- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur ama bana 24 saat yetmiyor diyip durduğum için erkenden kalktım yine
Bugün malum küçük kuzunun Yüzme kursu var yine ve bütün ev bir yarım saat sonra uyanacak ailecek kahvaltı edelim diye
Saat en geç 09:00da havuzda hazır bulunması gerekiyor cimcimem 
Dün gece uykucu ablasına bile tembihledi sende kalk bizimle gel nasıl yüzüyorum bir gör diye
Oda normalde erken uyandırmaya kalkışsam heleki hafta sonu hemen homurdanır ne uyandırıyorsunuz beeee diye
ama nasıl olduysa tamam beni de uyandırın gelip göreceğim dedi
tabi bakalım biraz sonra uyandırmaya kalkışınca fikri değişmemiş olursa 
Ben tabi güne şekersiz Duble Türk kahvemle başladım
birazdan da herkesin kahvaltı tabağını hazırlıyayım
Eskiden normal sofra kuruyordum kimin ne yediği başta ben olmak üzere belli değildi
evdekileri de çaktırmadan sınırlıyayım o sayede dedim 
Ah o ufaklıklar yokmu
Benimkide eve gelir gelmez dersini yapar sonrada ohhh artık rahatım der ama 10 dakika sonra Anneciğim az cebini alabilirmiyim diye yapışır
o az dediği süre de genelde şarj bitti diye ötene kadar sürer
bazen hızını alamaz şarja takıp devam edebilirmiyim der
Allahtan genelde Youtubedan İngilizce Türkçe videolar izler ( Öğretmeni tembihlemiş izleyin tekrar olur diye )
Aslında çok fazla telefonla oynasın istemiyorum ama çocuklar ne yapsın başka imkanları mı var ev içine tıkılıp kalıyorlar
Hep diyorum biz çok şanslıydık

