- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de az yesemde uzun süredir aynı kilolardayım spor yaptım bugün 30dk jillianla 30 gün programını.cok iyi hissetim kendimi hatta belki ytmadan leslie falan yaparımbu hafta hazır rahatken spora ağırlık vermem lazım şu direnci kırmalıyım yoksa az yemeyle de gitmiyo böyle olunca direnç kırılınca gerisi geliyo peşinden
güzel bir menü olmuş az kalorili belli sabah yumurta yiyince de tok tutuyodurBugünkü menümü yazayım
Kahvaltı iki rafadan yumurta, 3 ceviz, iki çatal beyaz peynir.
Ara bir küçük muz
Geç öğlen yemeği kıymalı kabak yemeği, az bulgur ve yoğurt.
Ara iki fincan ıhlamur
Bir demlik de çay içtim :) neyseki çayı kahveyi şekersiz içiyorum.
kesinlikle ben de bugün spor yaptığım için daha iyi hissediyorum enerjim de yükseliyo ki grip olmama ragmenBen de az yesemde uzun süredir aynı kilolardayım spor yaptım bugün 30dk jillianla 30 gün programını.cok iyi hissetim kendimi hatta belki ytmadan leslie falan yaparım
senin menü her zaman ki gibi gayet güzel :)Bugünkü menüm..
Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
2 kaşik kadar pastirmali yumurta
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir
Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi
Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi
1 kücük kaze baharatli yoģurt..
Ara...1 kivi
Toplam kalori....1092
Nasıl geçti bugünvay be hadi bakalım o zaman.
Bence çok iyi geçti. Toplamda 1000 kaloriden fazla almadım. Menümü yazdım az evvel buraya. Dengeli de beslendim. Senin nasıl geçti?Nasıl geçti bugün
Aynen işin sırrı yumurtagüzel bir menü olmuş az kalorili belli sabah yumurta yiyince de tok tutuyodur
kızlar bu sabah diyetisyene gittim diyetisyen kilo almışşşşbu arada görüşmeyi yarın sabah 9:30 a attı ablamla gideceğiz ablamla da rekabet yapmayı planlıyorum
bakalım bu işin sonu nereye varacak.
buraya bilgisayardan yazmayı seviyorum.istediğim simgeyi koyabiliyorum.![]()
İyi günler kızlar
Hafta sonu kayınvalidem nerdeydik hazır oraya gitmişken eltim yeni doğum yaptı onun çocuğunu görmeye gittik
Sanki insanlar bilerek yapmış gibi yemin veriyorlar ressmen benim yemem için bazı şeylerin tadına baktım ama hiçbir şeyi abartmadan
Bugün kahvaltı yapmadım yol yormuş geç kalktım öğlen yemeği yiycem birazdan
Merhaba kızlar
Bugün geç kalkınca işler yemekler öğleden sonraya kaldı yorgun hissediyorum kendimi
Yarın kızımı Dr goturcem perşembe iki yaş aşısı var bu gidişle yapılamayacak öksürük burun akıntısı devam ediyor
Normalde cuma doğum günümüz biz pazar kutluycaz ne yapacağım bilmiyorum kafamın içi dolu
Pasta siparişi verdik konsept Sofia çizgi film karakterli peçete masa örtüsü fln süslemeleri
Biz de gelirdik![]()
Ben de az yesemde uzun süredir aynı kilolardayım spor yaptım bugün 30dk jillianla 30 gün programını.cok iyi hissetim kendimi hatta belki ytmadan leslie falan yaparım
Bugünkü menüm..
Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir
Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi
Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi
Ara...1 kivi
Toplam kalori....1092
Selam kızlar akşam spor yaptım yine artidayim. 78.8 çıktım.
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm kepekli ekmek
Ara
10 fındık
Öğlen
Yarım kase çorba 1 deriz tavuk
Ara 1 elma 200 ml süt
Şekersiz kahve. 1 kare çikolata
Akşam
2-3 YK mantı salata tursu
Ara
1 lokum 1 gofret
Toplam 1050 kal
Biz de gelirdik![]()
Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı iki rafadan yumurta, 3 ceviz, iki çatal beyaz peynir.
Ara bir küçük muz
Geç öğlen yemeği kıymalı kabak yemeği, az bulgur ve yoğurt.
Ara iki fincan ıhlamur
Bir demlik de çay içtim :) neyseki çayı kahveyi şekersiz içiyorum.
oynakbasi34 yakın oturuyorsa sorun olmaz insallah:) “anne yürüme bırakayım ben seni” derse de esiniz süper olur, zira benım esim bırakayım demek yerine “kalıyor musunuz” diye direkt soruyor benım sarteller atıyor tabi :) bi de ma aile oluyorlar.kaynım, kayınpederim, kayınvalidem :)
Bugünkü menüm..
Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir
Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi
Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi
Ara...1 kivi
Toplam kalori....1092
oynakbasi34 evet meyvesuyu beni doyurmaz boşu boşuna şeker içerim diye düşünüp iki büyük bardak ayran içtim. Anestezi etkisi ve bugün bir de regl oldum onun da etkisiyle aç da olsam erkenden uyurum gibi. Yoksa canım neler çekiyor yine yiyemiyorum ya şu an bir pasta olsa doyasıya yesem diyorum
Selam kızlar akşam spor yaptım yine artidayim. 78.8 çıktım.
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm kepekli ekmek
Ara
10 fındık
Öğlen
Yarım kase çorba 1 deriz tavuk
Ara 1 elma 200 ml süt
Şekersiz kahve. 1 kare çikolata
Akşam
2-3 YK mantı salata tursu
Ara
1 lokum 1 gofret
Toplam 1050 kal
Bugun yediklerim
Sabah,
2 parmak kadar Kıymalı börek
Zeytin
Ara,
2 hurma
2 ceviz
Öğle,
Yeşil mercimek salatası
Akşam,
Etli patates 2 kaşık kadar..
3 sarma
2 kaşık yoğurt
70 dk. Plates
Çay eşliğinde 1 avuç kabak çekirdeği düşünüyorum.
Çamaşır var onu bekliyorum asayım oturup keyif yapayım. Oğlan da uyuycak şimdi Ohh gelsin özgürlük :)
İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibiBence çok iyi geçti. Toplamda 1000 kaloriden fazla almadım. Menümü yazdım az evvel buraya. Dengeli de beslendim. Senin nasıl geçti?
Kız imamın dediğini yap yaptığını yapma.kızlar bu sabah diyetisyene gittim diyetisyen kilo almışşşşbu arada görüşmeyi yarın sabah 9:30 a attı ablamla gideceğiz ablamla da rekabet yapmayı planlıyorum
bakalım bu işin sonu nereye varacak.
buraya bilgisayardan yazmayı seviyorum.istediğim simgeyi koyabiliyorum.![]()