Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün küçük kuzu okula gitmeyince biraz Ana kız fazladan uyuduk :KK48: hatta kuzu hala uyuyor ;)
Bol suyla güne başladım hemen kahvaltımıda çok geçmeden yapacağım şimdi ;)
İnşallah gün içinde de bol suyumu içip cumaya kadar kaçamaksız devam ederek güzel bir rakam göreceğim ;)

Afiyet olsun banucum...cok hafif atlatmişin gününü..yarindan ittibaren bende senin listeyi uyguluyorum...:KK19:

Teşekkür ederim canım ;) bende gece acıkınca mutlu oldum :KK48: demekki doğru yoldayım :KK48: tabi dengelemeyi öğrendim diye salmanın alemi yok ;) Tam listeye uyup güzel eksiler göreceğiz inşallah ;)

Bugün nasıl boynun Banu. ?

Devamlı ağrı var zaten ama artık alıştım sanırım çok fazla rahatsız etmiyor ;) boyunluk takınca ağrım daha da azalıyor Allahtan ;) Ağrı kesici ve kas gevşetici içince tamamen kesiliyor ama açıkçası iyice de ilaçlarla uyuşturmak da istemiyorum kendimi :( çok ağrırsa içiyorum yoksa krem kullanıyorum o rahatlatıyor baya ;)

Devamlı ağrı var zaten ama artık alıştım sanırım çok fazla rahatsız etmiyor :KK66: boyunluk takınca ağrım daha da azalıyor Allahtan :KK66: Ağrı kesici ve kas gevşetici içince tamamen kesiliyor ama açıkçası iyice de ilaçlarla uyuşturmak da istemiyorum kendimi :KK43: çok ağrırsa içiyorum yoksa krem kullanıyorum o rahatlatıyor baya :KK66:

Fizik tedavi noldu canım. .

Günaydın kızlar

Günaydın canım :KK60:
Ay nasıl sevindim seni burada görünce ;)

Fizik tedavi noldu canım. .

Bugün yeni bir yer daha bakacağım ;) öbür eşşek herif yüzünden yarım bıraktım ya yüzüm yok tekrar aynı doktora gitmeye :D hem eşimde de boyun fıtığı var akşamları gidebileceğimiz bir yer bul da birlikte gideriz dedi ;)
Var bize yakın bir yer birazdan arayıp bir konuşacağım bakalım ne kadar diyecekler ;) SGk geçiyormuş çok az bir fark alıyorlar dedi arkadaşım sadece ilkten MRı görmesi gerekiyormuş oradaki Fizik tedavi doktorunun sonra SGKdan giriş yapılabiliyormuş ;)

İyiyim canım. Baktım buralar sakin ses vereyim dedim

Ay iyi yapmışsın valla baya bir sakinledi buralar :KK53: herkes koşturmaca halinde ;)

Takımın eski tadı yok ceza uygulaması yok mu?

Kız ceza verecek kimseyi bulamıyoruz ki :D

Büyük kız bugün yine laptobu okula götürecekmiş ;) artık cepten bakarım ara ara ;)
İnşallah gelen giden de olur da az sohbet ederiz ;)

Öpüyorum sizi kocaman :KK68:

Hayirli sabahlar arkadaşlar:KK25:
Bende simdi 246 kalorilik kahvaltimi yaptim ...birazdan temizlkk yapacagim....hem spor olur bana:KK6:

Kolay gelsin canım sana ;)
Bende ufak ufak evi temizlemem lazım iki gündür yine saldım :D azmadan halledeyim ;)

Bende yollardayim. Acayip sis var. Kör sürüş resmen. Bende yaza azıcık daha versem. Gulseeeen gel sende takıma can verelim burdakilerin canı çıkmış. Sıkılmasın arkadaşlar

Back
X