diyorum şu trafik yüzünden bir gün başına bir şey gelecek senin diye ama yok her küfür edene atlıyor :KK67:

Hastanede kayıt işlemi yaparken bir ara bayılacak gibi oldum hatta hemşire sağ olsun abla iyimisin bak otur dinlen şurda falan dedi de yok iyiyim dedim de kızımla ilgilendim :KK66:
Perşembe günü de eşimi Nöroloji doktoruna götüreceğim ama yemin ettim doktora çok kuvvetli bir antidepresan ver şuna hatta öküz deviren cinsinden olsun demezsem banada BAnu demesinler :KK70: :KK70: :KK70:

Eve gelince de yatana kadar saydırdım bizimkine sen delimisin ya adamın silahı olsaydı ya o levyeyi alıp sana koşturup saldırsaydı diye :kızgın: Özür üzerine özür diledi ve doktor nasıl bir antidepresan verirse versin kullanacağına söz verdi :KK66:

Hani dert bir değil ki sağlam durayım :KK43: Yine şükür Rabbim dermansız dert vermedi :KK68:
Sabah tartılayım dedim hay demez olaydım :KK43: 2 kgya yakın artı görünüyorum ( gerçi 2 gündür 1 ltire suyu ancak içmişimdir o_O Neyse bugün itibaren kendimi topluyorum ve suyada abanıyorum :KK66: cumaya kadar en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum :KK66:

Aminnn canım inşallah Rabbim tüm hastalara şifa verir ...Aminnn
Canim cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz trafikte Ben de Boyle seylerden cok korkuyorum

Selam arkadaslar kendimi bu aralar hic iyi hissetmiyorum hastalik bir yandan sikintilar bir yandan pesimi birakmiyor. Kac gundur dogru duzgun beslenemedimde ne bulduysam onu yedim spor felanda hakgetire yani. Bugun toparlamaya calisiyim sabah kalkip yureyeyim dedim sabah 6.15te uyandim banyoya gittim nasil birsyse ayni hizla yataga geri dondum az daha isede gec kalcaktim. Bu aralar uzerimde bir bunalim havasi var pes etmemede cok az kaldiiii :KK43: :KK43:

oynakbasi34 oynakbasi34 banu ablacim sanada cok gecmid olsun valla Rabbim korumuş dışarısı manyak dolu.
Canim Emin ol Hepimizin sıkıntılı zamanlari oluyor devam edecek Halimiz olmuyor ama hayat Boyle burayi da birakma emi bu hafta Ben de hic dikkat edemedim ama bir sonraki hafta eminim cok iyi gececek

Tamam kuralları okudum aklımda kalmayanlari zamanla öğrenirim :) kendimi tanıtayım167 boyunda 28 yaşındayım 3 aylık bi kızım var 76.6 kiloyum malum kilolar hamilelikten kalma 60 kilo olmak istiyorum minik kızımdan dolayı çok aktif olmasamda günde 5 mesaj atarım heralde :)) bide cuma günü mü başlayacağım Yoksa yarından itibaren mi dahil olacağım
Aramiza hosgeldin canim :)

İyi geceler kızlar
@kittenlove YENA YENA erciyes111 erciyes111 @pptya87
Kızlar nerdesiniz bugün inş iyisinizdir
Yeni arkadaşlar geldi gelin kaynasalim rakip olalım yarisalim
Kizlar hafta sonundan beri O kadar yogunum ki Pazartesi Sali misafirim vardi hafta sonundan basladı hazirliklarim tabi aksama kadar okul kosa kosa eve geldim buraya giremedim bile bu hafta duzenli beslenenedim acikcasi sabit ciksam sevinicem O durumdayim

Maşallah ama yanlış anlamadiysam son 6 ayda 28-30 kilo vermişsin çok iyi bence:)) 63 ile hamile kaldım 84 ile doğum yaptım işte şimdide 76 oldum eşim çok dalga geçiyor çaktırmıyorum ama cok kırılıyorum eşimle aramda 2 kilo var :KK43:(( Ona söylemedim diyete başladığımı misal göbeğin senden iki metre önden falan gidiyor diyor :KK43:( İnşallah bir ayda 4-5 kilo vermek istiyorum.

Bu arada herkese günaydın
Ah bu erkekler Anne olmak kolay mi psikolojik olarak fiziksel olarak yani her türlü degisiyoruz ama hi merak etme tatlim Burda beraber guzel isler basariyoruz (gerci Ben cok beceremiyorum kilo vermeyi ama Ortam cok guzel arada kacirsam da pes etmiyorum burayi Cook seviyorum)

Kızlarrrrrrrrrr birde diyorum ki nasılsa çoğumuz iyi kötü yürüyüş yada spor yapıyoruz :21:
Şöyle birde spor yarışması mı yapsak kendi aramızda :spor:
Tabi yine katılmak zorunlu değil ama spor yapanlar her akşam menüleriyle sporlarını yazıyorlar nasılsa :KK66: biri de Spordan sorumlu bakanlık için gönüllü olsada onları listelese :KK66:
Her akşam bir önceki akşamın dakikalarına ekleme yapıp haftanın sonunda ( isterseniz cuma harici bir gün olabilir ) en çok spor yapanları takımda ilan ederiz :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hem spor için teşvik olur hemde bizde biraz daha yarış kıvamına geliriz :KK66:

Ne dersiniz ?

