Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

listede olmayan üyerleimize yeni üye listesi yapalım bence daha iyi motive olunuyo öyle nasıl yapılıyo bilmiyorum gerçi ama iki haftası dolmayan arkadaşlar da başlangıç ve bu hafta ki kilo bildirimini yapsınarlar yüzde hesaplayarak onlar da listede olsun

Aynen yedeklerede liste yapmak güzel fikir hem herkes motive olur ;) izindekilerde dahil artık toparlansın herkes de şöyle yaza kadar süper kilolar verelim bizlerde ;)

26 yaşındayım 62 kiloyum. Yıllaaar yıllar önce bende yarıştım bu platformda. Şuan yeni mezunum iş arıyorum :) He bide nişanlıyım.

48 en ideal kilo benim için 48 diyelim

Aramızda hoş geldin canım ;)
Bendeniz Banu :KK52:
37 yaşındayım biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum ;)
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu :KK57: ama şükür baya gitti ve son kalan 20 kiloyuda Allahın izniyle yaza kadar veririm diye düşünüyorum ;)
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum :KK67: O zamanlar eşim çok zayıfsın çok zayıfsın diye beni deli ediyordu yok ölümü gör ye diye diye kilo aldırdı üzerine hamilelik birde KV faktörü eklenince bir ara gözüme perde indi sanırım kilo aldığımın farkında olduğum halde durumum vehametini kavradığımda rekoruma ulaşmıştım :kızgın:
Şükür bu günüme tabiki ;) Adamcağız şu halime şimdi fındık kurdu diyor :D :D :D hani senin kilolarda olsam ne der Allah bilir :D
48 kg ben hayal bile edemem ama inşallah sen en kısa zamanda o kilolara da ulaşırsın ;) ben 65 olsam dünyalar benim olur gerçi adam çokda zayıflama diyip duruyor :D sonrada sen bu gazla 36 beden bile giyersin diyor :D şu anda 42 beden giyiyorum şükür :21:

Kuralları birazdan özet geçerim şu listeyi bir aradan çıkartayım ;)

6 ay doldurduktan sonra kilo dahi alsa girebiliyor diye biliyorum oynakbasi34 oynakbasi34 yanlismi biliyorum. Bi bak hele kaptanım civanım :)

Canım o sağlık sorunlarından yada atıyorum hamilelikten dolayı izne ayrılırken sebep bildirip gidenler için geçerli maalesef :KK43: birde en son ayrıldığında verilen kilonun %5den fazlası alındıysa yani onu bir hesaplamak lazım belki o kuraldan bir açık bulur Diademi listeye sokarız :KK48:

***8. Takım 552.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,4 / 85,9 / 1,5 / 1,72 % )
Yena ( 67,5 / 67.2/ 0.3/ 0.44% )
doga3 ( 90,6 / 89,7/ 0,9/ 0,99% )
kittenlove ( 62,4 / 62,4/0 /0% )sabit
perihan00 ( 60,7 /60,8 / +0,1/ -0,16 % )
mavimli ( 79,4 / 80.4/ +1/ -1.25% )
helopini ( 68,3 / 67,6 / 0,7 / 1,02 % )

8.Takım Ortalaması: 0,394 %

Heh şimdide Diyetisyenimin bana verdiği bu haftanın listesini paylaşayım :KK66:

IMG-20180112-WA0057.webp

Birazdan eşim gelir bari o gelmeden yeni gelen arkadaşlar için kuralları da bir tekrar kısaca özetliyeyim ;

Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz :KK66:
Minimum 5 mesaj günlük
Menülerimizi paylaşıp birbirimizi uyarıyoruz bize göre yanlış bir şey varsa :KK66:
Spor yapmak zorunlu değil ama yapanlar dakikasını yazıyor ve doga3 doga3 arkadaşımızı etiketliyor ki o takım içinde spor listesi tutuyor :KK66: haftadan haftaya en fazla spor yapan arkadaşımızı belirlemek adına :KK66:
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 2ye kadar genelde yapılıyor )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı yöneticiler koydukları için biz kaptanlar esnetemiyoruz :KK66: )
Bir kaç gün gelememe durumunda önceden sırf merak etmeyelim diye haber verilmesini rica ediyoruz :KK66:

Bu kadar :sampiyon:

Bugün biraz moralsizim kizlar..:KK43:.menümü paylaşmasam iyi olur sapa sacm karma karişik beslendim....yarindan sonra cumaya kadar hergün düzenli menümü paylaşacağim bi terslik olmazsa...sanirim benim bünyede direnmeye başladi..son bikac kilom kaldi...biraz zorlaniyorum:KK43:

Tam soyunacaktım eşim gelmiyor nasılsa diye adam telefon açtı beni metrodan alsana diye :D
Neyse gömleğimi tekrar giyip dışarı atıyorum kendimi gelince hemen yazarım size ;) Kabaklı yoğurtta yalan oldu artık gelince meyve ve yeşil çayla geçiştiririm nasılsa geç olur gelmem ;)
Ama damlarım gelir gelmez merak etmeyin

Allaha emanet olun kızlarrrrrrrrr

Bugün biraz moralsizim kizlar..:KK43:.menümü paylaşmasam iyi olur sapa sacm karma karişik beslendim....yarindan sonra cumaya kadar hergün düzenli menümü paylaşacağim bi terslik olmazsa...sanirim benim bünyede direnmeye başladi..son bikac kilom kaldi...biraz zorlaniyorum:KK43:

Sıkıntı yok canım bugün biraz kafanı dinle ama bak kaçamaksız devam ve yarın sabah buraya çok enerjik bir hatun istiyorum ona göre ;)
Önce kendini düşün sen iyi olacaksın ki etrafına da faydan olsun ;)

Kızlar pazar dönüşü kızım uyumadi hedef listesi geceye kaldı artık

Küçük bı tencere lahana sardim bol acılı bulgurlu yarına temizlik sonrası pisiririm çorba yarınki menüde hazır

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla tebrik ediyorum güzel Emin adımlarla ilerliyorsun valla

Yena abla ve diğer kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum

doga3 doga3 ablacığım tebrikler süpersin:KK74:

Yaza hepimiz çok fit hatunlar olacağız:KK73::KK73::KK73:
İnşallah canım senide süper motive görüyorum :KK19:
Kızlar selam ben geldim nihayet :KK52: Berlin çok güzeldi bi güzel de yedim içtim söylemesi ayıptır :eek::KK53: sabah tartıldım korka korka 2 kilo fazla bekliyordum en az :oha: Neyse bir kilo fazla çıktı :KK45: 80,6 çıktım. Sanırım geçen hafta 79.4 tüm. Bu hafta çoook dikkat etmem gerekiyor :rapci:
Bu hafta dikkat edersen gider :KK55:
doga3 doga3 canım çok sevindim 80 leri görmene Harikasın. .
Haftaya iyice uzaklasirsin 90 lardan..

Su perisi86 Su perisi86 kuzum sen de çok iyi kilo vermişsın. maşallah. .

@mavimli hosgelmissin artilarinla birlikte :)
Teşekkür ederim nilom kurtuldum 9 lardan bir daha göstermesin:dua:
Merhabalar davet için teşekkür ederim
Hoş geldin
Banuuu kilon nerde kaptanım
Dur dürteyim seni
Bende seni dürtmek istedim ama:KK42:
Sıkma canını halledersin son kilolar zor gider doğru diyosun :KK50:

Canim sen elinden geleni yapıyorsun genel de yüksek yuzdelerin. .
Üzülme..

Işten gelince birseyler atistirip temizliğe giriştim. Yarın önce bebek mevlidine akşam da Nazım hikmet anma gecesine gideceğim.
Tabii önce oglanin yuzmesi var...

Kızlar günaydın süpersiniz, kutluyorum azminizi.
Ben de bugün tartıldım. pazartesi 72 idim.bugün yani 4 gün sonra -700 cıktım, 71.3kg yim.
Ama tatmin oldum mu?hayır! cünkü pazartesileri bol ödemden en yüksek halimle cıkıyorum haftasonu yiyordum cünkü :KK43:( neyse haftaya cuma bakalım kac ckıcam...artık 60 ları görmek istiyorum :KK43: zaten hedefim ilk etapta 21 gün sıkı tutup minumum 3 kg vermekti sonra 59kg olana kadar devam...

4 günde 700 gram mııı harikaa bak kendine haksızlık yapma :KK20: en sinir olduğum şeydir ne güzel bir başarı bu

Back
X