Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar cepten giriyorum mesajların tamamını okuyamadım o yüzden geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün de çok yoğun bir laboratuvar çalışmam vardı hep ayakta çalıştım akşam 5 olduğunda ancak saatin farkına varabildim arkadaşlar uyardı. Böyle tempolu çalışmayı da ayrı özlemişim. Hemen bugünkü menümü söyleyim:
Sabah bir kahve
Öğlen bir bardak hazır domates çorbası
Akşam bir tabak salça soslu kıyma köfte ve bir bardak ayran

Midem küçüldü iyice sanırım. Bir de dişlerimden dolayı psikolojik olarak acıkmıyorum bugün tartıldım cumaya büyük sürpriz olabilir karnım daha da düzleşti içimden sürekli zayıflıyorum ben diye diye dolaşıyorum her yere ayna koymak istiyorum. Evdeki boy aynasından birini okula taşıcam
Ben sürekli sıvı püre kıvamında beslenmeye alışabilirim günde iki kez tuvalete gidiyorum iki haftadır çok mutluyum.
Şimdi hemen yarın öğlen yemek için patates haşlayacağım hem öğlen hem akşam püre yapar yerim.
Çorbalar sıkmaya başladı başka neler yapıp yiyebilirim? Doktor dikişler alınana kadar çok çiğnenecek yemekler önermiyor yanak iç kısmına yakın dikiş var çünkü.

Evet ben bugün yine sporumu yaptım kızlar 3 gündür Jillian Michael ile 30 gün programını yapıyorum ama yarın ara vericem cünkü tartı gününden önceki gün spor yapılırsa tartıda ödemden ötürü fazla cıkılabiliyormuş, o yüzden yarın dinlenme günüm belki bebisle hava güzel olursa yürüyüs yaparım
Listeme gelince;
Kahvaltı; 50gr peynirle yumurta
5 zeytin
2 dilim cok tahıllı ekmek
Ara:2 mısır patlagı üstüne toplamda 1 yk bile olmayan tahin pekmez karısmı üstüne yarım muz
Ogle:izmir köfte(5köfte+5 patates)
Ara:3 hurma
Ara:2 mısır patlagı birinin üstünde 25 gr süzme peynir digeri pekmez ve muz
Genelde 1000-1200cal tüketiyorum ve gece dısında acıkmıyorum baklım cuma eksi olcak mı cok merak ediyorum.pzar günü baya yemistim :(

kızlar merhaba ...

bende işyerinde işlerle boğuşuyorum...Yoğunum biraz.Bu gün benim için bitmrdi yediklerimi fatsecret programına yazıyorumKalorisini yazarım size...Ayrıca saat 8 de spordan geldim 1 saat spor.Fitnes yapıyorum.Ağırlık çalışıyorum.Bu akşam ne yesem bilmiyorum Vakitte geç oldu ama açım...Bakalım yumurtalı ıspanak mı yapsam hemencik olur dimi bakıyım ben öptüm sizi

iyi akşamlar herkese bugün hastalığım iyice kontrolü ele aldı ve yerimden kalkamadım spor da yapamadım o yüzden ama çok yemedim yine de kendimi toparlıcak kadar yedim yarın tartıdan önce son gün daha güzel bir gün geçirelim ve dişimizi sıkalım bir gün tartıda eksi görmek en güzel motivasyon çünkü

kızlar merhaba ...

bende işyerinde işlerle boğuşuyorum...Yoğunum biraz.Bu gün benim için bitmrdi yediklerimi fatsecret programına yazıyorumKalorisini yazarım size...Ayrıca saat 8 de spordan geldim 1 saat spor.Fitnes yapıyorum.Ağırlık çalışıyorum.Bu akşam ne yesem bilmiyorum Vakitte geç oldu ama açım...Bakalım yumurtalı ıspanak mı yapsam hemencik olur dimi bakıyım ben öptüm sizi
yumurtalı ıspanak güzel seçim hem sağlıklı hem doyurucu

