Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde

İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu

Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce

Farkındayım bir durgunluk hakim sen de...

Oluyor öyle kuzum. Hepimiz yasiyoruz bitmiyorlar bir turlu...Önemli olan hanende bir sikinti olmamasi... diğerleri bir şekil de geçiyor kapinı kapatinca dışında kalıyor en azından. ..
Allah sağlık versin huzur versin canım. ..

Hayirli akşamlar kizlar:KK19:

Kahvaltim...:kk77:
Kücük porsiyon biber domates kavurma
1 parca beyaz peynir
1 dilim tahilli eķmek
1 yumurta
1 tatli kaşiği recel

Öylen...:kk77:
1 tabak sebzeli kapuska
2 kaşik nohut salatasi
1 elma
2 kaşik tahilli sütlü kahvalti gevreği

Akşam...:kk77:
1/2 salatalik..( gurke )
1 yumurta
1 parca beyaz peynir

Toplam kalori ..1027

Akşam yemeği kahvalti tarzi oldu bana göre uygun yemek yoktu..benimkiler gözümün önünde pizza yediler ben.salatalik peynir yumurta..ama vijdanim rahat ve mutluyum..okadar hamur midemde olacakti şimdi...:sampiyon:

Dimi bir de onun pismanliğı olacaktı.
Ne iyi yapmışsın böyle sağlıklı beslenerek. .

İyi akşamlar bugünkü menüm,
Sabah peynirli sandviç
Öğle; ayva ve kahve
Akşam; tavuk döner, ayran.

Ne kadar temiz sade bir mönü olmuş..
Afiyet olsun.
Öğle acikmadin sanırım. geç yaptiysan kahvaltı. ..

İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde

İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu

Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce
Olur öyle bazen. Geçer gider merak etme canım. Var mı seni çok sıkan içine attığın birşey onu bulup çıkar kendinden. Hiçbir şey o kadar da önemli değil hayat kısa, değer verdiğin üç beş kişi önemli elbet onları koru ;) gerisi faso fiso.

Dimi bir de onun pismanliğı olacaktı.
Ne iyi yapmışsın böyle sağlıklı beslenerek. .

Ne kadar temiz sade bir mönü olmuş..
Afiyet olsun.
Öğle acikmadin sanırım. geç yaptiysan kahvaltı. ..
Öğlen aslında acıktım ama yalnız yaşayınca dolapta öyle çok şeyim olmuyor bozuluyor diye. Üşendiğimden markete gitmedim ve yemek hazırlamadım diyebilirim. aslında ben bir şeylerle oyalanınca yeme isteğim kalmıyor dışarı çıkınca falan hiç acıkmıyorum. Ayva da beni o kadar tok tutuyor ki en sevdiğim meyvelerden biri mideme oturuyor sanki tüm açlığımı alıyor. Kışı çok severim sebzesi meyvesi de daha çok mutlu ediyor beni.

Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?

Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?

Acil durumlarda çok zorda kaldığım da kullan bekunis. . Yada hiç kullanma..
Ben de o dertten muzdaripim. . Hep çok dikkat ediyorum yoksa fena..
Gün için de ılık su içiyorum . Ev yoğurdu tüketiyorum. Özellikle ev yapımı kefir çok etkili boşaltım sistemin de..
Zeytinyağlı prasa misal bir número :)
Başka..aç karna ılık ballı su içmek kabızlıği gideriyor ..
Özetle sürekli dikkat etmek gerek...

Günaydın millet,

Ailenden ayrimi yaşıyorsun hangi şehirdesin.?
Ayva taş gibi oturuyor gerçekten mideye :)
Hazmı da zor .. oyalanip duruyor mide de :)

Hayirli akşamlar arkadaşlar:KK50:
Kahvaltim...:kk77:
1/2 salatalik
1 parca beyaz peynir
2 wasa
1 tahilli tost
2 mandalin
1 muz
Öylen sonrasi...:kk77:
2 tavuk kanadi
3 kaşik teeyağli pirinc pilav
1 tabak mor lahana salatasi
1 portakal
1 bardak kefir
1 kücük káze yoģurt

