- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam ne geç genç evlenmişsiniz kendimi geç kalmış gibi hissettim![]()
Sabahın az olmuş canım.
Genel olarak çok güzel afiyet olsun.![]()
Sporu sabah aç karna yapınca daha iyiymişTutmayın len beni yazayım bari
Canım güzel bir menü olmuştebrikler
Yenanın dediği gibi sabah biraz daha takviye şarten azından 1 haşlanmış yumurta ye tok tutar
![]()
anam ne geç genç evlenmişsiniz kendimi geç kalmış gibi hissettim![]()
eğer öğlen kendini çok aç gibi hisettirmiyorsan çok güzel bir menü. ben meyve sevmem hiç çok nadir yerim ondan menülerde görünce o kişi aç kalmış gibi geliyo banaBugünkü menüm şu şekilde
Sabah 3 kuru kayısı
Yarım greyfurt
Öğlen
1 porsiyon menemen
2 parça kepekli gecen gün tabağımda olan kıtır kepekli ekmek
Ara elme 1 kivi
Akşam 1buçuk kase ezogelin
Salata
Su 1,5 litre
Hadi bakalım bekliyoruz senide fazla özlermeden kendini gelMezun olmadım canım mola verdim 15 tatilde bı otele gidip tatili bitirip sahalara donucem inşallahDiademe oynakbasi banucum:))
aynen var var bana dahaÖnce okul bitsin sonra :)
Daha senin vaktin var :)
Mezun olmadım canım mola verdim 15 tatilde bı otele gidip tatili bitirip sahalara donucem inşallahDiademe oynakbasi banucum:))
Ooo isilduru hanimlarda burdaymış.Mezun olmadım canım mola verdim 15 tatilde bı otele gidip tatili bitirip sahalara donucem inşallahDiademe oynakbasi banucum:))
sabah vücut metabolizması daha hızlı oluyo ondan daha fazla kalori yakıo ama belli bi yaştan sonra sabah hafif tempo yürüyüşten fazlası önerilmiyo sabahları kalp krizi riski açısından ama şuan sağlamdayız kızlar yapın isteidğiniz kadarSporu sabah aç karna yapınca daha iyiymiş
bende kan şekerim falan düşmesin diye onları yiyorum sadece
Bide bayadır sabahları geç kalkıyodum oyüzden canım bişey istemiyo
bizimkilerin de kalbine iner valla çocukları olunca daha hassas oluyorlar bu konuda :)Aminnnnn
Valla neden niçin bilmiyorum ama darısı sizlerede
Valla hep diyorum dünyaya bir daha gelsem kesinlikle eşimle evlenirdim ve hiç pişmanda değilim ama 2 sene sonra kızım gelip Anne ben evlenmek istiyorum dese kesin bayılırdımHep diyorum hayatın bekarlığın tadını çıkar sonra Allah korkusu olan bir aileye inşallah kız evladı olursun inşallah diye ...Aminnn
Eşde tabiki Allah korkusu olan olsun ama hep diyorum aile çok çok önemli diye![]()
Hiç bişey yemesem öğlene kadar acıkmıyorumeğer öğlen kendini çok aç gibi hisettirmiyorsan çok güzel bir menü. ben meyve sevmem hiç çok nadir yerim ondan menülerde görünce o kişi aç kalmış gibi geliyo bana![]()
sabah vücut metabolizması daha hızlı oluyo ondan daha azla kalori yakıo ama belli bi yaştan sonra sabah hafif tempo yürüyüşten fazlası önerilmiyo sabahları kalp krizi riski açısından ama şuan sağlamdayız kızlar yapın isteidğiniz kadar![]()
ben de eti çok severim bakHiç bişey yemesem öğlene kadar acıkmıyorum
Aaa meyve sevilmezmi : )
Meyve candır benim için
Gerçi banada et sevilmezmi diyolar hep pek sevmediğim bi lafı sana kullunmak biraz tuhaf oldu
çok güzel yalnız sezon sonu indirimi iyi vurmuş sıcak da tutuyo bunlar
Çok güzelmiş kaptancım güzel günlerde giysin eskitsi inşallah
çok güzel yalnız sezon sonu indirimi iyi vurmuş sıcak da tutuyo bunlar
Çok güzelmiş kaptancım güzel günlerde giysin eskitsi inşallah