Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öyle yemeğimi yeni yedim...
Akşamda ne yiyeceğim belli oldugu icin ilk menü benden gelsin....

Kahvalti..:kk77:
1 dilim tam tahilli ekmek
1 porsiyon krem peynir
1 parca beyaz peynir
1 az haşlanmiş yumurta
Biraz yeşillik

Öylen...:kk77:
1 tabak kirmizi mercimek Çorbasi
2 dilim tavuk salam
2 dilim tam tahilli ekmek

Akşam..:kk77:
1 tabak kirmizi mercimek çorbasi

Toplam kalori...1103

Öyle yemeğinde canim tavuk salam cekti 2 dilim yedim..akşam öğününü o yüzden biraz daha hafif gecireceğim:KK66:

Anamm nasıl duruyon corbaylaa

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Kuzunun yüzme dersinden sonra biraz yeşillik alıp eve döndüm ;)
Cancagizim bugün destekli yüzdü hatta hocası devamlionunla sakalasti yokadar balık tuttum falan diye :D en Son bizimki havuzda çıktı :D hoca suyun içinde tuttuğu gibi ileri doğru attı hadi su kuşu bitti ders diye :D

Yüzmeye alistikca çıkmak istemiyor ;)

Gelir gelmez hemen akşam yemeği de aradan çıktı ;) Şükür bugün de süper geçti ve reglle rağmen kendimi hiç şiş hissetmiyorum ♡♡♡

İnşallah yarın sabaha Sibel de çok güzel bir rakam göreceğim; )

Tamam canım sanırım zaten bu 3 hafta içinde öğrenirim ben de neyin ne oldugunu
Teşekkür ederim valla uzun uzun acıklıyorsun ugrastırıyorum seni de

Ne demek canım seve seve ♡
Minicik bir faydam dahi olursa ne mutlu bana ;) birlikte hedefe ulaşana kadar azimle bu yolda birbirimize yarenlik edeceğiz ;)

günaydın kızlar inşallah bende cok azimliyim 27 yaşindayim iki tane oğlum var biri 4 biri 2.5 aylik doğumdan kalan kilolarimi sizinle birlikte verebilirsem bendn iyisi yok ama ben cok giremiyorum siteye malum cocuklardan firsat olmuyo bi de yarin kilo bildirimi bizde yapicaz demi:110:

Ever canım yarın yeni gelenlerde dahil herkes bildirimlerini yapıyor ;) 2 hafta sonra da sizlerde listede oluyorsunuz 3.cü bildirim olduğu için ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kızının istediği gibi olur eğitim hayatı inşallah
@YENA lilili öğrendiniz mi zevklidir bizim yöre:halay:@anlem ayrılmış kötü birşey yoktur umarım

Aminnn canım Rabbim hepimizin evlatlarına gönüllerince verir inşallah ♡♡♡ Aminnn

İlk menümm
Kahvaltıyı gec yaptıgım için öğle yemeği yemedim.

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kıl biber
3 zeytin
Şekersiz çay

Ara1
1 elma(üzeri tarcınlı)
1 bardak süt

Ara2
Birkaç tane fındık
Şekersiz sütlü kahve

Akşam
1 kase tel sehriye corbası
1 tabak haşlanmış brokoli(üzerine limon ve zeytinyağı gezdirdim)
Yeşillik(roka, kuzu kulağı)
Yoğurt
1 şişe soda

Su: Şu ana kadar 1 litre
Spor: Yok

Yaa corbadan 1 kase daha içmemek için zor tutuyorum kendimi. En sevdiğim iki corbadan biri.
Aslında 8bucukta bir ara daha yapmayı planlıyordum ama corba olmaz demi ara yerine:KK70:
Ben en iyisi yemim baska

Canım cidden seni ayakta alkışlıyorum ♡♡♡ Harika bir menü çok saglikli ;) inşallah önümüzdeki cuma da harika bir bildirimin olacaktır yanlız suya biraz takviye olursa tam süper olur ;)

iyi akşamlar kızlar döndüm sonunda sınavlar bittii baya zorlu ve sıkıcı bir haftaydı benim için neyse ki kurtuldum . tartı hakkında bir bilgim yok her şey yarın belli olacak sınav haftası ful ye otur çalış şeklinde geçiyor çünkü artı çıkmayayım da sabite de razıyım :)
önemli bişiler oldu mu? okuyamadım mesajları :)
sizin yarından beklentileriniz neler bakalım

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07:30da
1 fincan şekersiz duble Türk Kahvesi ve 700 ml suyum

