Ay size dün hastanedeki olayı anlatmadım

Resmen koptum bir ara ağrım varken gülmeye başladım.
Doktor omuzdan iğneyi yapacağım yan odaya geç dediğinde erkek bir Hemşire benle ilgilendi

Üzerimeki üstün yakasını kenara doğru açınca yok üstünüzü tek omudan çıkarın dedi tabi ben biraz çekindim o an

sonuçta sütyenimde görünüyordu hatta o an eşimle göz göze geldik oda bana Hemşirenin arkasından rahat ol gibilerinden göz kırptı

Hemşire tabi o an arkasında eşimi görmemişti beni süzüyor

eşim yanıma yaklaşınca önce eşime sonra bana baktı ve sanırım spor sakatlanması falan sandi döndü eşime siz spor hocasımısınız dedi

Tabi bizimki tipik kocalar gibi görünmüyor

saçlar uzun ve at kuyruğu

üzerinde armalar olan dar bir tshirt ( genelde spor salonlarında giyilenlerden )
Bizimki tabi o an sadece yok değilim dedi ama o an eşimin göbeğine gözüm kayınca beni bir gülme aldı

İçimden len bu Hemşirede göbeği görmüyor sanırım dedim

Tabi doktor o an benim güldüğümü görünce gülerek biraz önce ağlıyordun şimdi ne oldu da gülüyorsun dedi

aklıma komik bir şey geldi dedim sadece

İğneyi yaptıktan sonra hala erkek hemşire dibimden ayrılmadı yok iyimisin benim yapabileceğim bir şey varmı falan ( sizli bizlide konuşmuyor tabi birde devamlı takip ediyor gözüyle

)
Ben saftirik tabi hala anlamıyorum ama hastaneden çıkışta eşim demezmi ulen adam senin benimle evli olduğumu anlamadı resmen sana ilgi gösterdi diye

Adam beni resmen kıskanmış o an ay bir hoşuma gitti anlatamam size

eve gelene kadar bir yandan ağrımdan ay uy derken bir yandan da gülümseyip durdum
Kilolar gittikçe daha bir kıskanır oldu ama Allahtan kimseye sataşmıyor o an ne bakıyorsun len diye