Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evettt şimdide aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca bol su

Kahvaltı; 08:45de
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tuzsuz etimek
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan 5 i 1 yerde çay
1 adet hurma

Öğlen; 13:00de
1 dilim tuzsuz etimek
1 kase chialı yoğurt

ara; 14:00de
1 fincan duble Türk kahvesi

ara; 15:30da
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet greyfurt

akşam; 19:00da
1 koca kase marul salatası
1 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalık ( salatanın içine doğramıştım )
3 kaşık yoğurt

ara; 20:30
1 adet greyfurt
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay

Birazdan belki son bir Türk kahvesi içerim ;)
Gün içinde de 2 litre su ancak içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa ;)

Toplam 969 Kcal almış oluyorum ;)
Kalori hesabı programına göre karbonhidrat biraz fazla ( gerçi ne kadar doğru hesaplıyor ) ama vardır Sibelin bir bildiği diyip hiç bozmadan devam ettim ;)

Kızlar şimdi aklıma geldi Cumartesi Annemde olan çok komik bir olay :D sizlerede anlatayım :D

Malum Cumartesi Amcamlarla ma Aile Annemlerde toplanmıştık ve ben iltifatları fazla fazla topladım :D ama kimse bana kilomu sormadı o an ( ne yengem, ne amcam nede kuzen :KK48: ki ona bile şaşırdım normalde çok meraklıdırlar :KK48: )

Neyse bir ara Yengem banyoya gittiğinde Annemin tartısını görmüş ve çıkıp tartılmış ;) Çıkışta sordu o banyodaki tartı doğru tartıyormu diye bende gülerek 65 kg mu çıktın dedim :KK48: Anlamadı ve evet dedi sevinerek :KK48: Bende o tartıda 65 çıkıyorum kesin doğrudur o dedim :D :D :D
Hatun ısrarla ya anlamadı yada anlamak istemedi ve gülümseyerek ay 65 kgyum demekki dedi :D bende ısrarla evet evet kesin doğrudur o bende 65 çıkıyorum onda diyorum :D
Ciddi ciddi benim o kiloda olduğumu mu sandı nedir ama ben bir başladım gülmeye Yenge yahu o tartı bozuk herkesi 65 gösteriyor o dedim de ondan sonra anladı :D :D :D

Bir an bile olsa beni o kiloda sanması çok hoşuma gitmedi değil ama hani göz var nizan var okadar olmadığım aşikar üstelik İGden kızı beni zaten takip ediyor :KK48:
Alem şu Yengemler yaaa o gün durduk yere güldürmüştü beni o hali :KK53:

Merhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.
Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi yapılan sıvı diyetler var karaciğeri temizleyen bu bahaneyle iyi olur gibi
Selamün aleyküm :KK54:ben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak :KK23:bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Hoşgeldin
Kızlar şimdi aklıma geldi Cumartesi Annemde olan çok komik bir olay :KK70: sizlerede anlatayım :KK70:

Malum Cumartesi Amcamlarla ma Aile Annemlerde toplanmıştık ve ben iltifatları fazla fazla topladım :KK70: ama kimse bana kilomu sormadı o an ( ne yengem, ne amcam nede kuzen :KK48: ki ona bile şaşırdım normalde çok meraklıdırlar :KK48: )

Neyse bir ara Yengem banyoya gittiğinde Annemin tartısını görmüş ve çıkıp tartılmış :KK66: Çıkışta sordu o banyodaki tartı doğru tartıyormu diye bende gülerek 65 kg mu çıktın dedim :KK48: Anlamadı ve evet dedi sevinerek :KK48: Bende o tartıda 65 çıkıyorum kesin doğrudur o dedim :KK70: :KK70: :KK70:
Hatun ısrarla ya anlamadı yada anlamak istemedi ve gülümseyerek ay 65 kgyum demekki dedi :KK70: bende ısrarla evet evet kesin doğrudur o bende 65 çıkıyorum onda diyorum :KK70:
Ciddi ciddi benim o kiloda olduğumu mu sandı nedir ama ben bir başladım gülmeye Yenge yahu o tartı bozuk herkesi 65 gösteriyor o dedim de ondan sonra anladı :KK70: :KK70: :KK70:

Bir an bile olsa beni o kiloda sanması çok hoşuma gitmedi değil ama hani göz var nizan var okadar olmadığım aşikar üstelik İGden kızı beni zaten takip ediyor :KK48:
Alem şu Yengemler yaaa o gün durduk yere güldürmüştü beni o hali :KK53:
Gulcem de gulemedim haha

Iyiyim canım yuvarlanip gidiyoruz işte. .

