tamam,dur sen o vitrini çek ben televiyon sehpasını heh tamam

ooh mis gibin oldu valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bak bütün işi bana bıraktı kendi orda çene çalıyo buraya gelİadei ziyaret @oynakbasi34 kaptanıma
Bir de naif @YENA ya
Bir de yena diyince aklımda bitiveren @Bonus kafalıma
Selammmm edelimmm
Nasılsınız kızlaaaar
![]()
Ohhhhh ellerine sağlık koltuk altlarını da sildik süpürdük demi ohhhtamam,dur sen o vitrini çek ben televiyon sehpasını heh tamam
ooh mis gibin oldu valla![]()
bak bak bütün işi bana bıraktı kendi orda çene çalıyo buraya gel
![]()
çeneye gelince enerjin var ama işe gelince vınnnn(anamın lafıBen de kahve yapcam işte yaaaa temizlik bitince
![]()
çeneye gelince enerjin var ama işe gelince vınnnn(anamın lafı)
her zamanBeni böyle sev
Biz hangi takımla kardeşiz?
Sağol canımBeşinci takımdı galiba canim
ne demek her zamanKızlar ellerinize sağlık mis gibi olmuş her yer)
günaydın kızlar iyi haftasonları hepinize kacamak yapmayız insallah :)
herkese iyi haftasonları kızlaar .bugün saçımı kestirmeye gidicem uzun süreden sonra ne yapsam diye düşünüyorum uzun dediğim de yıllar yıllar var kuaföre kestirmeyeli ben hep kendim kesiyorum niyeyse hoşuma gidiyo saçla uğraşmak ama bu sefer kendi yapamıcağım bir model düşündüğümden gidicem :)
Selam kızlar nasıl gidiyor. Pek zaman ayiramiyorum size. Umarım herşey yolundadır. Pazartesi normale dönmeyi umuyorum
Hayırlı günler kızlar
Nasılsınız bakalım
Ben bugün tartıda düne göre 200gr daha eksik çıktım nasıl sevindiim
Eşime nerdeyse yalvardım yarım saat yürüyüşe gidelim diye çok yorgunum dedi gidemedik haftasonu olduğu için görümcemede diyemedim
Neyse pazartesiye kaldı
Birazdan kv delere gideceğiz
Yarın akşam döneceğiz
Orda yemek düzenim olmuyo pek
Ama yinede çok dikkat edeceğim
İnşallah
İadei ziyaret @oynakbasi34 kaptanıma
Bir de naif @YENA ya
Bir de yena diyince aklımda bitiveren @Bonus kafalıma
Selammmm edelimmm
Nasılsınız kızlaaaar
![]()
ooh mis gibin oldu valla![]()
Ohhhhh ellerine sağlık koltuk altlarını da sildik süpürdük demi ohhh
Mis gibi donestos koktu
oynakbasi34 kaptanım olmuş mu temizlik olmadıysa geen gelip yaparız
![]()
Beni böyle sev
her zaman![]()
Biz hangi takımla kardeşiz?