kış da olsa sokakta oynayabiliyorduk ve Annelerimiz çok rahattı çünkü bilirlerdi kapı önündeyiz ve birşeycik olmaz
Şimdi anasını satam ekmek almaya gönderemiyoruz korkudan 
Ohhhh misss ne güzel gelmiştir o sana
enerjiyi depolayıp döndün artık önümüzdeki cuma harika bir bildirim bekliyorum senden
Bu kızlar valla şimdi çok fena
Benimkilerde tatil lafı geçtiği an hemen sıralıyorlar ay bu sefer şöyle bir yer olsun böyle bir yer olsun diye
bende hep diyorum len heveslenmeyin gideceğimiz yer belli yazın
eşimin halasının yazlığı
Beleş otel, şahane sohbet, bol yürüyüş hatta gece yürüyüşleri
daha ne olsun 
Sağ olsunlar her sene çağırıyorlar hatta son 2 senedir gitmiyoruz diye Enişte hep sitem ediyor kızım kocan gelmek istemiyorsa bırak onu al kızları gel diye
Yalan yok maalesef öyle 5 yıldızlı otelde kalma imkanı oluşmuyor ( gerçi yıl boyunca bizde ailecek kasmıyoruz paso geziyoruz
az sıksam belki tatil parası birikir ama eşim hep der yarına çıkacağımızın garantisimi var Allah kerim yaza daha çok var diyip durur
sonra Hala pansiyona da razı geliyor yeterki masraf çıkmasın fazla diye
Bakalım bu yaz için ufaklığı halası yanında götürecek
bir 10 gün kalsın sonra gelip alırsınız o bahaneyle bir haftada siz kalın en azından diyip duruyorlar sağ olsunlar
ayarlayabilirsem bizde o arada bir kaç gün de olsa karı koca Antalyaya kaçalım diyoruz arabayla ( bayılırız uzun yola karı koca
) dönüşüde kuzuyu almaya gider bir kaç günde orada kalırız dedik
büyük zaten aman denizi sevmiyorum ben evde tek kalayım derdinde 
Rabbim gönlünüze göre verir inşallah canım
Aminnnnnnnnnnnn
Gültenin dediği gibi orada mobilyalar da çok çok ucuz değil tabi ama okadar eşyayı da oraya göndermek de masraf
bilemedim şimdi
Olmadı önce bir nakliye şirketiyle görüşüp fiyat alın
gerçi bazen Türkiyeye mal getirip boş dönen Tırlarda biraz daha uygun fiyata boş dönmemek için nakliye yapıyorlar diye biliyorum ama bulunabilirmi öyle bir şirket
Birde netten alman mobilya firmalarına girip fiyatlara bir bak
heee çok iyisini değilde orta hallilerin fiyatlarını hesapla aşağı yukarı bir bilgin olsun
karşılaştırıp deyermi deymezmi görürsün en azından
Rolleri almanyadan biliyorum ve malları benim bildiğim İkeadan daha iyi kalitede
fiyatları da uygun diye hatırlıyorum gerçi her yerde olduğu gibi belki ordada zam gelmiştir
Türkiyede hiç deng gelmedim ama vardır belki
Ellerine sağlık canım
Uğraştırdık senide ama hepimize motivasyon oluyor böyle olunca
Kusur ne demek canım
ben olsam cepten okadarını bile yapamam 
EEeee o zaman ne duruyorsun sende bir hedef belirle senide listeye ben ekliyeyim
Serenalar şimdi cepten uğraşmasın tekrar
Kızzzzzz unuttum diye hemen kvırmak varmı
Hadi sende güzelce gerçekçi bir hedef belirle ( 1.5 kilo da olsa önemli değil
sonuçta amaç biraz motive olmak
)
Hem birlikte daha çok güzel kilolar vereceğiz nereye öyle hemen en ufak şeyde kaçıp gitmek yok
Şimdi gitmedi diye üzülür pes edersen bir kaç ay sonra da aynı noktada sadece mutsuz olursun ( kilo bakımından ) ama bizimle kalıp biraz çaba sarf edersen bir ay sonra geçmişe baktığında iyiki dersin
Bak biz diyetisyene gittiğimizde bazen sabitte çıktığımız oluyordu hatta artı bile gördüğümüz oluyordu Arkadaşım Ayşeyle
ama hemen birbirimize moral veriyorduk işte ilk geldiğimiz halimizi düşün diye
inan bir sonraki hafta bir bakıyorduk beklediğimizden fazlası gitmiş oluyordu çünkü önemli olan inanmak
Boşuna demiyorlar inanmak başarmanın yarısıdır diye
sende inan ve sonrasında olacakları gör diyorum sana başkada bir şey demiyorum 

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur ama bana 24 saat yetmiyor diyip durduğum için erkenden kalktım yine

Bugün malum küçük kuzunun Yüzme kursu var yine ve bütün ev bir yarım saat sonra uyanacak ailecek kahvaltı edelim diye

Dün gece uykucu ablasına bile tembihledi sende kalk bizimle gel nasıl yüzüyorum bir gör diye

Ben tabi güne şekersiz Duble Türk kahvemle başladım

Ne bilim canım ya geçen haftada bir ara sen yoktun bu ara otel arayışına girdim büyük kız çok istiyor illa tatile gidelim diye ona bakıyordum fırsat olmadı buraya küçük de vermiyor teli öyle işte
Ah o ufaklıklar yokmu

Benimkide eve gelir gelmez dersini yapar sonrada ohhh artık rahatım der ama 10 dakika sonra Anneciğim az cebini alabilirmiyim diye yapışır

Aslında çok fazla telefonla oynasın istemiyorum ama çocuklar ne yapsın başka imkanları mı var ev içine tıkılıp kalıyorlar

Hep diyorum biz çok şanslıydık

Geldim geldim :) gezdik valla. Kruezberg falan gelişmiş. Banliyöde kaldık evler ağaçların içinde, kocaman bahçeler, çok gidesim yerleşesim var Berline.
Ohhhh misss ne güzel gelmiştir o sana

