Sorma bende hala Babamla ugrasirim

Bazen Tvde kanal değiştirir bende Annemin izlediğini kapatır hemen mutfağa doğru seslenirim; Anneeeeee babam kanalı değiştirdi diye

Hemen adamcağız der Eşşek evlat bak kadını kudurtuyor diye
Bazende Annemi kizdirir hemen derim konuş konuş yedi harfli çarpacak birazdan seni diye

7 harfli de Annem

Melehat

Büyük kızım ufaktan yatıyorum kaldığımız olursa da sabah kızımı da fistikleyip yatağa atlardik

Ulen eşşek kadar oldun sipan oldu hala geliyorsun birde sipayida kendine benzettim derdi hep

Şimdi ufaklık kalınca oda direk Ananesiyle yatiyormus babamda diyor kendin gelmiyorsun yatıyorum ama yine kariyla ayiriyorsun bizi diye
Şimdi düşündüm de bu çocukların böyle olması normaldir

Anaları az değil onlarda az olmazlar doğal olarak
Canım karbonhidrat fazla tuketince yada yediklerini glisemik indeksi yüksekse öyle oluyor maalesef

Ben senelerce öyle yaşadım ve kafamı kaldiramiyordum halsizlikten ama şükür artık çok dikkat ediyorum

Özellikle ekmek, makarna, patates ve nişastalı herseyı hayatımdan çıkardım

meyvenin bile glisemik indeksi yüksek olanlarını tercih etmiyorum çok sevmeme rağmen

Açlık hissi her zaman açlık değil önce koca bir bardak su iç; ) baktın geçmiyor salatalık ye

çiğ sebzeler sınırsız serbest çoğu diyetisyen havuç hariç tabiki

Olmazsa bir ara vitamin değerlerine baktır belki eksik olan birseylerin sinyali olabilir bu durum ama benim dediğim gibi glisemik indeksler dolayı oluyordu

çabuk açıktır şeyleri kesince şükür geçti
Hee en güzel kurtarıcı banà göre şekersiz Türk Kahvesi yada Filtre kahve

hatta sade Nescafe bile olur zararlı başka şeyler yemektense