Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 yakın oturuyorsa sorun olmaz insallah:) “anne yürüme bırakayım ben seni” derse de esiniz süper olur, zira benım esim bırakayım demek yerine “kalıyor musunuz” diye direkt soruyor benım sarteller atıyor tabi :) bi de ma aile oluyorlar.kaynım, kayınpederim, kayınvalidem :)

bu hafta hazır rahatken spora ağırlık vermem lazım şu direnci kırmalıyım yoksa az yemeyle de gitmiyo böyle olunca direnç kırılınca gerisi geliyo peşinden
Ben de az yesemde uzun süredir aynı kilolardayım spor yaptım bugün 30dk jillianla 30 gün programını.cok iyi hissetim kendimi hatta belki ytmadan leslie falan yaparım

Bugünkü menüm..

Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
2 kaşik kadar pastirmali yumurta
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir

Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi

Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi
1 kücük kaze baharatli yoģurt..

Ara...1 kivi

Toplam kalori....1092

Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı iki rafadan yumurta, 3 ceviz, iki çatal beyaz peynir.
Ara bir küçük muz
Geç öğlen yemeği kıymalı kabak yemeği, az bulgur ve yoğurt.
Ara iki fincan ıhlamur
Bir demlik de çay içtim :) neyseki çayı kahveyi şekersiz içiyorum.
güzel bir menü olmuş az kalorili belli sabah yumurta yiyince de tok tutuyodur

Bugünkü menüm..

Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir

Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi

Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi

Ara...1 kivi

Toplam kalori....1092
senin menü her zaman ki gibi gayet güzel :)

oynakbasi34 oynakbasi34 evet meyvesuyu beni doyurmaz boşu boşuna şeker içerim diye düşünüp iki büyük bardak ayran içtim. Anestezi etkisi ve bugün bir de regl oldum onun da etkisiyle aç da olsam erkenden uyurum gibi. Yoksa canım neler çekiyor yine yiyemiyorum ya şu an bir pasta olsa doyasıya yesem diyorum

Selam kızlar akşam spor yaptım yine artidayim. 78.8 çıktım.
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm kepekli ekmek
Ara
10 fındık
Öğlen
Yarım kase çorba 1 deriz tavuk
Ara 1 elma 200 ml süt
Şekersiz kahve. 1 kare çikolata
Akşam
2-3 YK mantı salata tursu
Ara
1 lokum 1 gofret
Toplam 1050 kal

kızlar bu sabah diyetisyene gittim diyetisyen kilo almışşşş :KK70::KK70::KK70:bu arada görüşmeyi yarın sabah 9:30 a attı ablamla gideceğiz ablamla da rekabet yapmayı planlıyorum:deli::deli::deli: bakalım bu işin sonu nereye varacak.:KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
buraya bilgisayardan yazmayı seviyorum.istediğim simgeyi koyabiliyorum.:KK14::confused::rolleyes:

Oo rekabet çok iyi gelecek
Bir yandan biz, diğer yandan ablan..
Erisin yağlar. :)

İyi günler kızlar
Hafta sonu kayınvalidem nerdeydik hazır oraya gitmişken eltim yeni doğum yaptı onun çocuğunu görmeye gittik

Sanki insanlar bilerek yapmış gibi yemin veriyorlar ressmen benim yemem için bazı şeylerin tadına baktım ama hiçbir şeyi abartmadan
Bugün kahvaltı yapmadım yol yormuş geç kalktım öğlen yemeği yiycem birazdan

Yiyormus gibi Yap canım.
Yahut çok az ye..
Hele diyet yaptığını söylediğin an herkes beslenme ve sağlık uzmanı kesiliyor ya nasıl sinir oluyorum. ..

Merhaba kızlar
Bugün geç kalkınca işler yemekler öğleden sonraya kaldı yorgun hissediyorum kendimi

Yarın kızımı Dr goturcem perşembe iki yaş aşısı var bu gidişle yapılamayacak öksürük burun akıntısı devam ediyor

Normalde cuma doğum günümüz biz pazar kutluycaz ne yapacağım bilmiyorum kafamın içi dolu

Pasta siparişi verdik konsept Sofia çizgi film karakterli peçete masa örtüsü fln süslemeleri

Inşallah iyileşir canım ve gönlünce geçer partiniz. .

Bol cevizli kabak tatlinla giderdin artık :)

Ben de az yesemde uzun süredir aynı kilolardayım spor yaptım bugün 30dk jillianla 30 gün programını.cok iyi hissetim kendimi hatta belki ytmadan leslie falan yaparım

Sporu kesinlikle yaşam biçimi yapmalıyız. . Beslenme evet ama sıfır hareketle bir süre sonra takılıyor kilo ..
Jilliandsn memnun kalanlar epey fazla. .

Bugünkü menüm..

Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir

Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi

Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi

Ara...1 kivi

Toplam kalori....1092

Afiyet olsun pek başarılı.
Altın süt nasıl bişey. ?

Sabah
Ara
10 fındık
Öğlen
Ara 1 elma 200 ml süt
Akşam
Ara
1 lokum 1 gofret
Toplam 1050 kal

Spor yapman metabolizmanı hızlandırır. .
Gofret turevini son ara öğün de tuketmen olmamış ..

Son düzenleme:
Bugun yediklerim

Sabah,
2 parmak kadar Kıymalı börek
Zeytin

Ara,
2 hurma
2 ceviz

Öğle,
Yeşil mercimek salatası

Akşam,
Etli patates 2 kaşık kadar..
3 sarma
2 kaşık yoğurt

70 dk. Plates

Çay eşliğinde 1 avuç kabak çekirdeği düşünüyorum.

