- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658

onun dısında haftalardır kendıme baya zengın bır salata hazırlıyorum,en zengın ogunumde o oluyor genelde, ama sıkıldım sureklı ton balıklı fıstıklı fındıklı salatadan baklagıl yıyeyım dedım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam da 17:30 gibi 5 tane yesıl zeytın 1 yumurta 50gr kadar süzme peynır ve roka yedım tosta göre daha iyi sanırım![]()
Iyi yapmişinaksam da 17:30 gibi 5 tane yesıl zeytın 1 yumurta 50gr kadar süzme peynır ve roka yedım tosta göre daha iyi sanırım![]()
Pirinc biraz fazla kacmiş ama akşam dengelemişsin...ve 2 saat spor...süperBu günkü yediklerim
06-
2 kayısı
10-
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost (yağsız)
13.30-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
5 kaşık pirinç pilavı
15-
1 hurma
1 kayısı
19-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
1 kapya biber
Su 1,5 lt
Spor 2 saat
oynakbasi34
Gulhan1 evet portakalın kendısı daha faydalı bılıyorum ama babam kılolarca portakal almıs ayıpotır soylemesı
ben de bıtırmeye calısıyorum hem esıme hem kendıme sıkarak. :) cok kalori olmasn dıye sadece kahvaltıda ıcıyorum ama ben
onun dısında haftalardır kendıme baya zengın bır salata hazırlıyorum,en zengın ogunumde o oluyor genelde, ama sıkıldım sureklı ton balıklı fıstıklı fındıklı salatadan baklagıl yıyeyım dedım
aksam da 17:30 gibi 5 tane yesıl zeytın 1 yumurta 50gr kadar süzme peynır ve roka yedım tosta göre daha iyi sanırım![]()
Bu günkü yediklerim
06-
2 kayısı
10-
13.30-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
5 kaşık pirinç pilavı
15-
1 hurma
1 kayısı
19-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
1 kapya biber
Su 1,5 lt
Spor 2 saat
Tuzu normal de de az kullanmak lazım ama sıfır tuz da iyi deil atıyorım birazPeki bu saf proteinde tuz yasak oluyor mu
Hiç evde durdugunu görmedim ya geldiğimden beri![]()
Sen devam et birden de inebilirBen hiç kilo vermemişim gram oynama yok
Regl öncesine baglayıp avutuyorum kendimi
Her gun tartılma huyumu bi bırakamadım
Hoş geldinBen bu hafta kilo bildirimi yapcakmıyım bugün katıldım ama dün kabul edilmisim
Hay sağol bende merak ediyordum ekleyebildim banucum un anlatımı sayesindeArkadaşim bende bazen resim göndermek istiyorum..böyle resimler cok motive ediyo..ama yapamiyorum bit türlü sen nasil yaptin![]()
Bügünkü menüm...
Kahvalti...
1 dilim t.b ekmek..üzerine
1 y.k kadar baharatli labne peynir
1 greyfurt
Öylen..
1 kaze yogurtlu yulaf lapasi
1 Kücük porsiyon yumurtali kapuska
Akşam...
1 büyük porsiyon karişik salata
1 kaze lor peynir
Toplam kalori ...774..
Ilk kez yumurtali kapuska yedim bugün ama güzeldi hem protein oldu..![]()
Eki Görüntüle 2092063
AA yaptım sağol kaptancım
O pirinç yüzünden sporu artırdım zatenPirinc biraz fazla kacmiş ama akşam dengelemişsin...ve 2 saat spor...süper![]()
Özeniyodum valla :) bazı takımlarda görüyodumCanım harika bir menü olmuş canımtebrikler bol bol eksi olacak inşallah
arada takımı canlandıralım bari resimlerle
![]()
Emin ol zaman çok çabuk geçiyorAlıntıyı nasıl becerdiysem kaybettimoynakbasi34 kızınla kahve olayınız çok hoşuma gitti
benimkide 3-5 seneye kahve pişirir herhalde cadım
Pirinc pilavı haric süpermisBu günkü yediklerim
06-
2 kayısı
10-
13.30-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
5 kaşık pirinç pilavı
15-
1 hurma
1 kayısı
19-
1 kase yoğurt
1 kase zyağlı bamya
1 kapya biber
Su 1,5 lt
Spor 2 saat
Hosbulduk canımHoşgeldin canım aramıza)
Iyi yapmişin![]()
Dogru diyorsun portakal receli gelmemisti aklıma .. sever de kocisimKızlar akşam yemeğimi de yedim şimdi aklımdayken yediklerimide yazayım bari;
Uyanınca ; koca bir bardak detoks suyum ( akşam yaptığım )
Kahvaltı; 08:45de
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim beyaz peynir
1 fincan ananaslı Yeşil çay
ara; 3 şekersiz Çay
1 saat sonrasında da 1 fincan şekersiz Türk Kahve
Öğlen;
1 dilim tuzsuz Etimek
1 kase chialı yoğurt
ara;
1 büyük bardak detoks suyu
ara;
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi
ara;
1 greyfurt
1 fincan yeşil çay
Akşam; 18:15
1 büyük kase marul salatası bol limonlu az yağlı
5 yk kadar ıspanak yemeği
Birazdan son ara öğün olarak 1 adet greyfurt ve 1 fincan Yeşil çay içerim
Daha sonrada bir ara belki son olarak Nescafe içerimyatarken de son bir bardak detoks suyumdan içerim
İnşallah bol bol eksi olarak dönüşü olur bana menümün
Kız portakal reçeli yap kocanasen yeme ama
Salatadan ben nedense hiç sıkılmıyorumarada kendine tavuklu yada peynirli salata da yapabilirsin
hem protein takviyesi de yapmış olursun
Oooo süper erkenden yemeğini de yemişsinbol su iç ki açlık bastırmasın ilerleyen saatlerde
Canım sporunda menünde şahaneValla ben özeldim saatlerce yürüyebilmeyi
Gerçi yürümeye başlayınca pek yorgunluk hissetmiyorum ama sonrasında baya bir zorluyor beni
şu okullar bir tatil olsun da sabah yürüyüşlerimi tekrar deneyeceğim
mahallemize yakın parkta
sabah eşime giderken bıraktırırım kendimi ki gidene kadar bari zorlanmasın boyun
kızlarda evde uyur nasılsa o saatlerde
![]()
Masallah baya kalorisi düsük yemissin acıkma hissi olmuyor mu canımBügünkü menüm...
Kahvalti...
1 dilim t.b ekmek..üzerine
1 y.k kadar baharatli labne peynir
1 greyfurt
Öylen..
1 kaze yogurtlu yulaf lapasi
1 Kücük porsiyon yumurtali kapuska
Akşam...
1 büyük porsiyon karişik salata
1 kaze lor peynir
Toplam kalori ...774..
Ilk kez yumurtali kapuska yedim bugün ama güzeldi hem protein oldu..![]()
Hoşbulduk canımTuzu normal de de az kullanmak lazım ama sıfır tuz da iyi deil atıyorım biraz
Sen devam et birden de inebilir
Hoş geldin
Hay sağol bende merak ediyordum ekleyebildim banucum un anlatımı sayesinde
Kaptancım açıklamış zaten canım ama bende anlatayım bu emojileri koyduğumuz kısımda fotoğraf makinası resmi var ordan girdim fotograf ekle yazıyoArkadaşim bende bazen resim göndermek istiyorum..böyle resimler cok motive ediyo..ama yapamiyorum bit türlü sen nasil yaptin![]()