Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaa ne sakarım sakarlığım tuttu başım nasıl ağrıyor dolabın cikintisina başımı çarptım:((( neyse bugünkü menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Kimyonlu rezene çayı
Bir dilim peynir

Ara : Bir elma
Süt arttırıcı çay

Öğlen
Kıymalı fırında sebze yemeği yarım tabak
Bir kase bulgurdan uydurduğum çorba
Yarım kase yoğurt

Ara: 1 tane kuru incir

Akşam
Menemen
3 dilim kepek ekmek
Yarım kase çorba

Yatmadan önce
Bir bardak kimyonlu rezene çayı
Bir bardak süt arttırıcı çay

Ben de menümü paylasayim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti bir dilim karisik tahilli ekmek bir domates 2 küçük salatalik 2 dilim light beyaz peynir 3 tane zeytin biraz dereotu bir bardak cay
Ara bir büyük Fincan sekersiz osmanli kahvesi (hazir paketlerden okulda kahve yapacak vaktim yok :( sade Türk kahvesi de bulamadim bunu aldim mecbur en) 3adet cig findik 3 adet cig badem
Ogle 200gr yogurt 4 kasik kadar sebzeli bulgur pilavi 2 kasik kadar mantarli tavuk sote
Aksam bir kase kirmizi lahanali havuclu yogurtlu salata 6 7 kasik kadar sebzeli bulgur pilavi (nihayet bitti pilav :) )
2 2.5 litre de su olur

Hayirli akşamlar kizlar..bugün pek iştahim yoktu...sinirim cok bozuktu...o yüzden pek birşey yemedim..:KK34:

Kahvaltim..1 tabak az receli yogurt
2 dilim kasar oeynir

Öyle vakti...
1 tabak sade yogurt

Akşam ...
3 ü bir arada ..kahve

Toplam kalori..506
30 dakika yürüyüş
Kacamak yok...

Hayirli akşamlar kizlar..bugün pek iştahim yoktu...sinirim cok bozuktu...o yüzden pek birşey yemedim..:KK34:

2 dilim kasar oeynir

Öyle vakti...
1 tabak sade yogurt

Akşam ...
3 ü bir arada ..kahve

Toplam kalori..506
30 dakika yürüyüş
Kacamak yok...
Çok az bence aldığın kalori dikkat et sürekli bu şekilde beslenme sağlığına zararı dokunabilir

Kızlar eve döndüm şükür ;)

Bugün cidden fena yoruldum ama yarında buna benzer bir gün beni bekliyor :D :D :D
Sabah kızkardeşimle dışarda kahvaltı yapalım dedik ;) ordan da hemen AVMden büyük kızıma okul için siyah kot almam gerekiyor ( hatun ders çalışmaktan bir türlü kendine kot alamadı ayağındakide yırtıldı yırtılacak :KK48: )
Dönüşte kızkardeşim arabasını yıkatacakmış bana arkadaş olurmusun dedi onada tabi tamam dedim ;)
Öğlende de kızı okuldan aldıktan sonra da Pazarlığımı yapıp eve dönerim inşallah ;)

Tabi sabah gitmeden de damlarım o ayrı :KK48:

Evdekilere soslu makarna yapinca yemedim..kendimede birseyler yapmaya üşendim ..zaten iştahimda yoktu....yarin insallah daha güzel bir gün olur:kızgın:

Benimkilerde şu anda baba kız ( ufaklıkla ) spagetti götürüyorlar :D
Gerçi bu saatte olmasaymış iyidi ama ancak eşimle eve girebildik ;)

2 dilim kasar oeynir

Öyle vakti...
1 tabak sade yogurt

Akşam ...
3 ü bir arada ..kahve

Toplam kalori..506
30 dakika yürüyüş
Kacamak yok...
Canim bence de cok az dikkat et kendine

İyi geceler
Menüm

Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
İki zeytin

Ara yeşil çay 10findik

Öğlen
Patlıcan oturtma iki kepçe yoğurt iki dilim ekmek

Ara şekersiz Türk kahvesi fındık

Akşam 18:30
İki kaşık et sote (çok ozlemistik ailecek) dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık

Spor 70 dk doga3 doga3

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şükür eve kısa süreliğine de olsa gelebildim :KK70: valla tam ayağı yanmış kedi modundayım yine :KK70:
Sabah spor salonunda bir güzel sporumu yaptım şükür hatta eve gelir gelmez de duşumu alıp öğle yemeğine Anneme gittim ( hatun ille gel kardeşinde burada diye tutturdu :KK66:
Kuzuyuda okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada Yüzme dersi için yollara döküldük Ana kız :KK66:

Bugün toplamda 13. 325 adım atmışım :KK71::KK71::KK71::KK71:
Yani toplamda 1 saat 54 dakika 27 saniye yürümüşüm :KK70:

Eve gelir gelmez kendime şöyle güzel bir salata yaptım bir bardak ayranla akşam yemeği niyetine :KK66:

Hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ; bol su

Kahvaltı; 07:45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir

ara; 09:15de ( spordan önce )
Şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen; 12:30da
4 yk kadar kıymalı karnabahar
1 büyük kase karışık mevsim salatası

ara; 14:15de
1 fincan Sütsüz Nescafe
6 - 7 tane grisini

ara; 15:15de
1 Çeyrek simit ( Annem kıza verdi yolda yesin diye ama yemedi cadı bende dayanamadım )

Akşam; 18:30da
1 büyük kase marul salatası
1 bardak ayran

( simidi yiyince vicdan yaptım o yüzden akşam bu şekilde oldu :KK66: )

Su olarak 2 litre ancak tüketmişimdir ama yatana kadar çok daha fazla olur o :KK66:
Banucum kuş kadar yemek yemişsin hatta yememişsin hiç :KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabahda yine 07:00de uyandım :KK53: Sanırım iki gündür hem fazla yoruluyorum hemde eşimle birlikte yatağa gidince biraz gecikiyorum :KK48:
Gece altımdan yastıkmı kaydı nedir boynum tutulmuş hafifde olsao_O
Neyse artık gitmeden kas gevşetici sürerim ki rahatlasın ;)

Kahvaltı faslı dışarda olacağı için biraz gecikecek o yüzden kendime 1 bardak ayran kaptım geldim ;) Kahvede yapmadım kendime nasılsa dışarda da içeceğiz diye ;)
Kaç haftadır pazara çıkmıyordum bugün çıkmışken meyve falanda alayım ;) malum havalar kışa çevirdi vitamin takviyesi olur ;)

Yoğun bir gün yine beni bekliyor ama ne demişler nerede hareket orada bereket ;)

Banucum kuş kadar yemek yemişsin hatta yememişsin hiç :KK70:

Yok kız inan hiç açlık hissetmedim dün ;) sanırım mide artık iyice ufaldı ;)

Back
X