Kahvaltı 09:00da
1 yumurtadan baharatlı omlet
1 salatalık
1/2 kırmızı biber
2 tatlı kaşığı Lor
1 Fincan Nanemi Limonlu Yeşil Çay

Ara 10:30
1 Fincan Ananaslı Yeşil Çay
1 dilim Ananas

Öğlen 13:00de
4 yk kadar az zeytinyağlı Ispanak
1 kase çiğ Kabataş cacık
3 marul yaprağından az salata

Ara 14:15
1 şekersiz sutsuz Nescafe

Ara 16:45 havuzda içim kıyılar gibi olunca
1 sade Filtre Kahve

Aksam 19:00da
4 yk kadar kıymalı Kapuska
1 büyük kase marul salatası
1 bardak Ice Tea ( Bimde satilandan şeker oranı çok daha az diğer orginaline göre )

Bu saate kadar 2 litrede az fazla su içtim ama yatan kadar o 3 litre olur nasılsa ;)
Artık sadece sıvı oda çay yada kahve ;)

iyi akşamlar kızlar döndüm sonunda sınavlar bittii baya zorlu ve sıkıcı bir haftaydı benim için neyse ki kurtuldum . tartı hakkında bir bilgim yok her şey yarın belli olacak sınav haftası ful ye otur çalış şeklinde geçiyor çünkü artı çıkmayayım da sabite de razıyım :)
önemli bişiler oldu mu? okuyamadım mesajları :)
sizin yarından beklentileriniz neler bakalım

Hadi gözün aydın canım şükür sınav stresi bitti artık daha sıkburalarda olursun ve daha rahat odaklanırken beslenmene de ;)
Bu hafta artık ne çıkarsa kabul ama haftaya kesinlikle daha aşağısında olacaginà eminim gerçi bence az da olsa eksi görürüz senden ♡♡♡

Kızlar evde tam bir komedi var şu anda :D :D :D

Eşim uzun saçlı :D omuzlarında hatta hep derim len benden uzun saçın az bari boydan aldir diye ;) Sağ Olsun inatla kesmiyordu ama benim küçük Cimcime şimdi babasının arkasına geçti adamın saçlarını tariyor hatta bir sürü toka taktı :D :D :D
Eşimde o An şükür makyaj yapmıyor derken cadı duyunca aaaaa süper fikir Babacığım ne olur makyajla yapayım diye tutturdu :D :D :D Babası izin vermeyince de Allah aşkına bari oje sureyim demezmı :D :D :D

Hallerine karnima ağrılar girdi :D

Kızlar evde tam bir komedi var şu anda :KK70: :KK70: :KK70:

Eşim uzun saçlı :KK70: omuzlarında hatta hep derim len benden uzun saçın az bari boydan aldir diye :KK66: Sağ Olsun inatla kesmiyordu ama benim küçük Cimcime şimdi babasının arkasına geçti adamın saçlarını tariyor hatta bir sürü toka taktı :KK70: :KK70: :KK70:
Eşimde o An şükür makyaj yapmıyor derken cadı duyunca aaaaa süper fikir Babacığım ne olur makyajla yapayım diye tutturdu :KK70: :KK70: :KK70: Babası izin vermeyince de Allah aşkına bari oje sureyim demezmı :KK70: :KK70: :KK70:

Hallerine karnima ağrılar girdi :KK70:
ahahha babayla uğraşmak çok eğlenceli oluyor

Ooo hanımlar ne güzel kaynatmışsınız yaaa :dondurma:

29 aralıkta 62.20 ile başladım. Bugün tartılayım dedim. Bi 62.10 çıktı bi 62.45 çıktı

Baskülün azizliğine uğradım:sopa:

Benim bi sorunum var aylardır farkındaydım da diyete başlayınca emin oldum artık

Yenek yedikten birkaç dk sonra gene aç hissediyorum. Halsizleşiyorum. Niye böyle oluyor:KK43: diyete başlamadan önce de sürekli kek bisküvi yerdim. Abartmıyorum 15 dkda bir mutfağa gidip ağzıma bir lokma bi şey atardım

Şimdi üç öğün yaptığım için bu durumu daha çok hissediyorum ve çok zorluyor :kızgın:
Niye böyle oluyo sizce

ahahha babayla uğraşmak çok eğlenceli oluyor

Sorma bende hala Babamla ugrasirim :D Bazen Tvde kanal değiştirir bende Annemin izlediğini kapatır hemen mutfağa doğru seslenirim; Anneeeeee babam kanalı değiştirdi diye :D Hemen adamcağız der Eşşek evlat bak kadını kudurtuyor diye :D