Çamaşır var onu bekliyorum asayım oturup keyif yapayım. Oğlan da uyuycak şimdi Ohh gelsin özgürlük :)

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Çok şükür akşam yemegimi de erkenden yedim bugün ve süper gidiyor ;) bol bol eksiler olacak dönecek bana inşallah ♡♡♡

Birazdan yediklerimide yazarım ;)

Keşke herkesi bir kerecikte olsa agirlayabilsem ;) cidden çok isterdim

Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı iki rafadan yumurta, 3 ceviz, iki çatal beyaz peynir.
Ara bir küçük muz
Geç öğlen yemeği kıymalı kabak yemeği, az bulgur ve yoğurt.
Ara iki fincan ıhlamur
Bir demlik de çay içtim :) neyseki çayı kahveyi şekersiz içiyorum.

Menü çok hoş canım afiyet olsun ;) bol ekişlerin olsun ♡

oynakbasi34 oynakbasi34 yakın oturuyorsa sorun olmaz insallah:) “anne yürüme bırakayım ben seni” derse de esiniz süper olur, zira benım esim bırakayım demek yerine “kalıyor musunuz” diye direkt soruyor benım sarteller atıyor tabi :) bi de ma aile oluyorlar.kaynım, kayınpederim, kayınvalidem :)

Bizimki tek ;) ya aslında bana zararı yok ama o bizdeyken ben ne laptopa geçebiliyor nede çekimi fazla elime alamıyorum aman darilmasin aman gucenmesin diye ;) gerçi onun elinden telefonu hiç düşmez :D paso oyun oynar facede gezinir :D ben yapsam benden sıkıldı olur :D
Demin eşime dedim cagirsak mı ama baştan söyleyeyim gece eve birakirsin diyecektim ki eşim aman boşver hem gençler belki sıkılır dedi :D Gerci halalarida olacak ama onların çocukları sonuçta gelenler ;)
İçimden derin bir ohhh çektim ama adama sen bilirsin benim açımdan sikinti olmaz dedim :D

Bugünkü menüm..

Kahvalti...
1 haşlanmiş ykmurta
Maydanoz
Kirmizi paprika
Salatalik
1 çay bardagi altin süt
1 kaki
2 parca beyaz peynir

Öylen...
1 tabak Mahluta Çorbasi

Akşam...
1 tabak Mahluta çorbasi

Ara...1 kivi

Toplam kalori....1092

Her zamanki gibi harikasın canım ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 evet meyvesuyu beni doyurmaz boşu boşuna şeker içerim diye düşünüp iki büyük bardak ayran içtim. Anestezi etkisi ve bugün bir de regl oldum onun da etkisiyle aç da olsam erkenden uyurum gibi. Yoksa canım neler çekiyor yine yiyemiyorum ya şu an bir pasta olsa doyasıya yesem diyorum

İyi yapmışsın canım en güzeli erken yat bari sabaha o istek yok olmuş olur inşallah ;) Tekrar geçmiş olsun canım; )

Sabah
Ara
10 fındık
Öğlen
Ara 1 elma 200 ml süt
Akşam
Ara
1 lokum 1 gofret
Toplam 1050 kal

Canım menü aslında çok değil ama turşu ödem yapar az da olsa ;) birde gofret ne kadarlık birşeydir bilmiyorum ama Son araya bırakma canım ;) yoksa gayet güzel

Bugun yediklerim

Sabah,
2 parmak kadar Kıymalı börek
Zeytin

Ara,
2 hurma
2 ceviz

Öğle,
Yeşil mercimek salatası

Akşam,
Etli patates 2 kaşık kadar..
3 sarma
2 kaşık yoğurt

70 dk. Plates

Çok az miktarlar diyeceğim ama senin için gayet güzel; ) afiyet olsun canım

Çay eşliğinde 1 avuç kabak çekirdeği düşünüyorum.

Çamaşır var onu bekliyorum asayım oturup keyif yapayım. Oğlan da uyuycak şimdi Ohh gelsin özgürlük :)

Benimde asilmasi gereken beyazlar var bakalım büyük kıza kakalayabilecekmiyim :D :D :D

Benimkiler hacı yatmak :D ufak hadi erken yatar ama büyük nöbetçi sanki :D

Banu benim kız da öyle sabahlıyir resmen.
Hele finaller de bitti ya. Iyice cilkini çıkardı :)

Oğlan da sabah birlikte çıkıyoruz en gec 9.30 da hazırlanıyıp yatağa giriyor yoksa sabah uyanamiyor. .

Jilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim

Bence çok iyi geçti. Toplamda 1000 kaloriden fazla almadım. Menümü yazdım az evvel buraya. Dengeli de beslendim. Senin nasıl geçti?
İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibi

kızlar bu sabah diyetisyene gittim diyetisyen kilo almışşşş :KK70::KK70::KK70:bu arada görüşmeyi yarın sabah 9:30 a attı ablamla gideceğiz ablamla da rekabet yapmayı planlıyorum:deli::deli::deli: bakalım bu işin sonu nereye varacak.:KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
buraya bilgisayardan yazmayı seviyorum.istediğim simgeyi koyabiliyorum.:KK14::confused::rolleyes:
Kız imamın dediğini yap yaptığını yapma.

Back
X