Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin arkadaşlar...:KK68:umarim haftasonunuz iyi gecmiştir....ben ilk pazartesi bildirimimi yapayim hemen sonra yine koşturmaca başliyacak..cocuklari okula birakacağim

Gecen cuma...60,8
Bugün..........60,5......:21:

Oo çok iyi..

Ben tartilamadim..

Günaydın kızlar herkese az kalorili bir gün dilerim.
Benim geçen cuma 80,6
Bugün 80

artılarından kurtuluyorsun yaşasın. .
Günaydın herkese hatunlar

Günaydın. .
Başlangıç: 62
Bugün: 61.7
Fark: 300gr

Gelin eksilerrrr

Günaydın kızlar bende tartilmayi unutup kahvaltimi yaptım bolca su içtim Banu abla detoks suyu etki ettimi kilo konusunda

GÜNAYDIN arkadaşlar sevgiler öpücükler:KK68::KK68::KK68:
aslında dün kalorimi yazmıştım.Ama çıkmamış.Cep telden girmiştim ondan heral:KK57:

bu gün güzel bir kalvaltı yaptım akşam hepsini ve kalorisini yazarım.Ayrıca bu akşam sporumda var.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Canım şimdi baktım da 454.cü etapta 68.2 kgla izne ayrılmışsın :KK66: Bu sabah kaç kilosun canım tartıldın mı :KK66: Çok fazla fark yok sanırım şu anki kilonla :KK66:

Bu gün tartıda 72,60 gördüm yaaaa gördünmü bırakınca 4 kilo almışım amaaa vereceğiz kızlar elbirliği ile sişze güveniyorum.

KAPTANNN BENİ TAKIMA ALCEN Mİİİ GIIII:KK19::süslü:şampiyon yapıcam seniii:sampiyon:

Bakiyorumda pazartesi tarti günü iyi gelmiş bize.:KK73:..keşke önceden böyle bir uygulama olsaydi..ama olsun...hic birşey icin gec deyil...haftaya pazartrsi inşallah bugün tartilmayi unutan arkadaşlarda tartida güzel eksiler görür..:KK5:

Bugün büyük kız laptobu yine okula götürüyor çizim dersi için ama cepten idare ederim ben akşama kadar ;)
Bu arada cumartesiye misafirim gelecek akşam yemeğine ve ben bu hafta yavaş yavaş temizliğimi bitirmem lazım ;) bir sürü işi kafada düzenledim gerçeğe de geçirdim mi tamamdır :D

GÜNAYDIN arkadaşlar sevgiler öpücükler:KK68::KK68::KK68:
aslında dün kalorimi yazmıştım.Ama çıkmamış.Cep telden girmiştim ondan heral:KK57:

bu gün güzel bir kalvaltı yaptım akşam hepsini ve kalorisini yazarım.Ayrıca bu akşam sporumda var.

Bu gün tartıda 72,60 gördüm yaaaa gördünmü bırakınca 4 kilo almışım amaaa vereceğiz kızlar elbirliği ile sişze güveniyorum.

KAPTANNN BENİ TAKIMA ALCEN Mİİİ GIIII:KK19::süslü:şampiyon yapıcam seniii:sampiyon:

Tabiki alacağım datlım lafı olmaz bile ;) Takım kendine geldi motivasyon daha da arttı eee birde şampiyon olacaksam daha ne isterim :D

Säģolun kizlar....cumaya umuyorumki 59 kiloyu ucundanda olsa görürüm:rolleyes:

İnşallah canım ben inanıyorum ;)

Herkese iyi öğlenleert ben bugün cuma ile aynı çıktım yanı 62.4 kg. Ama bu hafta çok hırslandım o 61 ile başlayan bir kilo görücem en kötü ara tatildeyim bu hafta o yüzden sporu arttırıcam spor yapmadığım her gün için de azarlayın beni en kötü 15 dk cardio yapayım her gün isteidğiniz kadar azarlayın alınmam ama gaza gelirim :D sonuçta birbirimiz için de burdayız :)
Tartıda eksi görmeyinece güzel bir sporla başladım güne 55 dk yürüdüm toplam 5.6 km oldu doga3 doga3

Kızlar cumartesi günü eşimin Bilecikteki kuzeni yemeğe geleçek ;)
Tabi eşimin halalarinı da yemeğe alacağım ve toplam 12 kişi olacağız ;)
Hazır kalabalık olmusken kvyide cagiririm diye düşünüyorum tabi gece eşim anasını evine bırakır diye düşünüyorum :D Tabi gelmişken kalayım derse yapacak bir şey yok :D

Şimdi bir yandan ufak ufak temizlik yaparım hafta ici diye düşünüyorum malum fitikla ancak yaparim :D

Okadar insana yemek ne yapsam derdi sardı tabi beni :D fikirlerini alayım özellikle tatlıya alakali

Back
X