Takıl buraya listedeymissin gibi. Daha etkili olur. Her cuma kilo bildirimi yap yine..
Ayy valla takılcam canım ya yoksa aldım başımı gidiyodum
@helopini canım geçmiş olsun

Diademe Diademe hoşgeldin canım bende 73kiloya düştüm motivasyon düşüklüğü yüzünden izne ayrıldım Bir birbucuk ayda 6.5kilo geri aldım bende vermeye çalışıyorum
hadi bakalım inşallah baştan daha da azimli bi şekilde sevam ederiz kuzum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Anam Takımın sayfasını açıp bu kadar sevineceğim hiçç aklıma gelmezdi:işsiz: :21::21::21::21::21:
Ne güzel hareketlenmeye başlamışız :21:

Evet kızlar herkes bir silkelenip takıma dönüyor artık listede olsun olmasın :KK66: bakın şu günleri iyi değerlendirip yaza kadar bomba gibi olabiliriz :KK68::KK68::KK68::KK68:

Bende bugün biraz temizlik yaptım sonra küçük kuzu ille tatlı bir şey yokmu diyince internetten az malzemeli tatlı yazıp önüme çıkan ilk tarifi yaptım :KK48: Tabiki tadına dahi bakmadım ve evdekiler çok beğendi Un kurabiyesi tadında olmuş dediler :KK68:
Artık iki gün tatlı bir şey demezler :KK70:

Küçük cimcime bir ara alt komşuya kızlarıyla oynamaya inince bir kaç tanede ona gönderdim :KK66: hem eli boş gitmesin hemde kızlar oynarken yerler diye :KK66: onlarda çok beğenmiş :KK48:

Bugün hiç kaçamaksız ve çok güzel bir gün oldu benim için :21:
Hazır kuzu aşağıdayken bende biraz kendimle ilgileneyim ve kaç gündür salladığım ağdayı aradan çıkarayım dedim :KK70:
Boyun fıtığından korkuma sallayıp duruyordum aman ya ağrım artarsa diye kasıp kasıp durdum kendimi ama şükür uzun bir süre rahatım artık :KK70:

Bİrazdan yediklerimi de yazarım gerçi pek bir şey yemiş sayılmam Sibelin eski listelerine göre :KK70: :KK70: :KK70: ama ben halimden memnunum :21:karşılığınıda inşallah fazlasıyla alırım :KK66:

Haticeciğim hakikaten Gülşende gelsin hatta Fatoşda dönsün de şu yaza kadar siz kalan bir kaç kilonuzu bende şu kalan 20 kilomu birlikte verelim :KK71::KK71::KK71::KK71:
Acil takıma kan lazım oda sizde var nasılsa :KK48:

Eşimin bana öğrettiği ve hep kullandığım bir tabir var;
Okadar çatlak su kaçırmaz :KK48:
Olan olmuş ama sakın pes edip daha fazla cozutma canım bak cumaya kadar sıkı tutup güzel bir eksi bile görürsün :KK66:

Ohhhh çocuk bakıcılığı bahanesiyle baya bir kalori yakıyorsundur canım :KK66: Bak şimdi yine cumayı iple çeker oldum :21:

Sorma Ayşem yaaa bırak o doktor yüzünden sülaleyi benzin döküp yakasım gelmişti :KK70: :KK70: :KK70:
O an Ameliyat parasını bulabilseydim o eşşek herifin aklına uyacak belkide daha kötü şeylerle karşılaşacaktım :KK20: verilmiş sadakam varmış valla o_O
Bakalım şimdi ilk fırsatta düzgün bir yer bulmam lazım :KK66: bugün hesapta bir yeri arayacaktım kendimle uğraşmaktan unuttum :KK48: ağrı başlayınca jeton düştü ama devamlı kolluyorum kendimi de hafif ağrıyla idare ediyorum :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: inşallah hem kilo hemde sağlık anlamında hepimiz hep daha iyi durumlara geliriz :KK60:

Çok çok geçmiş olsun tekrar canım sana :KK60:
İhmal etme de ilk fırsatta git doktora belki iltihap oluşmuştur yoksa şimdiye çoktan ağrılarının geçmesi gerekirdi :KK64:
Rabbim acil şifalar versin canım :KK66: dediğin gibi çorba içmeye çalış olmadı ayranla falan tıka kendini hem protein hemde tok tutar :KK66:
Patates püresi yap olmadı kendine :KK66: biraz daha sıvı bırakırsın ki çiğneme derdi olmadan karnını doyurmuş ol :KK66:

İnşallah bir iki güne iyi haberlerini de alırız :KK68:

Anammmmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kimleri görüyorum :21: inan seni gördüğüme çok sevindim :KK66: daha bugün Gültenle ( perihan00 ) konuşuyorduk eskiden takım ne kadar canlıydı diye :KK68: Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış :KK48:
Gel gel canım birlikte yaza kadar gelenlerin fazlasını bile veririz inşallah Allahın izniyle :KK66:
Maalesef diyet öyle menem bir şey ki tek başına savaşa gitmeye benzetiyorum :KK48: arkam sağlam olmazsa hemen yenilecekmişim gibi :KK48: birlikte burada önceki gibi çok güzel kilolar veririz ama bu kez geri gelmemek üzere :KK66:

Kuzum şükür yine 6 kgyla kalmışsın o 7 ay içinde :KK66: Listeye girmek önemli değil sen iste ben birde yedekler listesi yaparım :KK66: Motive oluyoruz sonuçta burada ve inanıyorum yine çok güzel kilolar vereceğiz hep beraber :KK66:
Hazır görümcende eşlik ediyor daha kolay olur bu sefer senin için :KK66:
Valla bende sevindim kaptancım :halay:bayadır diyorum bi yazayım diye sonra diyorum önce biraz kilo vereyim öyle yazarım ama bitürlü veremedim tam tersi 1ay spor salonuna gittim üstüne aldım bende bişey anlamadım :işsiz: inşallah bırakmadan istediğim kiloya kadar devam edeceğim burda hep beraber

Kızlar haftanın 1. Lerini takip ediyor musunuz bilmiyorum ama güzel paylaşımlar var.
O gece yemelerim akla ziyandi.psikolojik tedavi bile gordum o yuzden.Ama benim seker gece 50 lere dusuyormus megersem sebebim buymus simdi seker normale donunce gecede kalkma olayim olmuyor.1 tarcin 5 karanfil zeytin buyuklugunde taze zencefili dogra 1 bardak kaynar suda 10 dk beklet yemekten yarim saat once ic.gunde 3 kez yap.hem seker dusmuyo hem istah kesiyo hemde bagirsaklari calistiriyor.Bi dene istersen kuzum.
alıntı yaptım gece açılması ve insülin direnci sorunu yaşayan bir arkadaş eminim faydası olur
Screenshot_20180109-001052.webp

Kızlar bende kizcemi zor uyuttum yarım saat önce uyumuyo beşiğine koyuyorum bı aglayisi var duyan çocuk düştü der öyle uyududa

Evi topladım oyuncaklarını fln kaldırdım yatağa yeni girdim açım ya hemde çok

Bugün yazdan kizartip dolaba koyduğum patlıcani çıkardım yağını poşetlemeden önce kağıt havluyla almistim

Yemeğin içine attığım kiymaya acıdım patlıcanda tat Yok tatsız bişey oldu keşke yapmasaydim akşam üşendim tekrar yemek yapmaya

Eşimde öğleden Kalan etli sebze yemeğini yedi çiğ köfte ayranla bende bol yeşillik iki çiğ köfte yedim

Ceviz yerim dedim onuda yemeyi unutmuşum iyikide unutmusum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu gece nedense hiç uykumu alamadım niye ben böyle yorgunum diye gözümü açtığımda bir de ne göreyim :KK48: bizim küçük cadı aramıza girmiş ( gerçi artık kazık kadar oldu ama ağız alışkanlığı küçük diyoruz :D )
Tabi biz fark etmediğimiz halde iç güdüsel olark karı koca kendimizi kasmışız aman sıkışmasın diye :KK53:
Hatun birde uyanıp kenara yatarsa düşerim korkusu var birde genelde biz nasıl beceriyorsak gece dib dibe yatsakta sabah herkes köşesine çekilmiş boksör gibi iyice kenarda uyuyor :D :D :D
Ortası açık alan olunca tabi cadı daha rahat giriyor bize hissettirmeden :D

