- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Bana da öyle geldi yarın tartılcam acaba dısımi sıkıp dayansam mı diyorum :)Sade cacık az olabilir canım azcık salatada ye istersen gerci arkadaşlar daha iyi bilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi yarın tartılcam acaba dısımi sıkıp dayansam mı diyorum :)Sade cacık az olabilir canım azcık salatada ye istersen gerci arkadaşlar daha iyi bilirler
Bence az olur ..aź yağli bol salatada ye yanina tikar ve acikmassin...Kızlar oglen kalan fasulyeyi yedim aksam 17:00 gibi son ögünümü yicem sizce sadece cacık yesem cok mu acıkırım yoksa ton balıklı salata mı yesem?
Salata birsey yapmaz...tam tersi metabolizmayi hizlandirir bagirsaklari çaliştirirBana da öyle geldi yarın tartılcam acaba dısımi sıkıp dayansam mı diyorum :)
Afiyet olsun cok nefis bir tabak olmuş
Çok teşekkürlerrrrrAfiyet olsun cok nefis bir tabak olmuş![]()
Aynen öyle yaptım canım ton balıklı salta hazırladım kendime sadece sirke koydum sos olarak yarın tartıda az cıkmak istiyorumBence az olur ..aź yağli bol salatada ye yanina tikar ve acikmassin...![]()
Ahh canım bende çok imreniyorum diğer takımlara ne yalan söyleyeyimKızlaaar nerelerdesiniz yahuuu
Diger gruplar bomba gibi, şööööyle bi göz ucuyla dolandım oraları bizim durumlar ne olur acepp
KıııZ ben okiloya gelsem diyet yapmam zaten ne yarışı60 kiloda olan varmi kizlar aranizda ...yarişalim şubat ayina kadar
Haydin kizlar herkez kendi kilosunda olan arkadaşlarlan yarişsin![]()
Bende 72 kilo ile.başladim diyete...geçen cuma 60.7 kiloydum...yarin eyer 60 kilo düz gösterirse kantar tam 12 kilo vermiş olacağim heycanlandim şimdi...KıııZ ben okiloya gelsem diyet yapmam zaten ne yarışı![]()
Oooo maşallah valla hepsini burda mı verdinBende 72 kilo ile.başladim diyete...geçen cuma 60.7 kiloydum...yarin eyer 60 kilo düz gösterirse kantar tam 12 kilo vermiş olacağim heycanlandim şimdi...
Bi sonraki hedefim 57 kiloya düşmek...kilo alma payi olsun diye düsündüm.hazir diyetteyken bi 3 kilo daha vereyim dedim
Teşekkür ederim..evet 12 kiloyu burda verdimOooo maşallah valla hepsini burda mı verdin
Evet canım bende yazdimBende 72 kilo ile.başladim diyete...geçen cuma 60.7 kiloydum...yarin eyer 60 kilo düz gösterirse kantar tam 12 kilo vermiş olacağim heycanlandim şimdi...
Bir sonraki hedefim 57 kiloya düşmek...kilo alma payi olsun diye düsündüm.hazir diyetteyken bi 3 kilo daha vereyim dedim![]()
çok geçmiş olsun şuan oturduğun yerden diyet adına yapabilceiğin en güzel şey bol su ve yeşil çay, su en az 2.5 lt olsun
Hafif ve kacsmaksiz bir perşembe günü dilegiyle hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar
Su perisi86 babana cok gecmiş olsun Allah şifasini versin..
Mthn83 sanada gecmiş olsun canim..acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Teşekkürler kizlarBende severim evdekilere yedirdim hiç anlamadılar :)
Geçmiş olsun canım buralarda olursan destek olabilirizaynı yolun yolcusuyuz
Çok şükür başınızdan eksik etmesin babacığını
Yumurta haşlıycam ben 1-2 tane yiyebilirsin sende![]()