Evet ben bugün yine sporumu yaptım kızlar 3 gündür Jillian Michael ile 30 gün programını yapıyorum ama yarın ara vericem cünkü tartı gününden önceki gün spor yapılırsa tartıda ödemden ötürü fazla cıkılabiliyormuş, o yüzden yarın dinlenme günüm belki bebisle hava güzel olursa yürüyüs yaparım
Listeme gelince;
5 zeytin
Ara:2 mısır patlagı üstüne toplamda 1 yk bile olmayan tahin pekmez karısmı üstüne yarım muz
Genelde 1000-1200cal tüketiyorum ve gece dısında acıkmıyorum baklım cuma eksi olcak mı cok merak ediyorum.pzar günü baya yemistim :KK43:
1000-1200 gayet iyi bence hatta ben 1200 ün altında kalmamaya çaışıyorum özellikle koruma döneminde zorlanmamak için kilolar daha yavaş gitse de daha kalcı gidiyorlar çünkü diyeti bırakınca devam edebilceiğim bir program sağlamaya çalışıyorum

Kozlar bugünkü menüm sabah 2 kuru kaysı 3 dilim greyfurt
Öğlenin resmini atmıştım
Görümcemin kızın kek yapmiş sadece kenerından 1 lokma tadına baktım
Ara 1 armut
Akşam 1 porsiyondan azcık fazla pırasa yemeği
Yoğurt salata
toplam 1000 kalori olmadı bile

1000-1200 gayet iyi bence hatta ben 1200 ün altında kalmamaya çaışıyorum özellikle koruma döneminde zorlanmamak için kilolar daha yavaş gitse de daha kalcı gidiyorlar çünkü diyeti bırakınca devam edebilceiğim bir program sağlamaya çalışıyorum
Aynen canım daha azını zaten yapamam ben cok acıkıyorum, cok ta saglıklı olcagını sanmıyorum, benım vucuduma uygun degil en azından.ama bu kalorileri alırkende,protein karbonhidrat dengesini iyi ayarlamak lazım ben kendımı tanımaya calsıyorum deneme yanolma yontemiyle, bakalım bu hfta yediklerim zayıflatmazsa teknik degiscem daha protein agırlıklı gidicem

koruma dönemi dedim de inşallah burda koruma amaçlı takıldığım günler yakındır . aminn
İnsallah amin ben de o günler icin sabırsızlanıyorum

Kızlar slm bugün hep dışarıdaydım. Öğleden sonra çayına ve akşam yemeğine iki ayrı yere davetliydik eşimle. Bu yüzden Menüm istediğim gibi olmadı tabi.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, 6-8 çiğ fıstık, çay.
Öğleden sonra bir zeytinli poğaça, bir minik kurabiye, bir adet cezerye, 5 zeytin, az peynir, filtre kahve.
Akşam bir porsiyon kuru fasulye, bir yk pilav, az turşu ve salata.
İşte günün özeti misafirlikte ancak bu kadar :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik :D :D :D
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu :D
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak ;)

Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta gelecek ;) öğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan ;) İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum ;) malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek ;) gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım ;)

Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dedi ;) Tatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa ;)

Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün var :KK20: O yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum :KK68::KK68::KK68:
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallah ;) Hee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım ;) birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim ;)

İyi akşamlar kızlar cepten giriyorum mesajların tamamını okuyamadım o yüzden geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün de çok yoğun bir laboratuvar çalışmam vardı hep ayakta çalıştım akşam 5 olduğunda ancak saatin farkına varabildim arkadaşlar uyardı. Böyle tempolu çalışmayı da ayrı özlemişim. Hemen bugünkü menümü söyleyim:
Sabah bir kahve
Öğlen bir bardak hazır domates çorbası
Akşam bir tabak salça soslu kıyma köfte ve bir bardak ayran

Midem küçüldü iyice sanırım. Bir de dişlerimden dolayı psikolojik olarak acıkmıyorum bugün tartıldım cumaya büyük sürpriz olabilir karnım daha da düzleşti içimden sürekli zayıflıyorum ben diye diye dolaşıyorum her yere ayna koymak istiyorum. Evdeki boy aynasından birini okula taşıcam
Ben sürekli sıvı püre kıvamında beslenmeye alışabilirim günde iki kez tuvalete gidiyorum iki haftadır çok mutluyum.
Şimdi hemen yarın öğlen yemek için patates haşlayacağım hem öğlen hem akşam püre yapar yerim.
Çorbalar sıkmaya başladı başka neler yapıp yiyebilirim? Doktor dikişler alınana kadar çok çiğnenecek yemekler önermiyor yanak iç kısmına yakın dikiş var çünkü.