Bazende Annemi kizdirir hemen derim konuş konuş yedi harfli çarpacak birazdan seni diye :D 7 harfli de Annem :D Melehat :D
Büyük kızım ufaktan yatıyorum kaldığımız olursa da sabah kızımı da fistikleyip yatağa atlardik :D Ulen eşşek kadar oldun sipan oldu hala geliyorsun birde sipayida kendine benzettim derdi hep :D Şimdi ufaklık kalınca oda direk Ananesiyle yatiyormus babamda diyor kendin gelmiyorsun yatıyorum ama yine kariyla ayiriyorsun bizi diye :D

Şimdi düşündüm de bu çocukların böyle olması normaldir :D Anaları az değil onlarda az olmazlar doğal olarak :D

29 aralıkta 62.20 ile başladım. Bugün tartılayım dedim. Bi 62.10 çıktı bi 62.45 çıktı

Benim bi sorunum var aylardır farkındaydım da diyete başlayınca emin oldum artık

Yenek yedikten birkaç dk sonra gene aç hissediyorum. Halsizleşiyorum. Niye böyle oluyor:KK43: diyete başlamadan önce de sürekli kek bisküvi yerdim. Abartmıyorum 15 dkda bir mutfağa gidip ağzıma bir lokma bi şey atardım

Şimdi üç öğün yaptığım için bu durumu daha çok hissediyorum ve çok zorluyor :kızgın:
Niye böyle oluyo sizce

Canım karbonhidrat fazla tuketince yada yediklerini glisemik indeksi yüksekse öyle oluyor maalesef :(
Ben senelerce öyle yaşadım ve kafamı kaldiramiyordum halsizlikten ama şükür artık çok dikkat ediyorum ;)
Özellikle ekmek, makarna, patates ve nişastalı herseyı hayatımdan çıkardım ;) meyvenin bile glisemik indeksi yüksek olanlarını tercih etmiyorum çok sevmeme rağmen ;)
Açlık hissi her zaman açlık değil önce koca bir bardak su iç; ) baktın geçmiyor salatalık ye ;) çiğ sebzeler sınırsız serbest çoğu diyetisyen havuç hariç tabiki ;)
Olmazsa bir ara vitamin değerlerine baktır belki eksik olan birseylerin sinyali olabilir bu durum ama benim dediğim gibi glisemik indeksler dolayı oluyordu ;) çabuk açıktır şeyleri kesince şükür geçti ;)

Hee en güzel kurtarıcı banà göre şekersiz Türk Kahvesi yada Filtre kahve ;) hatta sade Nescafe bile olur zararlı başka şeyler yemektense ;)

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07:30da
1 fincan şekersiz duble Türk Kahvesi ve 700 ml suyum

Kahvaltı 09:00da
1 yumurtadan baharatlı omlet
1 salatalık
1/2 kırmızı biber
2 tatlı kaşığı Lor
1 Fincan Nanemi Limonlu Yeşil Çay

Ara 10:30
1 Fincan Ananaslı Yeşil Çay
1 dilim Ananas

Öğlen 13:00de
4 yk kadar az zeytinyağlı Ispanak
1 kase çiğ Kabataş cacık
3 marul yaprağından az salata

Ara 14:15
1 şekersiz sutsuz Nescafe

Ara 16:45 havuzda içim kıyılar gibi olunca
1 sade Filtre Kahve

Aksam 19:00da
4 yk kadar kıymalı Kapuska
1 büyük kase marul salatası
1 bardak Ice Tea ( Bimde satilandan şeker oranı çok daha az diğer orginaline göre )

Bu saate kadar 2 litrede az fazla su içtim ama yatan kadar o 3 litre olur nasılsa :KK66:
Artık sadece sıvı oda çay yada kahve :KK66:

Yaa cok iyi.
Nasıl 4 kaşık yemekle durabiliyorsun ben tabagıma kaşıkla koydugumda gözüme cok az geliyo ondan sonra 6-7-8 gidiyo öyle:KK48:

Sorma bende hala Babamla ugrasirim :KK70: Bazen Tvde kanal değiştirir bende Annemin izlediğini kapatır hemen mutfağa doğru seslenirim; Anneeeeee babam kanalı değiştirdi diye :KK70: Hemen adamcağız der Eşşek evlat bak kadını kudurtuyor diye :KK70:

Bazende Annemi kizdirir hemen derim konuş konuş yedi harfli çarpacak birazdan seni diye :KK70: 7 harfli de Annem :KK70: Melehat :KK70:
Büyük kızım ufaktan yatıyorum kaldığımız olursa da sabah kızımı da fistikleyip yatağa atlardik :KK70: Ulen eşşek kadar oldun sipan oldu hala geliyorsun birde sipayida kendine benzettim derdi hep :KK70: Şimdi ufaklık kalınca oda direk Ananesiyle yatiyormus babamda diyor kendin gelmiyorsun yatıyorum ama yine kariyla ayiriyorsun bizi diye :KK70:

Şimdi düşündüm de bu çocukların böyle olması normaldir :KK70: Anaları az değil onlarda az olmazlar doğal olarak :KK70:

Canım karbonhidrat fazla tuketince yada yediklerini glisemik indeksi yüksekse öyle oluyor maalesef :KK43:
Ben senelerce öyle yaşadım ve kafamı kaldiramiyordum halsizlikten ama şükür artık çok dikkat ediyorum :KK66:
Özellikle ekmek, makarna, patates ve nişastalı herseyı hayatımdan çıkardım :KK66: meyvenin bile glisemik indeksi yüksek olanlarını tercih etmiyorum çok sevmeme rağmen :KK66:
Açlık hissi her zaman açlık değil önce koca bir bardak su iç; ) baktın geçmiyor salatalık ye :KK66: çiğ sebzeler sınırsız serbest çoğu diyetisyen havuç hariç tabiki :KK66:
Olmazsa bir ara vitamin değerlerine baktır belki eksik olan birseylerin sinyali olabilir bu durum ama benim dediğim gibi glisemik indeksler dolayı oluyordu :KK66: çabuk açıktır şeyleri kesince şükür geçti :KK66:

Hee en güzel kurtarıcı banà göre şekersiz Türk Kahvesi yada Filtre kahve :KK66: hatta sade Nescafe bile olur zararlı başka şeyler yemektense :KK66:

En son üç ay önce kan değerlerime bakıldı eksik gedik neyin yoktu:dondurma:

Ekmek yiyodum bi iki dilim onu da bırakayım. Patates pirinç makarna yemiyorum zaten. Bulgur yiyorum o sorun olur mu acaba:kk77:

Ayy ne yemek yapıp yiyeceğimi şaşırdım valla :hamarat:

Niye böyle oluyo sizce
böyle durumlarda yogurt yemeni tavsiye ederim.ekşi olursa daha iyi olur.veya limonlu su...evde oldugun zamanlarda böyle durumlarda bol bol ev temizliği yap sakiz çiğneyerek.:KK70:.şimdilik aklima gelen bunlar..ha ben birde bitki caylari iciyorum

İyi geceler kızlar

Sabah iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost
Yeşil çay

Öğlen bir tabak kabuska Bir kâse yoğurt

Ara şekersiz Türk kahvesi

Bir saat sonra beş küçük ceviz

18:45 dört köfte bir sivri biber bol limonlu salata iki dilim ekmek

Ara Bir küçük muz

20dk spor

İyi geceler kızlar :)
Menüm:
Şimdiye kadar süperdi aslında :( şimdi biraz tahin helva ve çay yaptım. Gece uyuyamamaktan oluyor bunlar.
Kahvaltı yağda iki yumurta, iki zeytin, bir ceviz.
Öğlen bir muz, iki hurma
Akşam bir pirzola ve yeşil salata

Kızlar kızım bı haftadır üzerine yapıyo tuvaletini
Yaptıktan sonra anne bak çiş yaptım diyor önceden söylüyordu neden böyle oldu bilmiyorum iki yaşına girecek iki hafta sonra

Güzellikle anlattım tamam anne dedi soyluyecegim dedi yine yaptı :((

İyi geceler kızlar :)
Menüm:
Şimdiye kadar süperdi aslında :KK43: şimdi biraz tahin helva ve çay yaptım. Gece uyuyamamaktan oluyor bunlar.
Kahvaltı yağda iki yumurta, iki zeytin, bir ceviz.
Öğlen bir muz, iki hurma
Akşam bir pirzola ve yeşil salata
Bende kendimi frenleyemedim akşsm yemeğinden 2 saat sonra bende ufak tefek kacamaklar yaptim..regl zamanlarinda bazen canim cok tatli çekiyo.. neyse biz pişman olmayalim mutlu olalim..ozaman birşey olmuyor:KK70:

Kızlar kızım bı haftadır üzerine yapıyo tuvaletini
Yaptıktan sonra anne bak çiş yaptım diyor önceden söylüyordu neden böyle oldu bilmiyorum iki yaşına girecek iki hafta sonra

Güzellikle anlattım tamam anne dedi soyluyecegim dedi yine yaptı :KK43:(
Belki cociklarda bazen yoruluyor bikiyor sürekli rutin durumlardan bizim gibi..düzelir zamanla :KK66:

Back
X