Hemen okul saatinin geldiğini görünce kalk borusu çalıp eşimle ufaklığı gönderdim ;) şimdide güzelce kahvaltımı yaparım ;)

Valla bende sevindim kaptancım :halay:bayadır diyorum bi yazayım diye sonra diyorum önce biraz kilo vereyim öyle yazarım ama bitürlü veremedim tam tersi 1ay spor salonuna gittim üstüne aldım bende bişey anlamadım :işsiz: inşallah bırakmadan istediğim kiloya kadar devam edeceğim burda hep beraber

Belki salonda fazla zorladıysan kendini kas yapmışsındır ;) birde spora gidince insan enerji sar ettim yakarım nasılsa yine diye farkında olmadan biraz fazlada kaçırabiliyor ;)
Hallederiz canım sıkıntı yok :KK60:

Umarım faydalı olur

Çok güzel bir paylaşım olmuş ;) Aslında her hafta birincilerin başarı hikayesini buraya kopyalayabiliriz yada herkes mutlaka girip okur ;) hem varsa hatalarımızı görürüz hemde motive oluruz ;)

Kızlar bende kizcemi zor uyuttum yarım saat önce uyumuyo beşiğine koyuyorum bı aglayisi var duyan çocuk düştü der öyle uyududa

Evi topladım oyuncaklarını fln kaldırdım yatağa yeni girdim açım ya hemde çok

Bugün yazdan kizartip dolaba koyduğum patlıcani çıkardım yağını poşetlemeden önce kağıt havluyla almistim

Yemeğin içine attığım kiymaya acıdım patlıcanda tat Yok tatsız bişey oldu keşke yapmasaydim akşam üşendim tekrar yemek yapmaya

Eşimde öğleden Kalan etli sebze yemeğini yedi çiğ köfte ayranla bende bol yeşillik iki çiğ köfte yedim

Ceviz yerim dedim onuda yemeyi unutmuşum iyikide unutmusum

Buzluğa sebze koyarken poşetin hava almadığına emin ol canım ;) ben bazen cift poşet kullanıyorum yoksa o buzluğun kokusu sanki sebzeye siniyor ve ne tat kalıyor nede tuz ;)
Bir sene bezelyelerim öyle olmuştu hepsini çöpe atmak zorunda kalmışım :( ama bu yaz bahçemizden topladığımız bakla ve taze fasülyeleri hala büyük bir zevkle yiyoruz :KK68: gerçi ben eskiden ağzıma sürmezdim bakla bu sene beğendim daha yeni :KK48: taze fasülyemde 2 paket kalmış ;) neyse yeter o bana nasılsa yazın olduğu gibi her hafta yapmıyorum :KK48:

Allah'ım yüce rabbim lütfen bizleri ideal kilolarimiza inmeyi nasip et:dua::dua::dua:

Hamurislerini görünce gözlerimiz yerinden çıkacak gibi olmasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tokum diyelim hiç dokunmadan:süslü:

Aminnnnn:dua:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize

Gününüz aydın olsun.. :KK200::KK200:

Günaydın hepinize kızlar

Sizlerede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :21:
Kahvaltılar edildimi bol su içildimi bakayım:KK66:

Kızlar yaa bugün kahvaltıdan sonra hemen hazırlanıp çıkacağım :KK66:

Büyük görümcemin görümcesi doğum yapmış 10 gün önce ve KVlerle ona bebek görmeye gideceğiz 1 kahve içme bahanesiyle ;) Dün çıkıp bir şey alamayacakken Annem geldi aklıma dur dedim onda kesin vardır hep hazırda bulunur kız erkek en az 1er takım :D
Oda o an bizim meşhur sosyete pazarındaymış :KK48: evde yok ama burdan alırım ben bir şey dedi ve çok güzel mavi bir takım almış bebişe :KK68:
Sağ olsun beni o dertten de kurtardı hatta hediye paketi bile yapıp gönderdi büyük kızımla :KK48:

Gideyimde gönülleri olsun Kaynanası sağ olsun herşeyimize koştur koştur geliyor ;)

Bugün artık cepten idare ederim malum kızın havuz günü ;) okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada direk havuza geçeriz ;) ama şarjımı yanıma alıyorum Annemde takviye yaparım nasılsa :KK48:

Back
X