Beşinci takımdı galiba canim
Akşama misafirim var gece girerim artık
Gün menüsü yemeyeyim diye doğum gününe gitmiyorum aradım hediyemi gonderdim ısrarla yedirecekler gelmem bu oyunlara![]()
Biz temizledik sen otur kahveni iç kuzumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gece çok geç yatınca sabahta karga kahvaltısını etmeden uyanınca sersem gibiydim bugünhatta bir ara öğlen dayanamadım sızmışım
Kuzunun yüzmesinden sonra büyük kızında eksiklerini aldık hatta bir ara bunlar kesin dışarda açıktık yemek yiyelim diye tuttururlar bende o arada listeme uygun çorbamı içerim diye düşündüm ama eşim baktım eve giderken birşeyler alırız diye kandırdı sıpaları![]()
![]()
Gerçi benim işime geldi çünkü evde en azından çorbanın nasıl yapıldığını biliyorum
Tabi koşturmacada benim ara öğün arada kaynayacakti hatta baya bir acıktım anam kan şekerim düşüyor galiba dedim bir tuhaf olunca ( gerçi uykusuzluktan da olabilir ) hemen eşim sağ olsun ayran takviyesi yaptı da kendime geldim
Eve gelir gelmezde öğlen yemeğimi yedim
Bir ara işte sızmışım kalkıncada hemen Türk kahvesiyle enerji depoladım
Kesinlikle kaçamaksız devamCumaya çok var diye rahat davranmıyoruz sonuçta her başarılı gün bizlere bol eksi olarak dönecek
İnşallah gönlüne göre olur ve kuaförde güzelce saçını kestirip biraz daha enerji depolarsınnedense kuaföre gidince ben öyle oluyorum kaşımı bile aldırsam sanki kendim için çok özel bir şey yapmış gibi enerji doluyorum
Canım gelemesende elinden geldiğince kaçamaksız atlatmaya bak haftasonunu
Süpersin canım ilk günden hemen eksiler devam ediyor
Kvye gidince de yemeklerde salata ve yoğurtla kendini tıkamaya çalış en azından diğer şeyleri daha az tüketecek yer kalsınTatlı faslı olursada hemen uzaklaş baktın dayanamayacaksın
Ayyyy ne sevindim seni burada görünce
Hoş geldin canım iyi etmişsin
İyiyiz şükür seni sormalı
Sizin şu titiz hallerinize bayılıyorum
Ellerine sağlık canım miss gibi domestos koktuen sevdiğim
Ben gezentilikten bir toz alamaz oldum bu ara![]()
![]()
Siz el atarsınızda olmazmı
Yahu sizin şu hallerinize bayılıyorum
Böyle enerji olunca tabi birincilikler kaçınılmazYerim ben sizi yaaa
Evet kızlar kardeş takım 5.takım ama tabiki diğer bütün takımlara da istediğiniz zaman gidip hoş sohbet edebilirsinizKardeş takım olayı da işte bir sıkıntı olduğunda listelerle alakalı hemen devreye girecek kaptan olması açısından
Sana kolay gelsin canımaman bol bol hizmet et ki kaçamak fırsatı doğmasın sana
Bence gittiğin yere yemeğini ye de git ve hiç bir zaman için diyetteyim deme
Nedense bizim milletimiz diyetteyim diyince ayyyy bugün diyet olmaz ölümü gör ye moduna geçiyorlar![]()
![]()
Ben eskiden ne zaman diyetteyim desem aaaa 15 de bir günümüz var akşam yemezsin olur biter diyorlardı ama en son ben sırf bu yüzden hep rahatsız olduğumu eşimin halalarına söyleyince onlarda sağ olsun kız diyetteyim deme gerisi bizde demişlerdisonuçta okadar diyetisyene gidiyorum parama yazık
O günden sonra sadece ben evde yemeğimi yiyip gidiyorum ve gittiğim yerde de ay ben çok acıktım valla yedim de geldim benim düzenimi bozmayın diyorumeşimin halalarıda çok ısrar eden olursa hemen devreye girip rahat bırakın kızı ne güzel kilo verdi fıstık gibi zaten kalan kilolarıda verecek diyorlar
![]()
![]()
İnan Anneme bile giderken ya yanımda götürüyorum yiyeceğimi yada soruyorum bana uygun ne var diyegerçi oda sağ olsun daha sabahtan sorar bugün ne var menünde ona göre yapayım diye
