Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar araştırmalarıma göre patates ve pirinç diyette önerilmiyor.

Süt ve yoğurt ve siyah çay demir emilimini engelleyen yiyecek içecekler. O yüzden sebze ve et yemeklerinin yanında tüketilmesi önerilmiyor.

Kıymalı ıspanağın yanında yoğurt yemek, yumurtanın yanında çay içmek demir emilimini engelliyo :super:

Merhaba :KK25:

Benim genel hededim 62.20 den 50 kiloya düşmek (aslında eski kiloma dönmek)
Ayşık hedef nasıl koyulur ki gerçekçi olur mu bilemedim:spor:
Canım diğer gruplarda aylık hedefler belirleniyor kilosu yakın olanlar yarışıyor grup içinde çokta motive edici buluyorum ben neyse çoğunluk istemezse sorun değil

@oynakbasi34 Banucum geçmiş olsun. Usuttunmu acaba.. sıvı daha fazla bulanmasina sebep olur diye düşünüyorum normal Beslen canım.

Su perisi86 Su perisi86 baya artmış kilon.. kür detoks yerine sağlıklı beslenmeye başla bence..
Normal beslenmeyle de gider ödemin. .

Gulhan1 Gulhan1 iyi dusunmussun 2-3 kilo alma payı bırakmak isabetli bir karar..

doga3 doga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...
Evet abla çok kilo aldım bir ay içinde çok misafir geldi hazırla otur onlarla birlikte ye sonra

Böyle ol çok üzgünüm ben 69 göremeyecek miyim ne kadar iradesizim çok kızıyorum kendime

....

Kimin sügünü olmuştu canim...
Erkek kardeşimin düğünü oldu kına gecesiydi fln çeyiz götürme yerleştirme sonra yemek düğün sonrası gelin geldi yemeğe bizi çağırdı kilolar aldı başını gitti bende bıraktım ipin ucunu tabiki büyük suç bende

Erkek kardeşimin düğünü oldu kına gecesiydi fln çeyiz götürme yerleştirme sonra yemek düğün sonrası gelin geldi yemeğe bizi çağırdı kilolar aldı başını gitti bende bıraktım ipin ucunu tabiki büyük suç bende
Kolay gelsin canim ..zor tabi dügün süreci...benimde 23 yasindaki kizim evlenecek mart ayi sonunďa ..nasil bir stress altindayim sen bilirsin...Allah mutlu mesut etsin erkek kardesini ve yengeni..:KK68:

Eşim doğum günü sürprizi yaptı bu hafta sonu Berline uçuyoruz 5 gün. Asıl o zaman boğazımı nasıl tutacağım ben :eek:

Kimin doğum günü.? Mutlu senelere..
Bir şekil de dengelemek dikkat etmek gerek.. yaşadığımız sürece benzer organizasyonlar özel günler hep olacak..
Diğer yandan yiyincede mutsuz oluyoruz :)
Özetle karınca kararinca :)

YENA YENA epilasyon ilk randevuya gittim düşündüğüm kadar ağrımadı bir ay sonraya randevu verdiler tekrar bakalım nasıl olacak

Sevindim hadi...
Benim de halk oyunum var bugün pek mesudum :)

Merhaba :KK25:

Benim genel hededim 62.20 den 50 kiloya düşmek (aslında eski kiloma dönmek)
Ayşık hedef nasıl koyulur ki gerçekçi olur mu bilemedim:spor:

Birebir hedef tutucak diye birşey yok. Önemli olan hedefe kitlenip çabalamak...
Bence epey başarılı olursun hep bi araştırma daha iyisini yapma peşindesın.. takdiri hakettin :)

Evet abla çok kilo aldım bir ay içinde çok misafir geldi hazırla otur onlarla birlikte ye sonra

Böyle ol çok üzgünüm ben 69 göremeyecek miyim ne kadar iradesizim çok kızıyorum kendime

Canim en azından farkettin ve hemen frene bastın..
Sen dikkat edince disiplinli oluyorsun biliyorum ..

Son düzenleme:
Filtre kahvemi yudumlarken az dineleneyim..:KK14:
Bugün çok yoruldum.
Dün çocukların odasında bir takım değişiklikler yaptık alışveriş vb.
Gece de nedense uyuyamadim.. çok kalitesiz sürekli uyudum uyandım tuhaf rüyalar gördüm vb.
Allah hayra çıkarsın.

Akşam yemeğim Çılbır olacak.. bir de yeşil mercimek var..

Siz de neler var. :)

Bugün çok yoruldum.
Gece de nedense uyuyamadim.. çok kalitesiz sürekli uyudum uyandım tuhaf rüyalar gördüm vb.
Allah hayra çıkarsın.

Afiyet olsun abla

Öğlen yediğimi yerim akşam acılı tavuk sote salata ayran olur galiba

Bugün çok yoruldum.
Allah hayra çıkarsın.

Ben 2 yumurta ile menemen yapcam galiba...

Kimin doğum günü.? Mutlu senelere..
Bir şekil de dengelemek dikkat etmek gerek.. yaşadığımız sürece benzer organizasyonlar özel günler hep olacak..
Diğer yandan yiyincede mutsuz oluyoruz :)
Özetle karınca kararinca :)

Sevindim hadi...
Benim de halk oyunum var bugün pek mesudum :)

Birebir hedef tutucak diye birşey yok. Önemli olan hedefe kitlenip çabalamak...
Bence epey başarılı olursun hep bi araştırma daha iyisini yapma peşindesın.. takdiri hakettin :)

Canim en azından farkettin ve hemen frene bastın..
Sen dikkat edince disiplinli oluyorsun biliyorum ..
Benim doğum günüm canım 40 olmak üzereyim :oops::rolleyes::KK71:

Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı sucuklu krem peynirli kepek ekmeğine sandviç ve iki badem ve filtre kahve
Ara bir muz
Geç öğlen yemeği ton balıklı kocaman salata
Akşam bir mandalina yarım portakal

Back
X