- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Yürüyüşü nerde yapıyorsundoga3 45 dakika yürüyüş yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşü nerde yapıyorsundoga3 45 dakika yürüyüş yaptim
Arada reklam olur öyle. Durmak yok yola devamKızlar ben dün bozdum:/
3 gün üstüste güzel gidince sasırmıstım zaten
Oo baya hareketli geçiyor o zaman. Kaç yaşında yigeninGünaydıın kızlaar ben de güzel bir kahvalrı yaptım bu hafta yeğenimle birlikteyim onunla koşuşturup oynuyorum sürekli :) şimdi uyutuyorum uyusun da spor yapıcam :)
Evimizin önünde büyük bir park var...yolun başindan yürüyüşe başliyorum diyer yolun sonunda bitiriyorum yürüyüşümü..tam 45 dakika sürüyo..Yürüyüşü nerde yapıyorsun
banum ameliyatlık bir durum olmadığına çok sevindimDevamlı ağrı var zaten ama artık alıştım sanırım çok fazla rahatsız etmiyorboyunluk takınca ağrım daha da azalıyor Allahtan
Ağrı kesici ve kas gevşetici içince tamamen kesiliyor ama açıkçası iyice de ilaçlarla uyuşturmak da istemiyorum kendimi
çok ağrırsa içiyorum yoksa krem kullanıyorum o rahatlatıyor baya
![]()
İyiyim canım. Baktım buralar sakin ses vereyim dedim
Günaydın canım
Ay nasıl sevindim seni burada görünce
Bugün yeni bir yer daha bakacağımöbür eşşek herif yüzünden yarım bıraktım ya yüzüm yok tekrar aynı doktora gitmeye
hem eşimde de boyun fıtığı var akşamları gidebileceğimiz bir yer bul da birlikte gideriz dedi
Var bize yakın bir yer birazdan arayıp bir konuşacağım bakalım ne kadar diyeceklerSGk geçiyormuş çok az bir fark alıyorlar dedi arkadaşım sadece ilkten MRı görmesi gerekiyormuş oradaki Fizik tedavi doktorunun sonra SGKdan giriş yapılabiliyormuş
Ay iyi yapmışsın valla baya bir sakinledi buralarherkes koşturmaca halinde
Kız ceza verecek kimseyi bulamıyoruz ki![]()
Hayirli sabahlar arkadaşlar
Bende simdi 246 kalorilik kahvaltimi yaptim ...birazdan temizlkk yapacagim....hem spor olur bana![]()
Bende yollardayim. Acayip sis var. Kör sürüş resmen. Bende yaza azıcık daha versem. Gulseeeen gel sende takıma can verelim burdakilerin canı çıkmış. Sıkılmasın arkadaşlar
Kızlar ben dün bozdum:/
Dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
20 g süzme peynir
Üç parmak boyutunda bazlama
Yeşil çay
Öğlen : 3 parça kıymalı pide
Ayran
Akşam : bir kepçe şehriye çorbası
Su :1.5 lt
Su az oldu havalar soğudundan beri içemiyorum eskisi gibi
Canim Bizde bozuyoruz ara sira..cumaya kadar zamanin var toparlarsin..olur böyle şeyler hergünümüz bir olmuyoKızlar ben dün bozdum:/
1,5 yaşında :)Arada reklam olur öyle. Durmak yok yola devam
Oo baya hareketli geçiyor o zaman. Kaç yaşında yigenin
Çok güzel bir imkan ne hoş :)Evimizin önünde büyük bir park var...yolun başindan yürüyüşe başliyorum diyer yolun sonunda bitiriyorum yürüyüşümü..tam 45 dakika sürüyo..![]()
Ben de yeğenimi uyutıp yaptım ama bi saat anca uyudu neyse ki sporum da 30 dk ydı :)Kızlar bende öğlen yemeğimi yiyeceğim birazdan
Kızımı uyutuncada spor
Rampa varsa solda tavsiye ederim. Popoyu ve üst bacağı zorluyor. Topluyor.Evimizin önünde büyük bir park var...yolun başindan yürüyüşe başliyorum diyer yolun sonunda bitiriyorum yürüyüşümü..tam 45 dakika sürüyo..![]()
Oy maşallah tam hareketli zamanı.1,5 yaşında :)
Iyi fikir..rampa yerleride var oralarida cikayim ..iyi getirdin aklimaRampa varsa solda tavsiye ederim. Popoyu ve üst bacağı zorluyor. Topluyor.
Oy maşallah tam hareketli zamanı.
Süper kutluyorum sizleriKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Cuma Yarışmasında Bireysellerin listesi yayınlanmışşşşşşşşşşşşş
VeeeeeeeeeeeeeeeeYENA Canım birincilikte sen varsınn
Bende naçizane 5.ci olmuşum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926
Çok gecmiş olsun arkadaşim...Allah acil şifalar versin ..Merhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.