Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havucu dilimle çok az yogurdu dip sos yap çırpip icine nane pulbiber. Havuc dilimlerini batir ye cigneme cok oldugu icin acikmazsin hemde cips yerine iyi alternatifKızlaar bugünü baya iyi geçirdim çok şükürr akşamı erken yedim o yüZden ara öğün olaral ne yapsam diye düşünüyorum acıkabilirö yatana kadAr çünküü
Güzel fikir teşşekkür ederim :)Havucu dilimle çok az yogurdu dip sos yap çırpip icine nane pulbiber. Havuc dilimlerini batir ye cigneme cok oldugu icin acikmazsin hemde cips yerine iyi alternatif
kahve kalorisi düşük bir şey yarın extra artı vermez bence sanaİyi akşamlar kızlar
Bu ara gündüzleri pek giremiyorum işler yoğun bugün yine en fazla bir saat oturmuşumdur okulda.
Biliyorum uygun bir menü olarak gelmeyecek size ama bugün akşama kadar sadece 5 bardak kahve içtim 6 da olabilir emin değilim aç hissetmedim sadece yorgunluk ve yoğunluk olduğu için.
Akşama iki orta boyda patates haşlaması yedim bir güzel ezip biraz yağ biber tuz ekledim güzel oldu.
Biraz önce de atıştırmalık niyetine bir tanecik bitter madlen çikolata yedim.
Tatilimi bir hafta sonrasına erteledim işler yüzünden böylece annemin yanına gitmek için bir haftam daha var. Bir hafta daha güzelce sıkabilirim kendimi daha da zayıflayıp gitmek istiyorum.
Aaaaa bendensiniz hoşgeldinizCanımmmm hoşbulduk ne güzel oldu toplanmışız böyle bir araya kiloları yakın zamanda veririz hiç merak etmeben bebiş büyütürken bi çılgınlık yapıp zayıflıyım dedim
Şanslısın iyi yapmışsınKızlaar bugünü baya iyi geçirdim çok şükürr akşamı erken yedim o yüZden ara öğün olaral ne yapsam diye düşünüyorum acıkabilirö yatana kadAr çünküü
Hrkese selam kızlar tartıya 1 gün kldı ve cok heyecanlıyım en son 71,3 cıkmıstım ama ayıptır söylemesi tuvalete cıkmada sorun var bu hafta niye böyle oldu anlamadım bugün kendime bir menü hazırladım sizce uygun mu düzeltmek istediginiz kısımları söyleyin lütfen yarın cok az cıkmak istiyorum en azından 1 kg
Kahvaltı: 50gr süzme peynire 2 yumurta kırdım
2 çok tahıllı kızarmıs ekmek
Ara:elmalı 3 kasık müslili kakaolu lapa
Ögle:4 köfte 4 patates
Ara:elma
Aksam:1 tavuk pirzola 1 dilim ekmek
En son:elma
Sizce nasıl?
Merhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..![]()
Sağol banum dünyanın en zor şeyi emzirirken diyet yapmakmış:)şimdi ben napıcsm geri dönüş için koşul var mıydı![]()
Günaydın kızlar ve regl olmuşum, dün akşamki hurma krizi bundanmış
Tartım 79,5 gösteriyor. Geçen hafta 80,6 idi. Sevgiler.![]()
Günaydın kızlar
Bol eksili bir gün olur inş![]()
Sağolasın canım benim. Sizde de dün zor bir gün olmuş dilerim kombi krizini çabuk atlatırsınızTebrikler canım tekrar 7leri görmüşsünbir daha inşallah asla 8leri görmezsin ....Aminnnn
Sağolasın canım benim. Sizde de dün zor bir gün olmuş dilerim kombi krizini çabuk atlatırsınız![]()