Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Sabahlar :KK68:

Dün gece baya geç yatmama rağmen yinede erken kalkabildim :21:
Bir ara gece küçük kuzu uyanıp öksürdü durdu hatta eşim bende kötü olursam diye sen uyu ben bakarım dedi nasıl yorulduysam kafayı kaldıramadım :KK53:
Baba kız salonda uyumuşlar :KK48: Aslında daha gece diyordu kuzu bu gece Babamla yatacağım diye :KK48: sanırım öksürüğünü bahane edip babasını elimden aldı :D :D :D

Bugün malum Doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor :KK64:
Kızlar bana dua edin de şu fıtıklarım inşallah taşlaşmamışlardır da ilaçla ufaltma şansım olsun ;) Sanırım strestenmidir nedir sabah uyandığımdan beri her yerim kaşınıyor :D MR ve Tomografi çekimine gittiğimiz gün de aynı şey oldu sonrasında anında kesilmişti :D

Öğleden sonra da Babamlara toplanıyoruz :KK53: Amcamlar ailecek akşam yemeğine gelecekler ( gerçi hep akşam yemeğine geldiklerinde en geç öğlen 14:00de gelmiş oluyorlar hangimizde toplanırsak toplanalım :D )
Doktordan sonra direk bana gelirsin diyordu Annem ama ben aaaa üstümü değiştirip birde duş almam lazım öğlenden sonra gelirim dedim :D Yoksa saat 12den sonra orda olmuş olurdum ve Anneme gidince fazla bızıklayamıyorum cebimi :D hatunun hiç sevmediği şeydir evli barklı kadının fazla telefonunu bızıklaması :D ne gerek varmış :D hatun kendi birşeyden zevk almıyorsa başkasının zevk alması ona tuhaf geliyor :D mesela her fırsatta tatile gitmeye yada farklı ülkeleri gezmeye bile ne gerek var diye düşünen bir hatun :D insan evinde daha rahat diyor niye boşa para harcasın diyor :D bende hep diyorum hatun sen sevmiyorsun diye kimse sevmeyecek diye bir şey yok sen mahallede market gezmeyi gezmeden sayarsın ben dışarda farklı yerleri görüp ailemle keyifle yemek yemeği ancak gezmeden sayarım :KK48:
Mesela ona göre kadın dediğin kocasız hiç bir yere 2 günlüğüne de olsa gitmez hatta bana geçmişte ne kızıyordu eşimin halalarının yazlığına 1 haftalığına gidiyorum diye :D hani düşünün eşimin halaların yazlığı için söyleniyordu yanlış bence falan diye birde tek başına tatile çıkacağım desem herhalde terlikle kovalar :D :D :D eşimde tam aksine beni yalnız ordu içine bile sokar :D

Ay nerden nereye getirdim konuyu gevezelikten :D :D :D

BU saatte 1 bardak ayran içtim:KK43:

Canım yine iyi ;) en azından sağlıklı bir tercih yapmışsın ;)

Kahvaltımı da ettim ;)
Hazır aklımdayken dünki Diyetisyen Randevumun nasıl geçtiğini de sizlere anlatayım ;)

Dün malum evde çok güzel eksiler görmüştüm hatta diyetisyene gittiğimde belki az daha fazlası da çıkarsa diye büyük bir hevesle gittim :KK48:
Ölçümde gide gide 100 gr gitmişti :KK53: Tabi regl olduğum için çok fazla rakama takılmadım ama işin garibi dikkat etmeme rağmen 400 gr yağdan almışım :KK67: o sonucu görüncede anında karar verdim bu böyle olmayacak ben bu işi daha sıkı tutmam gerekiyor ;) sırf bana bir nevi ceza olsun diye de sabahki bildirimimi son anda Ayşeye düzelttirdim ;) gerçi takımın ortalaması eccük benim yüzümden düştü ama bunu kendim için yapmak zorundaydım ;)

