Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Gündüz kızkardeşime gitmiştim malum

Sade sütsüz kahvemi içtim birde 3 - 4 tane susamlı çubuk ve 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim
DÖnüşte de yürüdük iyi geldi

git gel 45 dakika kadar sürdü ancak ama hiç yoktan iyidir
Eve gelir gelmez mutfağa attım kendimi ve saat 18:30 gibi akşam yemeğimi de yedim
Regl hala devam ediyor diye sanırım deli gibi canım tatlı istiyor

uzun zaman aradan sonra ilk kez böyle krize girdim ama Allahtan ev tam takır yoksa valla kocayı bile çikolataya banarak yiyecek kıvamdayım
Eşim bir ara bakkaldan gidip alsın büyük kız tatlı birşeyler dedi ama o an Allahtan dayanabildim de yok istemiyorum dedim
Bu saattede ne eşim gider nede kızı yollar
günaydın

çok istiyorum listeye girmeyi ...cuma günü 72,60 idim bu gün 72,40 ım
dün biraz moralim bozuktu eşimle ufak bir atışmayaşadık çok kalbimi kırdı.sürekli ağladımmmm pek giremedim o yüzden....
SIkma canını canım erkekler maalesef bazen akım diyeceğine çokum diyebiliyorlar

Eminim sonradan gönlünü almıştır işte biz kadınlar o an dayanamayıp su koyuveriyoruz

Rabbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu kem gözlerden sakınsın ....Aminnnn
Merhabalarrrr beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimmmm...

1.60 boyunda 103 kiloyum. Yeni toz shaker seklinde ürün aldım doğal onunla zayıflıcam inşaAllah reklam olmaması açısından söylemiyorum adını yasaktır diye. Başlıyoruz Allah ın izniyleee teşekkür ederim tekrar
Aramıza hoş geldin canım
Hemen bende kendimi tanıtayım

Adım Banu , 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim

İstanbulda yaşıyorum ve Ev hanımıyım
Maalesef benim Rekorum 124.5 kgdu

senelerce al ver derken o rakamı görünce artık herşey bitti kesin Tvdeki vinçle evden çıkarılanlar gibi olacağım diye krizlere girdim günlerce hatta bir ara tüp mide ameliyatına bile niyetlendim ama onuda yemedi sonuçta olay ameliyatla bitmiyor irade şart ve o dönem kendime güvenemedim o konuda
En sonunda 9 ay evvel 118 kilo ile diyetisyene başladım ve şükürler olsun ki 87 kiloya düştüm ( gerçi bir ara 84 - 85 arasındaydım ama son iki haftadır yine bir direnç gösteriyor bünyem

)
Allahın izniyle bir 15 kg daha vermek istiyorum en azından ( gerçi diyetisyenime göre 10 kg daha versem yeter )
Birlikte inşallah çok güzel kilolar veririz de sende bir daha asla 3lü rakamları görmezsin
İade-i ziyaret yapmaya geldim

çok tatlı bi kaptanınız var @oynakbasi34 saolsun bizim takıma çok destek oluyor, enerji dolu mesajlarıyla gaza geliyoruz

bende bi gelip 8.takıma selam vereyim dedim

nasıl gidiyor ? Herşey yolunda mı? Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Allah’a emanet olun
Geç oldu ama hoş geldin canım

Bu arada yine nazaramı geldim ne kabızlıkdı regldi fenalardayım ama direniyorum

Gerçi evde olsaydı birşeyler dayanamayabilirdim ama iyiki yok

Eskiden olsa evde birşeyler yok diye isyan ederdim şimdi işime geldi
Eşim bile diyor yahu hadi senin regl falan var bana ne oluyorsa deli gibi bende tatlı istiyorum diye
Şükür şimdilik iyiyim ama eğer yarında böyle olursam tekrar şeker hapıma başlarım ne olur ne olmaz hem o birazda bağırsakları çalıştırıyor bari onada katkı olurda biraz rahatlarım