Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik :KK70: :KK70: :KK70:
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu :KK70:
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak :KK66:

Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta gelecek :KK66: öğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan :KK66: İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum :KK66: malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek :KK66: gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım :KK66:

Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dedi :KK66: Tatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa :KK66:

Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün var :KK20: O yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum :KK68::KK68::KK68:
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallah :KK66: Hee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım :KK66: birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim :KK66:

Canım senin adına çok sevindim eksiler gördüğün için :KK66: İnşallah hep bol bol eksiler görürsün :KK66:
Dediğin gibi insan eksileri gördükçe daha fazla aynaya bakıyor :KK48:
Bağırsakların çalışması çok güzel ama dediğin gibi insan zamanla sıkılıyordur :KK66: ASlında ufak ufak sebzede yiyebilirsin bence :KK66: mesela ıspanak zaten çok yumuşak çiğnerken sıkıntı olmaz :KK66: hatta ikide yumurta kırabilirsin daha tok tutar yada yoğurtluda olur :KK66:
Umarım çabucak dikişlerinde alınırda sende daha rahat olursun :KK66:

Takımın azimli sportifi tebrik ederim canım :KK66: inşallah yarında harika rakamlar görürsün tartıda :KK66:
Menün de çok güzel tebrikler :KK66:
Bugünde dikkatli gidip çok daha güzel rakamlar göreceğine eminim :KK60:

Kıyamam yaaa kurtulamadın şu hastalıktan ben güzelim :KK60: İnşallah çok çabuk toparlanırsın da çok daha azimle ve güzel eksiler görerek devam edersin :KK66:

Aminnnn inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır sonradan gelenlere destek oluruz :KK68:

Üzme tatlı canını canım nasılsa misafirler gidince çok daha rahat olursun sporunuda yaparsın :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok güzel bir menü canım tebrik ederim :KK60:

:21::21::21::21::21: Oyyyy kimler gelmiş :KK60:
Hoş geldin canım :KK68: İnşallah sende bundan sonra düzenli gelirsin de artık benimde mezun olduğumu görürüz ( sen nasılsa olmuştun :KK48: sıra bende )
O geri gelen minnak fazlalığıda birlikte el birliği ile göndeririz nasılsa :KK66:

Menün çok güzel canım :KK66: tebrik ederim misafirliğe rağmen gayet güzel bence :KK60:Hoppa
En azından bi çözüm bulunmuş kombiye kaptanım gözün aydın :KK66:
Misafir için mantı güzel seçim ama işte yapması eziyetli oluyo haliyle :hamarat:
Bide kalabalık olunca baya bi yapmak gerekir
Kolay gelsin sana

En azından bi çözüm bulunmuş kombiye kaptanım gözün aydın :KK66:
Misafir için mantı güzel seçim ama işte yapması eziyetli oluyo haliyle :hamarat:
Bide kalabalık olunca baya bi yapmak gerekir
Kolay gelsin sana

Sorma canım evet uğraştırmalı ama Allahtan büyük kızımda yardım eder ;) öbür türlü etlisi zeytinyağlısı pilavı falan derken çok daha fazla iş olacak gerçi tencere yemeği de kendi kendine pişiyor gibi :D
Ne yapalım artık idare edeceğiz büyükle ;)

Kaptanım canım mantı çekti :cry:

Ay kuzum çok özür dilerim yaaa canını da çektirdim :(
Kız yakın olsa herkes valla yapar davet ederdim yada gönderirdim ;)

Sorma canım evet uğraştırmalı ama Allahtan büyük kızımda yardım eder :KK66: öbür türlü etlisi zeytinyağlısı pilavı falan derken çok daha fazla iş olacak gerçi tencere yemeği de kendi kendine pişiyor gibi :KK70:
Ne yapalım artık idare edeceğiz büyükle :KK66:

Ay kuzum çok özür dilerim yaaa canını da çektirdim :KK43:
Kız yakın olsa herkes valla yapar davet ederdim yada gönderirdim :KK66:
Çok tatlısın düşünmen yeter yemiş kadar oldum :KK36:

Herkese günaydınnn...Nabersiniz kızlar...
dün 1520 kalori almışım.Almam gereken sağlıklı yiyeceklerle maksimum kalori 1600 benim 80 kalorim kalmış.
tabi sporda yaptım.iyi oldu spor yaptığım geceler az da uyusam dinlenmiş hissediyorum kendimi.

