Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bu arada bugün aldığım gömlek bu ;) Eşim üzerimde çok beğendi gerçi ona kalsa artık siyahlı birşeyler almamıistemiyor ama çok hoşuma gitti üzerimde de kibar durdu ;)
23192974_774798819387860_1974997487_n.webp

Bence cok hoş Banucum gömleğin..güle güle giyin..⚘

Bencede güzel güle güle kullan :)) Bi zaman sonra büyük gelsin hayırlısıyla inşallah :))

Çok teşekkür ederim kızlar ;)
Aslında gömlek aldığıma değilde Bedenin gün geçtikçe ufaldığı için daha çok sevindim :KK48:
Kızım hatta kızdı bana niye madem diğerini beğendin almadın nasılsa kilo veriyorsun iki hafta sonra da olsa olacaktır o sana diye ( sadece göbekten sıkıntıydı malum :D ) ama yaza kadar zaten çok daha güzel kilolar gidecek o zaman dilediğimi alırım o gömlekte nasılsa indirime girer ;) gerçi çok pahalı değildi 30 liraydı :KK48: ama kendime gelince cimriliğim tutuyor işte :D

Ben ne yedim toparlamaya çalışayım.

Sabah,
Bol yeşillik
Tereyağ da yumurta
2 zeytin
1 dilime yakın eksi maya ekmek.

Ara,
2 kahve
2 kare bitter

Öğle,
Acılı buğday çorbası

Akşam,
Aralıklarla 4 köfte
Bir kaç tane patates
Iki üç çatal salata.

Ara,
1 avuç çekirdek

70 dk. Aerobik,step,plates

İyi akşamlar kızlar
Bugün yoğun geçti yazamadım
Hafta sonu böyle geçecek galiba

Bu haftasonu benimde baya yoğun geçecek yine ;)
Hepimize kolay gelsin ne diyelim ;)

Ben ne yedim toparlamaya çalışayım.

Sabah,
Bol yeşillik
Tereyağ da yumurta
2 zeytin
1 dilime yakın eksi maya ekmek.

Ara,
2 kahve
2 kare bitter

Öğle,
Acılı buğday çorbası

Akşam,
Aralıklarla 4 köfte
Bir kaç tane patates
Iki üç çatal salata.

Ara,
1 avuç çekirdek

70 dk. Aerobik,step,plates

Canım çok güzel bir menü ;)

Çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde giyin.

Sağ olasın canım daha güzelleri sizlerin olsun :KK68:

Bugün yine geçe kaldım ama malum yarın koşturmacam var Pazarda Bilecik yolcusuyum günü birlik de olsa ;)
Pazar Bebek mevlüdü için bir çeşitte olsa salata ve tatlı bende yapayım istiyorum ( sürpriz tabi )
Salata olarak Arpa Şehriye salatası yapayım istiyorum ;)
Tatlı olarakda şu çubuklara takılan bisküvili Lolipop tarzı şeylerden yaparım belki tabi tariflere bir bakayımda hemen yatayım ;) yarın eksik malzemelerimi alır yaparım inşallah şöyle süslü püslü birşeyler :KK68:

Bugün yine geçe kaldım ama malum yarın koşturmacam var Pazarda Bilecik yolcusuyum günü birlik de olsa :KK66:
Pazar Bebek mevlüdü için bir çeşitte olsa salata ve tatlı bende yapayım istiyorum ( sürpriz tabi )
Salata olarak Arpa Şehriye salatası yapayım istiyorum :KK66:
Tatlı olarakda şu çubuklara takılan bisküvili Lolipop tarzı şeylerden yaparım belki tabi tariflere bir bakayımda hemen yatayım :KK66: yarın eksik malzemelerimi alır yaparım inşallah şöyle süslü püslü birşeyler :KK68:

Kolay gelsin canım..

Back
X