Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah 04:00de resmen felaket bir ağrıyla uykumdan uyandım

Aslında sağ kolumu çok kullanmadım ama dün dışarı işleri için askıda da olsa dolanmak iyi gelmedi bana herhalde

Şu saat oldu felaket uykum var ama ağrıdan uyuyamadım hala

Bakalım yarın doktor ne diyecek ve ne zamana kadar askıda kalacak kolum

Gram iş yapamıyorum Allahtan büyük kızım öğlene kadar evde de o bana destek oluyor
Bugün iyi olursam arkadaşıma mevlüde gidecektim ama eşim kesinlikle gitme evde kımıldamadan otur diye tutturdu

Öğlen kızı almaya mecbur çıkacağım ama bakalım olmadı dönüşü Anneme giderim zaten oda dün de elli kere tembihledi bana gel burada yat diye
Bu ara benden hayır yok pek ama fırsatım olursa yine bakarım

Parmaklarda olsa oynamayacak sanırım

Benim gibi yerinde duramayan biri için tam bir işkence ama artık sebebi belli olsun da tedaviyi bir an önce yaptırayımda kurtulayım şu ağrılardan
Aramıza hoş geldin canım

Ben sakat kaptanınız

Omzumu sakatladım nasıl becerdiysem ama inşallah geçer de yine eskisi gibi aktif olabilirim

İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız

Bu arada sen daha önce yarışmaya katılmadın sanırım? birde bana hedef kilonu yazarmısın

Kızlar zaten gereken yönlendirmeyi yaparlar ama ben kısaca özetliyeyim ;
Her gün düzenli paylaşımda bulunuyoruz ( menülerimizi de birbirimizi uyarmak için paylaşmaya gayret ediyoruz )
Spor yapanlar dakikasını da yazıyor günlük

Her cuma kilo bildirim günümüz

bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu yazıyoruz aradaki farkla birlikte

Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil olabiliorlar ( bu kuralı maalesef esnetemiyorum

)
Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Canım belki dün suyunu eksik içmişsindir ödem vardır

takılma rakama daha cumaya 2 gün var eminim eksi göreceksin bol suyla devam edersin