Sibel ( yani diyetisyenim ) görüştüğümüzde regl olduğumuda duyunca sonucun çok normal olduğunu söyledi ;) eee tabi birde şu boynum yüzünden doğru düzgün yürüyemiyorum :KK53:
Tam bana listemi düzenlerken kendim çok daha sıkı bir liste talep ettim ;) hem bana ceza hemde o direnci kırmam şart ;) zaten oda boynumdan dolayı 1 aydır onun ve benimde istediğim kadar eksi göremeyince detoks vari bir liste vermeye karar verdi ;)
Allahın izniyle bugün itibaren kesinlikle harfiyen listeye uyacağım ve bol suyla devam edeceğim :21::21::21::21:

Gerçi sonrasında KVye gittiğimde beni görenlerin hepsi ( son 2 akraba gününe katılamamıştım :KK48: ) baya fark var diyip durdular ama benim hedefime ulaşabilmem için biraz daha azimli olmam şart ;) hatta bugün doktor kontrolünde kesinlikle doktorunda onayı alabilirsem ağrım olsada her gün yürümek için kendimi biraz daha zorlayacağım ;) Mekik falan çekemeyeceğim bariz belli de birde yürüyüş harici ip atlamayı soracağım doktora ;) hani fıtıkları tetiklemezse onuda eklemek istiyorum artık günlük rutinime ;)
Baya etkili olduğunu okumuş ve takım yarışmasında olan kızların bazılarından görmüştüm ;)

Buda bu haftalık listem ;

Uyanınca ; 1 bardak ılık su ( ben 1 şişe içiyorum genelde )

Kahvaltı;
2 dilim yarım yağlı peynir
1 adet tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay

ara;
1 fincan yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen;
1 kase yoğurt
1 YK chia
1 dilim tuzsuz etimek

yada
1 kase kerevizli yoğurt ( içine çiğden rendele dedi bugün deneyeceğim olmadı kabak rendesi kullanırım yağ yakımına oda faydalı diye )
1 dilim tuzsuz etimek

ara;
1 fincan sade Türk kahvesi

ara;
1 dilim Ananas
1 fincan Yeşil çay

Akşam;
Bol salata
5 YK kadar sebze yemeği yada 100 gr kadar tavuk göğüsü

ara;
2 dilim Ananas + 2 çay kaşığı kadar tarçın yada 1 adet greyfurt

Her gün 3 litre su
Mümkünse de haftanın 4 gün x 45 dakika yürüyüş

Çok az ve zor gibi görünebilir ama ben inanıyorum çok güzel geçecek ve hiç zorlanmadan bu listeyi yapacağım Allahın izniyle :21::21::21::21::21: Cumada mükafat gibi bir sonuçla çıkacağım Sibelin ve sizlerin de karşısına ;)

Hee baştan söyleyeyim istediğim gibi bir sonuç alamazsam da artık bir müddet ertelediğim o iznimi kullanacağım :KK48: yoksa gerilmeye başlayacağım liste yüzünden ;)

Kahvaltımı da ettim :KK66:
Hazır aklımdayken dünki Diyetisyen Randevumun nasıl geçtiğini de sizlere anlatayım :KK66:

Dün malum evde çok güzel eksiler görmüştüm hatta diyetisyene gittiğimde belki az daha fazlası da çıkarsa diye büyük bir hevesle gittim :KK48:
Ölçümde gide gide 100 gr gitmişti :KK53: Tabi regl olduğum için çok fazla rakama takılmadım ama işin garibi dikkat etmeme rağmen 400 gr yağdan almışım :KK67: o sonucu görüncede anında karar verdim bu böyle olmayacak ben bu işi daha sıkı tutmam gerekiyor :KK66: sırf bana bir nevi ceza olsun diye de sabahki bildirimimi son anda Ayşeye düzelttirdim :KK66: gerçi takımın ortalaması eccük benim yüzümden düştü ama bunu kendim için yapmak zorundaydım :KK66:

Sibel ( yani diyetisyenim ) görüştüğümüzde regl olduğumuda duyunca sonucun çok normal olduğunu söyledi :KK66: eee tabi birde şu boynum yüzünden doğru düzgün yürüyemiyorum :KK53:
Tam bana listemi düzenlerken kendim çok daha sıkı bir liste talep ettim :KK66: hem bana ceza hemde o direnci kırmam şart :KK66: zaten oda boynumdan dolayı 1 aydır onun ve benimde istediğim kadar eksi göremeyince detoks vari bir liste vermeye karar verdi :KK66:
Allahın izniyle bugün itibaren kesinlikle harfiyen listeye uyacağım ve bol suyla devam edeceğim :21::21::21::21:

Gerçi sonrasında KVye gittiğimde beni görenlerin hepsi ( son 2 akraba gününe katılamamıştım :KK48: ) baya fark var diyip durdular ama benim hedefime ulaşabilmem için biraz daha azimli olmam şart :KK66: hatta bugün doktor kontrolünde kesinlikle doktorunda onayı alabilirsem ağrım olsada her gün yürümek için kendimi biraz daha zorlayacağım :KK66: Mekik falan çekemeyeceğim bariz belli de birde yürüyüş harici ip atlamayı soracağım doktora :KK66: hani fıtıkları tetiklemezse onuda eklemek istiyorum artık günlük rutinime :KK66:
Baya etkili olduğunu okumuş ve takım yarışmasında olan kızların bazılarından görmüştüm :KK66:

Banucum inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan..

Listen çok az gerçekten. Bu kadar az olması kıtlık sinyali yaratmazmi sen zaten çok dikkat ediyorsun tek dezavantajin sağlık sorunundan dolayi spor yapmaman. Oda mecbur yapmaman lazım. .

Bir de uzun süre diyet yapınca plato dönemine girdik ikimiz de telaş yok. Izin hiç düşünme :)

Banucum inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan..

Listen çok az gerçekten. Bu kadar az olması kıtlık sinyali yaratmazmi sen zaten çok dikkat ediyorsun tek dezavantajin sağlık sorunundan dolayi spor yapmaman. Oda mecbur yapmaman lazım. .

Bir de uzun süre diyet yapınca plato dönemine girdik ikimiz de telaş yok. Izin hiç düşünme :)

Kahvaltıyı 08:00de yaptım ve inan şu anda bile gram açlık yok ;) az gibi ama zaten 3 saatte bir en geç yemiş oluyorum zaten ;) aralarda türk kahvesiylede tıkarım kendimi nasılsa baktım açlık bastırdı ;) bol suylada hallederim o duyguyu ;)

Merhaba kızlar
Sabah erken kalkıp dip köşe temizlik yaptım yeni bitti çok yoruldum bugünkü sporum bu olsun artık ;))

Yine hedefleri yazmayan arkadaşlar var tekrar baştan okuycam kacirdigim varmı diye

3_4gibi yazarım kızımı uyutup

Merhaba kızlar
Sabah erken kalkıp dip köşe temizlik yaptım yeni bitti çok yoruldum bugünkü sporum bu olsun artık :KK66:)

Yine hedefleri yazmayan arkadaşlar var tekrar baştan okuycam kacirdigim varmı diye

3_4gibi yazarım kızımı uyutup
88 olsun benim hedef inşallah verebilirim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Hele şükür evime geldim veeeee çok güzel haberlerle döndüm :KK71:
Şükürler olsun ki Fıtıklarım taşlaşmamış yani acil Ameliyatlık bir durum yokmuş :KK71::KK71: Doktor evet Ameliyatlık boyda fıtıkların ama şansına yumuşak doku ;) Ellerinde güç kaybı artmadığı sürece sakın Ameliyat olma dedi ;) hatta fizik tedavi ile boyutlarını ufaltabilirsin o yüzden ilk fırsatta iyi bir Fizik Tedavi doktoruna git dedi ;)
Nasıl bir yük kalktı üzerimden sizlere anlatamam :KK68:
Hee belki 2 - 3 sene sonra kaçamam ameliyattan ama en azından şu anda kendimi kollayarak uzun süre idare edebilirim ;)

Dönüşü iki dakika AVMye uğrayıp kendime akşam için bir kot ve uzun hırka aldım ( kırmızı tabiki :KK48: koyu renkler siyahlarla artık işim olmaz :D eskiden cem yılmaz modundaydım :D )
Öğlenlik yemeğimi de yedim şimdide kuzuyu yıkayıp hazırladıktan sonra kendimde duşa girip hazırlanır Anneme geçerim ;)
Şansıma da AVMde Amcama deng geldik :D onlarda erken gelip AVMde dolanmak istemişler hatta Anneme hemen telefon açtım kız gelmiş Eltin bir saatte kalmaz damlarlar diye :D