Canım senin adına çok sevindim eksiler gördüğün için ;) İnşallah hep bol bol eksiler görürsün ;)
Dediğin gibi insan eksileri gördükçe daha fazla aynaya bakıyor :KK48:
Bağırsakların çalışması çok güzel ama dediğin gibi insan zamanla sıkılıyordur ;) ASlında ufak ufak sebzede yiyebilirsin bence ;) mesela ıspanak zaten çok yumuşak çiğnerken sıkıntı olmaz ;) hatta ikide yumurta kırabilirsin daha tok tutar yada yoğurtluda olur ;)
Umarım çabucak dikişlerinde alınırda sende daha rahat olursun ;)

Listeme gelince;
5 zeytin
Genelde 1000-1200cal tüketiyorum ve gece dısında acıkmıyorum baklım cuma eksi olcak mı cok merak ediyorum.pzar günü baya yemistim :KK43:

Takımın azimli sportifi tebrik ederim canım ;) inşallah yarında harika rakamlar görürsün tartıda ;)
Menün de çok güzel tebrikler ;)
Bugünde dikkatli gidip çok daha güzel rakamlar göreceğine eminim :KK60:

iyi akşamlar herkese bugün hastalığım iyice kontrolü ele aldı ve yerimden kalkamadım spor da yapamadım o yüzden ama çok yemedim yine de kendimi toparlıcak kadar yedim yarın tartıdan önce son gün daha güzel bir gün geçirelim ve dişimizi sıkalım bir gün tartıda eksi görmek en güzel motivasyon çünkü

Kıyamam yaaa kurtulamadın şu hastalıktan ben güzelim :KK60: İnşallah çok çabuk toparlanırsın da çok daha azimle ve güzel eksiler görerek devam edersin ;)

koruma dönemi dedim de inşallah burda koruma amaçlı takıldığım günler yakındır . aminn

Aminnnn inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır sonradan gelenlere destek oluruz :KK68:

evde de bir sürü misafir var kalmalısından pilates falan yapamıyorum cardio zaten yapamam bu halsizlikle ama plates yapabilsem iyi gelirdi

Üzme tatlı canını canım nasılsa misafirler gidince çok daha rahat olursun sporunuda yaparsın ;)

Tamamını koşamamkla birlikt 1 saat 15 dk
2gündür:KK68:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kozlar bugünkü menüm sabah 2 kuru kaysı 3 dilim greyfurt
Öğlenin resmini atmıştım
Görümcemin kızın kek yapmiş sadece kenerından 1 lokma tadına baktım
Ara 1 armut
Akşam 1 porsiyondan azcık fazla pırasa yemeği
Yoğurt salata
toplam 1000 kalori olmadı bile

Çok güzel bir menü canım tebrik ederim :KK60:

Huhu kızlar ben geldim dönmeye karar verdim:KK200:

:21::21::21::21::21: Oyyyy kimler gelmiş :KK60:
Hoş geldin canım :KK68: İnşallah sende bundan sonra düzenli gelirsin de artık benimde mezun olduğumu görürüz ( sen nasılsa olmuştun :KK48: sıra bende )
O geri gelen minnak fazlalığıda birlikte el birliği ile göndeririz nasılsa ;)

Kızlar slm bugün hep dışarıdaydım. Öğleden sonra çayına ve akşam yemeğine iki ayrı yere davetliydik eşimle. Bu yüzden Menüm istediğim gibi olmadı tabi.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, 6-8 çiğ fıstık, çay.
Öğleden sonra bir zeytinli poğaça, bir minik kurabiye, bir adet cezerye, 5 zeytin, az peynir, filtre kahve.
Akşam bir porsiyon kuru fasulye, bir yk pilav, az turşu ve salata.
İşte günün özeti misafirlikte ancak bu kadar :)

Menün çok güzel canım ;) tebrik ederim misafirliğe rağmen gayet güzel bence :KK60:Hoppa

Back
X