Bu arada hala Ölçü listesine gönüllü bulamadım :KK48: Hani cepten belki sıkıntı olur ama en kötü ihtimalle bir deftere not edip bir ay sonra güncelleme yapılabilir :KK66:
Hee baktım yine gönüllü yok ben üstlenirim tabiki :KK66:

Bu arada Su perisi86 Su perisi86 sanada ne zamandır sormak istiyorum :KK66: en çok takıma katkısı olanlardansın :KK68: bu cuma eğer sende uygun görürsen seni kaptan yardımcısı olarak karar defterine ekletmek istiyorum :KK66: fazladan bir sorumluluğu yok zaten her zaman yaptığın şey; ben yokken takımla biraz ilgilenip yeni arkadaşları biraz motive etmeye yardımcı olmak :KK66: Liste işini sağ olsun YENA YENA yardımcı oluyor hallediyoruz :KK66:

Onada teklif etmek çok istiyorum ama yoğun çalışıyor gerçi tamam derse benim canıma minnet :KK66:

Eski takım kaptanlarımız maalesef kara kayıp :KK61: Onlarıda merak etmedim değil haniiii
Hatta dur onlara bir seslenelim :KK48:
Diademe Diademe ve LargeGemini LargeGemini Nerelere kayıp oldunuz özlettiniz kendinizi :KK66: Hayır kaptan yardımcılarımsınız ama yüzünüzü gören cennetlik :KK66: Kaptan yardımcılığınıda boş verin sıkıntı olmasın yeter bana :KK15::KK15::KK15::KK15:
Banu abla tşk ederim takım için seve seve yardımcı olurum :KK200: tabiki öncelik YENA YENA ablada olsun bende telefondan giriyorum taşıma işini nasıl yapılır bilmiyorum bile:110:

Ben daha çok emzirdigim için süt arttıran şeyler yiyip içiyorum :)) bide gaz sorunumuz var chia acaba gaz yaparmi ? Haftada bir kiloya yakın versem yeter.

Neyle olcsem ki ölçmek için kullanacağım birşey yok :KK43:
Canim emzirirken daha iyi kilo veriliyor bizzat deneyimledim :)

Merhaba herkese
Yaklaşık 1 haftadır yoğunluktan ve bazı sorunlardan yazamadım
Bu süre zarfında pek sağlıklı beslenemedim ama az yedim iştahım azaldı üzüntünün bana verdiği tek armağan iştahımın bu süte içinde biraz azalması
Yarın sabah bakalım tartılacağım umarım biraz vermiş olurum ilk hedefim 62 ye inip takıma yeniden dahil olmak istiyorum

Inan bunu bile zor yiyorum midemmi kuculdu nedir cnm hic istahim yok bn zaten balik et tavuk hic sevmiyorum zoraki yiyorum insallah zayiflarim boyle gerci 5 kilo verdim 3 haftada
Bende tam tersi sebzeler meyvelerle aram hiç yok :) çok iyi bence ben o kadar versem havalara uçarım ben ayda 4-5 kilo hedefledim tutturabilirsem tabi

Aramiza hosgeldin canim :)
Hosbuldum erciyesten dolayı kayserilimisin acaba ben kayseriliyim :))
Ah bu erkekler Anne olmak kolay mi psikolojik olarak fiziksel olarak yani her türlü degisiyoruz ama hi merak etme tatlim Burda beraber guzel isler basariyoruz (gerci Ben cok beceremiyorum kilo vermeyi ama Ortam cok guzel arada kacirsam da pes etmiyorum burayi Cook seviyorum)
Insallah bende pes etmem Bilmiyorum anlamıyor eşim sanırım beni :(

Merhaba herkese
Yaklaşık 1 haftadır yoğunluktan ve bazı sorunlardan yazamadım
Bu süre zarfında pek sağlıklı beslenemedim ama az yedim iştahım azaldı üzüntünün bana verdiği tek armağan iştahımın bu süte içinde biraz azalması
Yarın sabah bakalım tartılacağım umarım biraz vermiş olurum ilk hedefim 62 ye inip takıma yeniden dahil olmak istiyorum
Canım inşallah sıkıntılarını atlatabilmissindir bazen hepimiz zor süreçlerden geçtik ve geçiyoruz da hep bir sınav hep Bir imtihan veriyoruz hayatta

Önemli olan bunları verdikten sonra dimdik ayakta durabilmek

Eminim sende ne yasadiysan bunun arkasından dimdik ayakta durmussundur

Şuan kaç kilosun bak bende hirslanip izne ayrıldığım kiloya dönüp listeye girdim iki hafta önce

Back
X