- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok güzel gidiyosun kullandığın bi program varmıBügünkü menüm..
Kahvaltidan 1 saat önce...
1 bardak elmali chiali keten tohumlu smoothie...
Kahvalti...
1 parca beyaz peynir
1/2 domates
1 parca salatalik
1 hindiba
1 parca paprika
Öylen...
1 porsiyon firinda tavuk kabak graten
1 büyük käze karisik salata
1 kaşik pirinc pilav
Ara...1/2 elma....2 kaşik yogurt
Akşam ...
1 porsiyon tavuklu kabak graten
1 büyük kaze salata...
Toplam kalori...1233 ...
Bugüm 25 kalori fazla tükettlm...bana özel hesaplanan kaliri 1208...1000 kaloriyi gectim bugün..gecmedigim zaman daha iyi hissediyorum ama bugünlük böyle olsun![]()
Sagol canim...kalori sayar programini kullaniyorum...cep telden indirdim..programin adi YAZIO....Fatsecretde iyi..ikisinede bi bak derim..ben yazioyu daha cok beyendim..bikac arkadaşta fatsecret kullaniyo.... bazen kullandigim programda istedigimi bulamadigimda googleden diyetkolik kalorisayara bakiyorum oda cok iyi....sonra ordaki kalori hesabiyle kendi programimda yedigim besine benzer eş deyer olarak kalori hesabi yapiyorum...Canım benim çok güzel gidiyosun kullandığın bi program varmı![]()
Ayda 4 kilo bence cok güzel ..hatta 3 kiloda iyi ..yeterki saglikli ve kalici birsekilde kilo verelimHerkese iyi geceler ben gündüzleri giremiyorum çalışıyorum bazen bu saate kalabiliyorum iş güç bu saatte de kimse olmuyo sanırım olsun ben şimdi yazayımm sabah okursunuz inşaAllah
Ben kilomu yazmıstımm sabah 101.7
mart hedefim de 98.00
inşaAllah tuttururum ayda 4 kilo çok az ilk başlangıç ve benim kilomdaki birine göre ama.. hedefi yüksek tutup tutturamazsam üzülürüm o yüzden öle yazdım dr lar da bu sekilde öneriyo tabi ama gönül neler neler istiyo ki :) hemen olsun hepsi olsun di mi ama :)
Çok yararlı oldu çok teşekkür ederim cnmmm bnmm Allah razı olsunnnnSagol canim...kalori sayar programini kullaniyorum...cep telden indirdim..programin adi YAZIO....Fatsecretde iyi..ikisinede bi bak derim..ben yazioyu daha cok beyendim..bikac arkadaşta fatsecret kullaniyo.... bazen kullandigim programda istedigimi bulamadigimda googleden diyetkolik kalorisayara bakiyorum oda cok iyi....sonra ordaki kalori hesabiyle kendi programimda yedigim besine benzer eş deyer olarak kalori hesabi yapiyorum...
Evet öle cnm bnmmm el ele sağlıklı kilomuza kavusalım inşaAllahhhhAyda 4 kilo bence cok güzel ..hatta 3 kiloda iyi ..yeterki saglikli ve kalici birsekilde kilo verelim
çok ama çok geçmiş olsun cnm bnnnm inşaAllah amcan ve gelininizin bebeği saplığına kavusur cnmm bnmmmmmKızlar kusura bakmayın sadece arada okuyup cikiyorum
Bir haftadan fazladır amcam hastanede bı kaza sonucu yuruyemiyor ben taa doğmadan önce olmus genc yasta ömrü hastanelerde geçti
Simdi isebir hastalıktan şüphe ediyor Dr ilaçlı emari cekildi sonuç Çarşamba çıkacak ins ameliyat için fln gec kalinmamistir uzun zamandır şikayetleri varmış
gelinimiz hamileydi buraya yazdimmi bilmiyorum
Kalp atışı için Dr gittiler kalp atışı çok zayifmis perşembe günü son kez kontrole çağırmış hiç olumlu bir şey konuşmamış dayanamayıp yarın bı daha gidiyorlar baska dr rabbim inşallah bu sefer gümbür gümbür Atar kalbi
Kızlar bu ara hiç keyfim yok aranıza 72.7 kiloyla dönerim ins leslie basladim
Ayyy nasıl sevindim bana uğurlu gelecek eminim![]()
Amin canım Sağol
Bügünkü menüm..
Kahvaltidan 1 saat önce...
1 bardak elmali chiali keten tohumlu smoothie...
Kahvalti...
1 parca beyaz peynir
1/2 domates
1 parca salatalik
1 hindiba
1 parca paprika
Öylen...
1 porsiyon firinda tavuk kabak graten
1 büyük käze karisik salata
1 kaşik pirinc pilav
Ara...1/2 elma....2 kaşik yogurt
Akşam ...
1 porsiyon tavuklu kabak graten
1 büyük kaze salata...
Toplam kalori...1233 ...