Neyse şimdilik bana müsaade :KK3:
Gece halim olursa damlarım nasılsa yine ;)
Allaha emanet olun :KK3:

Hayirli mutlu haftasonlari diliyorum hepimize arkadaşlar..:KK68:dün ben yine ipin ucunu iyice kacirdim ama toparladim bugün...cumaya kadarda cok dikkat edeceğim...okullar ve kreşte aciliyor pazartesi günü.noel tatili bitiyor şükür.yine 2 hafta önceki düzenime girerim kacamak riskide en aza iner yine...cocuklarin hepsi evde olunca cok yoruyor stresse sokuyorlar ve zorluyorlar beni..:KK34:yine iyi idare ettim...:KK31:

Bu haftanın spor listesi

1- YENA YENA ...........340 dk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
1- doga3 doga3 ...........240 dk:sampiyon::sampiyon:
3- H helopini .......135 dk:sampiyon:
4- Su perisi86 Su perisi86 .......60 dk:KK9:

Haftaya listemiz daha iyi olur:KK73:

Eline sağlık tatlım. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Hele şükür evime geldim veeeee çok güzel haberlerle döndüm :KK71:
Şükürler olsun ki Fıtıklarım taşlaşmamış yani acil Ameliyatlık bir durum yokmuş :KK71::KK71: Doktor evet Ameliyatlık boyda fıtıkların ama şansına yumuşak doku :KK66: Ellerinde güç kaybı artmadığı sürece sakın Ameliyat olma dedi :KK66: hatta fizik tedavi ile boyutlarını ufaltabilirsin o yüzden ilk fırsatta iyi bir Fizik Tedavi doktoruna git dedi :KK66:
Nasıl bir yük kalktı üzerimden sizlere anlatamam :KK68:
Hee belki 2 - 3 sene sonra kaçamam ameliyattan ama en azından şu anda kendimi kollayarak uzun süre idare edebilirim :KK66:

Dönüşü iki dakika AVMye uğrayıp kendime akşam için bir kot ve uzun hırka aldım ( kırmızı tabiki :KK48: koyu renkler siyahlarla artık işim olmaz :KK70: eskiden cem yılmaz modundaydım :KK70: )
Öğlenlik yemeğimi de yedim şimdide kuzuyu yıkayıp hazırladıktan sonra kendimde duşa girip hazırlanır Anneme geçerim :KK66:
Şansıma da AVMde Amcama deng geldik :KK70: onlarda erken gelip AVMde dolanmak istemişler hatta Anneme hemen telefon açtım kız gelmiş Eltin bir saatte kalmaz damlarlar diye :KK70:

Neyse şimdilik bana müsaade :KK3:
Gece halim olursa damlarım nasılsa yine :KK66:
Allaha emanet olun :KK3:

Çok sevindim canım.
Gözün aydın. .
Artık yürüyüşleri de yapabilirsin hafufledikce fitiklarda kuculur yok olur inş.

AYLİK HEDEF KİLO TABLOSU:KK73::KK73:

Evelynn Evelynn güncel56.3 / 5subat hedef 52.9:KK36:

Gulhan1 Gulhan1 güncel 60.7 /5subat hedef 58:KK36:

kittenlove kittenlove güncel 62.5/5subat hedef 60:KK36:

YENA YENA güncel 67.5/5subat hedef 66:KK36:

H helopini güncel 68.3/5subat hedef 65:KK68:

Su perisi86 Su perisi86 güncel 77.7/5subat hedef 72.7:KK36:

mavimli mavimli güncel 79.4/5subat hedef 77.5:KK68:

oynakbasi34 oynakbasi34 güncel 86.5/5subat hedef ????

doga3 doga3 güncel 90.6/5subat hedef 88:KK36:

M mavikelbk güncel 85/5subat hedef ????

Ne güzel oldu böyle eline sağlık canım.

Back
X