öpüyorum sizi
ben çalışmaya devam...Mükelleflerime vergi çıkarıyorum:KK53::KK53::KK53:

Herkese günaydınnn...Nabersiniz kızlar...
dün 1520 kalori almışım.Almam gereken sağlıklı yiyeceklerle maksimum kalori 1600 benim 80 kalorim kalmış.
tabi sporda yaptım.iyi oldu spor yaptığım geceler az da uyusam dinlenmiş hissediyorum kendimi.

öpüyorum sizi
ben çalışmaya devam...Mükelleflerime vergi çıkarıyorum:KK53::KK53::KK53:

Süpersin canım ;)
Sanada Günaydın canım :KK60:
Sana kolay gelsin canım :KK66: Çok vergi çıkarma kuzuummm yazık günahhhh :D şaka şaka neyse ödesinler tabiki :KK48:

Benim tesisatçıda geldi ama kombi değişsin öyle bakalım sıkıntıya nasılsa belli bir solüsyon kullanarak bütün kaçakları tıkıyoruz dedi ( borunun neresinde sıkıntı varsa o sıvı direk borudan tespit edip o bölümü tıkıyormuş boruları kırmadan ;) )

Bende şimdi oturduğum yerde ütülerimi yapayım da akşamda bir tek koltuklarımı silip halımı silerim ;) cuma nasılsa öğlen sibelden dönüncede tülleri yıkarım bütün işler bitmiş olur ;)

Huhu kızlar ben geldim dönmeye karar verdim:KK200:
hoşgeldin Canim...tekrar gelmene sevindim..bende 2 sene sonra tekrar döndüm buraya...malesef verdigim kilolar geri geldi ..sorunlarim vardi..neyseki yavaş yavaş düzene giriyo bazi sorunlar....seninde bebeyin olmuş Allah anali babali büyütsün yavvrunu..Allah bahtini kaderkni güzel yazsin hayirli insanlarlan karşilaştirsin geleceği güzel olsun bebişinin:KK68:

Hrkese selam kızlar tartıya 1 gün kldı ve cok heyecanlıyım en son 71,3 cıkmıstım ama ayıptır söylemesi tuvalete cıkmada sorun var bu hafta niye böyle oldu anlamadım bugün kendime bir menü hazırladım sizce uygun mu düzeltmek istediginiz kısımları söyleyin lütfen yarın cok az cıkmak istiyorum en azından 1 kg :(

Kahvaltı: 50gr süzme peynire 2 yumurta kırdım
2 çok tahıllı kızarmıs ekmek
Ara:elmalı 3 kasık müslili kakaolu lapa
Ögle:4 köfte 4 patates
Ara:elma
Aksam:1 tavuk pirzola 1 dilim ekmek
En son:elma
Sizce nasıl?

Merhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..:KK43:

Hrkese selam kızlar tartıya 1 gün kldı ve cok heyecanlıyım en son 71,3 cıkmıstım ama ayıptır söylemesi tuvalete cıkmada sorun var bu hafta niye böyle oldu anlamadım bugün kendime bir menü hazırladım sizce uygun mu düzeltmek istediginiz kısımları söyleyin lütfen yarın cok az cıkmak istiyorum en azından 1 kg :KK43:

Kahvaltı: 50gr süzme peynire 2 yumurta kırdım
2 çok tahıllı kızarmıs ekmek
Ara:elmalı 3 kasık müslili kakaolu lapa
Ögle:4 köfte 4 patates
Ara:elma
Aksam:1 tavuk pirzola 1 dilim ekmek
En son:elma
Sizce nasıl?
Bence cok güzel..ama akşam etin yanina ekmek yerine bol salata olsa daha iyi bence...birde tavuk pirsola yagsiz olursada iyi olur

Süpersin canım :KK66:
Sanada Günaydın canım :KK60:
Sana kolay gelsin canım :KK66: Çok vergi çıkarma kuzuummm yazık günahhhh :KK70: şaka şaka neyse ödesinler tabiki :KK48:

işçilerin vergileri ve kdv sigorta yapıyoruz.herkesten belli ölçülerde kesiliyor herkesin parası birbirine karışıyor.Çok kazanandan çok alınıyor mu onu bende bilemiyorum.:KK43:

Merhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..:KK43:
perihancığım dikkat et kendine ayrıca sen stres yapsanda yapmasanda kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor...

glsbrs glsbrs hoş geldin canım evet bizde döndük yuvaya ve şunu daha iyi anladım ki burası çok etkili....
Ayrıca bebeğin olmuş Allah analı babalı mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin ona

zannedersem resimdeki bebeğin.Maşallahhh çok tatlı değilsede bile maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

Ayrıldığında kaç kilo idin kilo aldın mı...

Çok geçmiş olsun canım

Back
X