Bugüm 25 kalori fazla tükettlm...bana özel hesaplanan kaliri 1208...1000 kaloriyi gectim bugün..gecmedigim zaman daha iyi hissediyorum ama bugünlük böyle olsun![]()
olsun kuzum harikasın yineBu hafta 6.olmuşuz...bunada sükür...
Bu arada yeşil çayimi yudumluyorum ...![]()
ay acaip motive etti beni bu hedef listesiAYLİK HEDEF KİLO TABLOSU
@2KediAnnesi güncel56.3 / 5subat hedef 52.9
@perihan00 güncel 60.7 /5subat hedef 58
@kittenlove güncel 62.5/5subat hedef 60
@YENA güncel 67.5/5subat hedef 66
@helopini güncel 68.3/5subat hedef 65
@serenalar güncel 77.7/5subat hedef 72.7
@mavimli güncel 79.4/5subat hedef 77.5
@oynakbasi34 güncel 86.5/5subat hedef ????
@doga3 güncel 90.6/5subat hedef 88
@mavikelbk güncel 85/5subat hedef ????
fatsecret kullanıyorum bende.acaip memnunum.Sagol canim...kalori sayar programini kullaniyorum...cep telden indirdim..programin adi YAZIO....Fatsecretde iyi..ikisinede bi bak derim..ben yazioyu daha cok beyendim..bikac arkadaşta fatsecret kullaniyo.... bazen kullandigim programda istedigimi bulamadigimda googleden diyetkolik kalorisayara bakiyorum oda cok iyi....sonra ordaki kalori hesabiyle kendi programimda yedigim besine benzer eş deyer olarak kalori hesabi yapiyorum...
boşver canım diyet filan.Ateşim 39 a kadar çıktı diyet mahvoldu gitti![]()
Sanırım grip oluyorum ama bugün istifra da ettim bişey mi dokundu anlamadımkiboşver canım diyet filan.
sağlık herşeyden önemli.
gülşah gripmi oluyosun yoksa
AYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018
GÜNCEL. HEDEFE KALAN
oynakbasi34 85.9. ( 2.9. )
@YENA 67.2. ( 1.2.)
doga3 89.7. (1.7. )
@kittenlove 62.4. (2.4.)
Gulhan1 60.8. ( 2.8. )
![]()
@mavimli 80.4. (2.9. )
H helopini 67.6. (2.6. )
@2KediAnnesi ???????????
@catterflym 71.3. ( 2)
@Diademe 73.8. ( 3)
Su perisi86 76.3. ( 3.6)
Umay1907 62. ( 2)
![]()
İyi akşamlar kızlar şu an yoldayım dönüşü biraz mecburiyetten otobüsle yapıyorum yolum uzun. Kaptanım sanırım yarın ölçü alın demişsiniz cepten okuduğum son mesajlara göre ben yarın değil de pazar veya pazartesi alsam çünkü sabah ancak evde olacağım ve yolda şişiyorum ayaklar bacaklar ve karın her yerm şişiyor uzun otobüs yolculuklarında.
Şubat hedefim 65 ti 66.5ta kaldım. Mart hedefim 63 olsun. Bu kiloda tıkanıp kaldım ama bu ay sporu artıracağım.
Herkese iyi geceler ben gündüzleri giremiyorum çalışıyorum bazen bu saate kalabiliyorum iş güç bu saatte de kimse olmuyo sanırım olsun ben şimdi yazayımm sabah okursunuz inşaAllah
Ben kilomu yazmıstımm sabah 101.7
mart hedefim de 98.00
inşaAllah tuttururum ayda 4 kilo çok az ilk başlangıç ve benim kilomdaki birine göre ama.. hedefi yüksek tutup tutturamazsam üzülürüm o yüzden öle yazdım dr lar da bu sekilde öneriyo tabi ama gönül neler neler istiyo ki :) hemen olsun hepsi olsun di mi ama :)
Kızlar kusura bakmayın sadece arada okuyup cikiyorum
Bir haftadan fazladır amcam hastanede bı kaza sonucu yuruyemiyor ben taa doğmadan önce olmus genc yasta ömrü hastanelerde geçti
Simdi isebir hastalıktan şüphe ediyor Dr ilaçlı emari cekildi sonuç Çarşamba çıkacak ins ameliyat için fln gec kalinmamistir uzun zamandır şikayetleri varmış
gelinimiz hamileydi buraya yazdimmi bilmiyorum
Kalp atışı için Dr gittiler kalp atışı çok zayifmis perşembe günü son kez kontrole çağırmış hiç olumlu bir şey konuşmamış dayanamayıp yarın bı daha gidiyorlar baska dr rabbim inşallah bu sefer gümbür gümbür Atar kalbi
Kızlar bu ara hiç keyfim yok aranıza 72.7 kiloyla dönerim ins leslie basladim
Ateşim 39 a kadar çıktı diyet mahvoldu gitti![]()
Kaptanım geçen ayda vardımoynakbasi34 oyuzden ben niye yokum diye bozuldum hatta hedefime ulaştım. Neyse yeni hedef belirleyeyim