![]()
Biz temizledik sen otur kahveni iç kuzum![]()
Biz de seni çok seviyozzzSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gece çok geç yatınca sabahta karga kahvaltısını etmeden uyanınca sersem gibiydim bugünhatta bir ara öğlen dayanamadım sızmışım
Kuzunun yüzmesinden sonra büyük kızında eksiklerini aldık hatta bir ara bunlar kesin dışarda açıktık yemek yiyelim diye tuttururlar bende o arada listeme uygun çorbamı içerim diye düşündüm ama eşim baktım eve giderken birşeyler alırız diye kandırdı sıpaları![]()
![]()
Gerçi benim işime geldi çünkü evde en azından çorbanın nasıl yapıldığını biliyorum
Tabi koşturmacada benim ara öğün arada kaynayacakti hatta baya bir acıktım anam kan şekerim düşüyor galiba dedim bir tuhaf olunca ( gerçi uykusuzluktan da olabilir ) hemen eşim sağ olsun ayran takviyesi yaptı da kendime geldim
Eve gelir gelmezde öğlen yemeğimi yedim
Bir ara işte sızmışım kalkıncada hemen Türk kahvesiyle enerji depoladım
Kesinlikle kaçamaksız devamCumaya çok var diye rahat davranmıyoruz sonuçta her başarılı gün bizlere bol eksi olarak dönecek
İnşallah gönlüne göre olur ve kuaförde güzelce saçını kestirip biraz daha enerji depolarsınnedense kuaföre gidince ben öyle oluyorum kaşımı bile aldırsam sanki kendim için çok özel bir şey yapmış gibi enerji doluyorum
Canım gelemesende elinden geldiğince kaçamaksız atlatmaya bak haftasonunu
Süpersin canım ilk günden hemen eksiler devam ediyor
Kvye gidince de yemeklerde salata ve yoğurtla kendini tıkamaya çalış en azından diğer şeyleri daha az tüketecek yer kalsınTatlı faslı olursada hemen uzaklaş baktın dayanamayacaksın
Ayyyy ne sevindim seni burada görünce
Hoş geldin canım iyi etmişsin
İyiyiz şükür seni sormalı
Sizin şu titiz hallerinize bayılıyorum
Ellerine sağlık canım miss gibi domestos koktuen sevdiğim
Ben gezentilikten bir toz alamaz oldum bu ara![]()
![]()
Siz el atarsınızda olmazmı
Yahu sizin şu hallerinize bayılıyorum
Böyle enerji olunca tabi birincilikler kaçınılmazYerim ben sizi yaaa
Evet kızlar kardeş takım 5.takım ama tabiki diğer bütün takımlara da istediğiniz zaman gidip hoş sohbet edebilirsinizKardeş takım olayı da işte bir sıkıntı olduğunda listelerle alakalı hemen devreye girecek kaptan olması açısından
Sana kolay gelsin canımaman bol bol hizmet et ki kaçamak fırsatı doğmasın sana
Bence gittiğin yere yemeğini ye de git ve hiç bir zaman için diyetteyim deme
Nedense bizim milletimiz diyetteyim diyince ayyyy bugün diyet olmaz ölümü gör ye moduna geçiyorlar![]()
![]()
Ben eskiden ne zaman diyetteyim desem aaaa 15 de bir günümüz var akşam yemezsin olur biter diyorlardı ama en son ben sırf bu yüzden hep rahatsız olduğumu eşimin halalarına söyleyince onlarda sağ olsun kız diyetteyim deme gerisi bizde demişlerdisonuçta okadar diyetisyene gidiyorum parama yazık
O günden sonra sadece ben evde yemeğimi yiyip gidiyorum ve gittiğim yerde de ay ben çok acıktım valla yedim de geldim benim düzenimi bozmayın diyorumeşimin halalarıda çok ısrar eden olursa hemen devreye girip rahat bırakın kızı ne güzel kilo verdi fıstık gibi zaten kalan kilolarıda verecek diyorlar
![]()
![]()
İnan Anneme bile giderken ya yanımda götürüyorum yiyeceğimi yada soruyorum bana uygun ne var diyegerçi oda sağ olsun daha sabahtan sorar bugün ne var menünde ona göre yapayım diye
![]()