- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Vaoov güzel farkk :)Günaydın kızlar ve regl olmuşum, dün akşamki hurma krizi bundanmış
Tartım 79,5 gösteriyor. Geçen hafta 80,6 idi. Sevgiler.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaoov güzel farkk :)Günaydın kızlar ve regl olmuşum, dün akşamki hurma krizi bundanmış
Tartım 79,5 gösteriyor. Geçen hafta 80,6 idi. Sevgiler.![]()
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınnGünaydın
Hayırlı cumalar...
Uğrayamadım... Sağlık sorunları vb.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınn
Cok gecmis olsun bir daha yasamayın insallahBen iyiyim canım sağol...
Kızım rahatsızlandı korkuttu baya bizi..
Sol göğsün de geçmeyen şiddetli ağrı sonra tetkik vb. kalple ilgili olmadığı sol memeden kaynaklı dönemsel hassasiyet imiş..
Onun dışın da eşimin bacağın da büyüyen bir et benine lokal müdahale yapıldı..
Bir de çalışıyorum yıprandım 3-4 gün de
Sen de iyi kilo vermişsin tebrik ederim..![]()
Canım benle sen hemen hmeen aynı kaloride besleniyorduk yanlıs hatırlamıyorsam bende -600 olmuş yavas ama böyle giderse cok ta kötü degil bence ayda ort 2500 ederBenim hedeflediğim kadar olmasa da eksi gördüm sonunda haftaya daha çok olsun istiyorum
Geçem hafta : 62.4
Bu hafta : 61.7
Fark : 0.7
Yüzde : 1.121
Neyse ki 61 li kiloları gördüm ondan şikayet etmiyorum :))
Cok gecmis olsun bir daha yasamayın insallah
Benim hedeflediğim kadar olmasa da eksi gördüm sonunda haftaya daha çok olsun istiyorum
Geçem hafta : 62.4
Bu hafta : 61.7
Fark : 0.7
Yüzde : 1.121
Neyse ki 61 li kiloları gördüm ondan şikayet etmiyorum :))
oynakbasi34 banucum kombiniz hallolmamış üzüldüm canım... sizi bayağı yıprattı bu durum geçen yıldan beri...
Üşümüyormusunuz peki.? havalar nasıl istanbulda.?
@serenalar canım ben yaparım fırsat bulduğum da hedef listesini.. Sen ilgilen prensesin partisiyle..
umarım çok iyi geçer..
mavimli yeniden 70 ler
@perihan00 Allah yüreğine ferahlık versin canım...
Karne günü bugün :)
Oğlum 4.sınıfta pek heyecanlı ilk defa takdir alacak :)
Bugün izinliyim.. Birazdan karne almaya sonrasın da attaya gideriz ana oğul. az vakit geçirelim ..
oynakbasi34 ekmek yemedim canım salata yaptım yedim dediginiz gibi
Hayırlı cumalar canlarrr
Bugün tam 1 hafta sonra tartıldım ve haftasonu ozellıkle pazar günü sınırlarımı asmama ragmen masallh -600 gördüm çook mutluyum inanılmaz motive oldum bence sporunda etkisi oldu bayadır durmustu kilo vermem insallah haftayafa böyle gider
Gecen hafta:71,3
Bu hafta:70,7
Vaoov güzel farkk :)