Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limon sık üstüne yada yoğurtla yenebilir pirinçler kırılmıyormu denedim kırıldı benimki?Bu arada yine erken kalkınca sabah eşimle çocuklara kahvaltı hazırlarken öğlenlik yazdan hazırlayıp buzluğa attığım Bahçemizdeki taze fasulyeden yaptım
Kızlarada daha evvel sarıp buzluğa attığım sarmalardan pişirdim ( biz yokken acıkırlarsa hazır olsun diye ) ama yaparken yaprakları çok bekletmedim suda sanırım biraz tuzlu olmuşnasıl tuzunu alabilirim bilen varmı
pişti bile
![]()
Toz zencefili balla karıştır bir çay kaşığı ye ama toz çok olacak koyu olsun@ oynakbaşı bunu da deneye bilirsin
Limon sık üstüne yada yoğurtla yenebilir pirinçler kırılmıyormu denedim kırıldı benimki?
Örgü yapıyorum yeğenimin bebeğine ceketi bitirdim dikmeye eriniyorum miniş kız elbisesine başladım patik siparişi var kız la oğlan onları yapıcam bide kıza adını çıkaramadım şimdi boyunlukmu ne ondan istiyorum yüzmeden gelirken falan iyi olur![]()
Örgü yapıyorum yeğenimin bebeğine ceketi bitirdim dikmeye eriniyorum miniş kız elbisesine başladım patik siparişi var kız la oğlan onları yapıcam bide kıza adını çıkaramadım şimdi boyunlukmu ne ondan istiyorum yüzmeden gelirken falan iyi olur![]()
Neden olmasın 3 saniyelik rüyalara bile bir ömür sigiyorsa zamanda hızlanmış olabilir :))Sizce de öylemi nasıl hızla geçiyor zaman. Bir bakıyorsun haftaiçi bir bakıyorsun haftasonu..
Bir makalede okumuştum. Depremler tsunamiler doğal felaketlerden kaynaklı zaman hızla akiyormuş. Doğruluk payı varmı acaba...![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Evdekiler mışıl mışıl uyurken bende keyif kahvemi kapıp geldim
Sabah 4 de bir ara uyandım ama o saatte de ne yapacağım az daha uyuyayım dedim valla iyi oldu biraz kendime geldim ( uyku bakımından ) yoksa nezle grip durumları hala devam ediyor
Gece yatağa giderken hatta mutfak rulosu aldım yanıma ama Allahtan çok fazla burnum akmadıda uyuyabildim rahat
Gece yatmadan büyük kızım kopardı beni
Hasta olduğum halde yatmam ben genelde çünkü biliyorum yatarsam daha beter olacağımtabi ben dolandıkça bizimki babasına yok anam yok bu hasta falan değil ilgi çekmeye çalışıyor diyip durdu
eşimde muzuluğuna tabi canım yaramaz çocuk gibi sırf dikkat çeksin dedikçe ben gülüyorum diye de bak bak hasta insan gülermi hesapta ay ay diye inliyor ama yok numara bu diye tutturdular
Muzurlar benle uğraşmaya bayılıyorlar ama hakkını yiyemem valla büyük kızım ben hasta olduğumda bana çok daha fazla alaka gösteriyordevamlı şunuda iç bunuda yap der
Bİraz kendime geleyim de sonra bir güzel kahvaltımı yaparım tek başıma da olsaonlar geç kalkar beklemiyeyim hiç
Yeni yaşın sana gönlünden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip etsin en kısa zamanda inşallah...Aminnn
İYiki doğdun
Amin canım çok sağol
Canım aşure de çok güzel süt yapıyor ama o tabi çok kalorilionun yerine buğdayı kabartıp haşla ve çok çok az şeker ilave et
eşimin amca gelini hep yapardı ve inanılmaz sütü boldu maşallah
![]()
Günaydın kızlar bugün akşam ancak girebilirim buraya kahvaltı sonrası hazırlanıp çıkacağız disariya
ISILDURU doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Teşekkür ederim
Ölçüme gelince kaç kere olctum aynı çıktı benim belim zayifkende hiç İnce olmadı bel oyuntum Yok maalesef
Göbek deliği hizasından olctum büsbütünum(
Teşekkürler canım
İyi akşamlar kızlar bugün misafir geldi cheesecake aldı eşim bir dilim yedim önden onu söyleyeyim
Kahvaltı yağda iki yumurta, bir ceviz, bir zeytin, iki dilim çavdar ekmek, az petek balı.
Ara filtre kahve, limonlu cheesecake.
Öğlen/Akşam bir tabak tulum peynirli makarna, 3 kaşık yoğurt.
Ara bir tabak patlamış mısır ve çay.
Slm arkadaşlar
Çok yoruldum bugün kahvaltı sonrası anneme geçtik teyzemler gelmişti orada iki saat oturduk sonra çıktık akşam 18:30 eve geldik
Bacaklarım çok ağrıyor valla
Sorma abla yaa annemle yürüyerek aramız 15dk gitmesem teyzemler gelmedi diyecektiDüğünden dolayı yoğunsunuz dimi.
Menun çok güzel ablaO zaman yediklerim gelsin.
Kahvaltı,
1 yumurta
3 catal peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Ara,
1 Armut
Ara,
2 lokma gevrek
1 çay kaşığı ayva reçeli
Duble kahve