Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından bi çözüm bulunmuş kombiye kaptanım gözün aydınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik![]()
![]()
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak
Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta geleceköğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan
İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum
malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek
gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım
Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dediTatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa
Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün varO yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallahHee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım
birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim
Canım senin adına çok sevindim eksiler gördüğün içinİnşallah hep bol bol eksiler görürsün
Dediğin gibi insan eksileri gördükçe daha fazla aynaya bakıyor
Bağırsakların çalışması çok güzel ama dediğin gibi insan zamanla sıkılıyordurASlında ufak ufak sebzede yiyebilirsin bence
mesela ıspanak zaten çok yumuşak çiğnerken sıkıntı olmaz
hatta ikide yumurta kırabilirsin daha tok tutar yada yoğurtluda olur
Umarım çabucak dikişlerinde alınırda sende daha rahat olursun
Takımın azimli sportifi tebrik ederim canıminşallah yarında harika rakamlar görürsün tartıda
Menün de çok güzel tebrikler
Bugünde dikkatli gidip çok daha güzel rakamlar göreceğine eminim
Kıyamam yaaa kurtulamadın şu hastalıktan ben güzelimİnşallah çok çabuk toparlanırsın da çok daha azimle ve güzel eksiler görerek devam edersin
Aminnnn inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır sonradan gelenlere destek oluruz
Üzme tatlı canını canım nasılsa misafirler gidince çok daha rahat olursun sporunuda yaparsın
Çok güzel bir menü canım tebrik ederim
Oyyyy kimler gelmiş
Hoş geldin canımİnşallah sende bundan sonra düzenli gelirsin de artık benimde mezun olduğumu görürüz ( sen nasılsa olmuştun
sıra bende )
O geri gelen minnak fazlalığıda birlikte el birliği ile göndeririz nasılsa
Menün çok güzel canımtebrik ederim misafirliğe rağmen gayet güzel bence
![]()
En azından bi çözüm bulunmuş kombiye kaptanım gözün aydın
Misafir için mantı güzel seçim ama işte yapması eziyetli oluyo haliyle
Bide kalabalık olunca baya bi yapmak gerekir
Kolay gelsin sana
Kaptanım canım mantı çekti![]()
Çok tatlısın düşünmen yeter yemiş kadar oldumSorma canım evet uğraştırmalı ama Allahtan büyük kızımda yardım ederöbür türlü etlisi zeytinyağlısı pilavı falan derken çok daha fazla iş olacak gerçi tencere yemeği de kendi kendine pişiyor gibi
Ne yapalım artık idare edeceğiz büyükle
Ay kuzum çok özür dilerim yaaa canını da çektirdim
Kız yakın olsa herkes valla yapar davet ederdim yada gönderirdim![]()
Herkese günaydınnn...Nabersiniz kızlar...
dün 1520 kalori almışım.Almam gereken sağlıklı yiyeceklerle maksimum kalori 1600 benim 80 kalorim kalmış.
tabi sporda yaptım.iyi oldu spor yaptığım geceler az da uyusam dinlenmiş hissediyorum kendimi.
öpüyorum sizi
ben çalışmaya devam...Mükelleflerime vergi çıkarıyorum![]()
hoşgeldin Canim...tekrar gelmene sevindim..bende 2 sene sonra tekrar döndüm buraya...malesef verdigim kilolar geri geldi ..sorunlarim vardi..neyseki yavaş yavaş düzene giriyo bazi sorunlar....seninde bebeyin olmuş Allah anali babali büyütsün yavvrunu..Allah bahtini kaderkni güzel yazsin hayirli insanlarlan karşilaştirsin geleceği güzel olsun bebişininHuhu kızlar ben geldim dönmeye karar verdim![]()
Bence cok güzel..ama akşam etin yanina ekmek yerine bol salata olsa daha iyi bence...birde tavuk pirsola yagsiz olursada iyi olurHrkese selam kızlar tartıya 1 gün kldı ve cok heyecanlıyım en son 71,3 cıkmıstım ama ayıptır söylemesi tuvalete cıkmada sorun var bu hafta niye böyle oldu anlamadım bugün kendime bir menü hazırladım sizce uygun mu düzeltmek istediginiz kısımları söyleyin lütfen yarın cok az cıkmak istiyorum en azından 1 kg
Kahvaltı: 50gr süzme peynire 2 yumurta kırdım
2 çok tahıllı kızarmıs ekmek
Ara:elmalı 3 kasık müslili kakaolu lapa
Ögle:4 köfte 4 patates
Ara:elma
Aksam:1 tavuk pirzola 1 dilim ekmek
En son:elma
Sizce nasıl?
Süpersin canım
Sanada Günaydın canım
Sana kolay gelsin canımÇok vergi çıkarma kuzuummm yazık günahhhh
şaka şaka neyse ödesinler tabiki
![]()
perihancığım dikkat et kendine ayrıca sen stres yapsanda yapmasanda kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor...Merhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..![]()
Çok geçmiş olsun canımMerhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..![]()