Toplam kalori...1232
Bugün öylen yemeğim gecikti o yüzden akşam öğünüyle birleştirdim iki öğünü..bugün oburlluğum tuttu yine nefsimle savaştim resmen..cocuklar ve eşim gözüm önünde yine neler yediler:mad:
Ama saglikli şeyler yemeği tercih ettim ben tabi..sagliksiz tatli yerine meyveleri tercih ettim..bugün 1000 kalori sinirini aşmiş durumdayim ama olsun ..sonucta bugünde saglikli beslenip gönül rahatliği ile bitirdim günümü.:KK37:

Selam kızlar
Malum serumluk olduğum günden beri iştahım kesildi yediğimden tat almıyorum itiraf ediyim regliydim zaten dün makarna salatası yedim ve 1 tane çikolatayla durdum daha da bişey yemedim bu sabahtan beride daha lokma koymadım ağzıma çok sağlıksız biliyorum ama yarın devlet hastanesindeki diyetisyrnle konuşup düzene oturtucam artık olmadı özele gitmeye düşünüyorum bakalım

İyi akşamlar kızlar sporcu hatunlarımız
1- oynakbasi34 oynakbasi34 ...317 dk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2- YENA YENA .............300 dk:sampiyon::sampiyon:
3- doga3 doga3 .............125 dk:sampiyon:
4- kittenlove kittenlove .......80 dk:KK73:
5- anlem anlem ..............50 dk:KK73:
6- Su perisi86 Su perisi86 .........30 dk:KK73:

H helopini seninde baya sporun vardı dk olarak yazmadığı için listeye yazamadım dk olarak yazarsan iyi olur:KK36:

Yeni gelen kızlarımız hoş geldiniz sizinde spor zamanlarını dakika olarak yazarsanız eklerim :KK52:

Günaydın millet,
Bende de doğuştan aynı sorun var. Haftada iki kere giderim en fazla malesef. Ev yapımı kefir, yoğurt falan yapıyorum bugüne kadar herşeyi denemişimdir cık işe yaramadı :KK43:

İyi akşamlar kızlar

Bugün kabak tatlısı yaptım lohusa arkadaşıma götürmek üzere. Dayanamadım bir parça yedim :(

Kahvaltı menemen, bir parça beyaz peynir, 6 siyah zeytin, yarım ekmek dilimi petek balı.
Ara bir muz bir mandalina
Öğlen bir adet pirzola yeşil salata
Ara 8-9 leblebi, iki kuru incir,7-8 siyah kuru üzüm, bir adet kabak tatlısı.
Ara küçük bir salkım üzüm
Akşam bir kaç parça cevizli sucuk ve çay

İyi akşamlar kızlar

Bugün kabak tatlısı yaptım lohusa arkadaşıma götürmek üzere. Dayanamadım bir parça yedim :KK43:

Kahvaltı menemen, bir parça beyaz peynir, 6 siyah zeytin, yarım ekmek dilimi petek balı.
Ara bir muz bir mandalina
Öğlen bir adet pirzola yeşil salata
Ara 8-9 leblebi, iki kuru incir,7-8 siyah kuru üzüm, bir adet kabak tatlısı.
Ara küçük bir salkım üzüm
Akşam bir kaç parça cevizli sucuk ve çay
O dayanilmaz tatlidan sinirini bilerek nefsine hakim olarak 1 parca yiyorsan ne mutlu sana...üzülmene gerek yok bence ..haftanin 1 günü kacamak günümüz var zaten coğumuzun.....bence gayet güzel bir menü olmuş..bal kabaği tatlisida menünün taci olmuş:KK50:

İy geceler kızlar
İnş yarın daha aktif olurum
Menüm
Sabah 10;00 da üç çatal patates kızartması peynir zeytin iki dilim tb ekmeği şekersiz çay

40dk yürüyüş doga3 doga3 ;)

14:00 annemdeydim lahana sardik üç kaşık iç pilav haşlanmış lahana

17:30 bir küçük karnıyarık Bir kâse çorba bol salata

19:00 10findik bir küçük armut

Çok acıktım ama mideme acikmadim sinyalini gönderiyorum :))

Kızlar bu haftanın birincisini okudum şimdi ip atlamış yaaa
Fitigim olmasa atlarim 100kadar zipliyorum hepsi bu fazlası nasıl olur bilmiyorum

Zaten düğünden kalma ağrım var ağrı kesiciler hafifletiyor biraz belim bacağım ağrıyor

Denemek istiyorum günlük Bir saat değilde atlarim biraz

Back
X