Kambersiz düğün olurmu kız tabi esimde gelicek :)) kaplıca düşündüm aslında ben kızlar giremez diye vazgeçtim su 34 derceymis sonra Uludağ düşündüm eşim dedi karda tipide uğraşamam büyük kız dedi normal sıcak havuz beş yıldızlı otelolsun kışın birçok otelkapali bakmaktan aramaktan bir hal oldum beynim yandi
Bu kızlar valla şimdi çok fena

Sağ olsunlar her sene çağırıyorlar hatta son 2 senedir gitmiyoruz diye Enişte hep sitem ediyor kızım kocan gelmek istemiyorsa bırak onu al kızları gel diye

Yalan yok maalesef öyle 5 yıldızlı otelde kalma imkanı oluşmuyor ( gerçi yıl boyunca bizde ailecek kasmıyoruz paso geziyoruz

Bakalım bu yaz için ufaklığı halası yanında götürecek

Benim eşim işi bırakacak yakında. Ona zaten ordan teklif geldi o yüzden düşünüyoruz. Ben de primleri ödeyerek emekli olurum artık olursa. Kısmet bakalım. Bebekler için özellikle güzel fırsat.
Rabbim gönlünüze göre verir inşallah canım

Almanyaya ev eşyasını götürmek mi mantıklı yoksa ordan sil baştan mı ev yapmak? Benim ev eşyam iyidir söylemesi ayıp sonuçta yılların birikimi. Ne yapmamı önerirsiniz?oynakbasi34 kaptanım sen de söyle.
Gültenin dediği gibi orada mobilyalar da çok çok ucuz değil tabi ama okadar eşyayı da oraya göndermek de masraf

Olmadı önce bir nakliye şirketiyle görüşüp fiyat alın

Birde netten alman mobilya firmalarına girip fiyatlara bir bak

Kizlar Tütkiyede poco veya roller vardi sanirim..sizce nasil mobilyalari
Rolleri almanyadan biliyorum ve malları benim bildiğim İkeadan daha iyi kalitede

Türkiyede hiç deng gelmedim ama vardır belki

AYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018
GÜNCEL. HEDEFE KALAN
oynakbasi34 85.9. ( 2.9. )
YENA 67.2. ( 1.2.)
@doga3 89.7. (1.7. )
kittenlove 62.4. (2.4.)
Gulhan1 60.8. ( 2.8. )
![]()
@mavimli 80.4. (2.9. )
@helopini 67.6. (2.6. )
@2KediAnnesi ???????????
catterflym 71.3. ( 2)
Diademe 73.8. ( 3)
Su perisi86 76.3. ( 3.6)
Umay1907 62. ( 2)
![]()
Ellerine sağlık canım

Kızlar telefondan bu kadar yapabildim kusura bakmayın
Üç haftamiz kaldı hedefe
İyi geceler herkese
Kusur ne demek canım

Ay tamda doğum günüm hedef tarih![]()
EEeee o zaman ne duruyorsun sende bir hedef belirle senide listeye ben ekliyeyim

Aaa unuttum ben
Zaten diyeti de devam ettiremedim
Kaldım böyle
Hazır listeye girmemişken daha cıkim en iyisi
Size boooll iradeler bollll eksiler
Kızzzzzz unuttum diye hemen kvırmak varmı

Hadi sende güzelce gerçekçi bir hedef belirle ( 1.5 kilo da olsa önemli değil

Hem birlikte daha çok güzel kilolar vereceğiz nereye öyle hemen en ufak şeyde kaçıp gitmek yok

Şimdi gitmedi diye üzülür pes edersen bir kaç ay sonra da aynı noktada sadece mutsuz olursun ( kilo bakımından ) ama bizimle kalıp biraz çaba sarf edersen bir ay sonra geçmişe baktığında iyiki dersin

Bak biz diyetisyene gittiğimizde bazen sabitte çıktığımız oluyordu hatta artı bile gördüğümüz oluyordu Arkadaşım Ayşeyle

Boşuna demiyorlar inanmak başarmanın yarısıdır diye