Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,
Hala sersemliği atamadığımdan mı bilmem hiç iştahım yok sabah 6.30dan beri uyanığım iki fincan kahve ve iki üç tane kumkat yedim. Sanki dün yediğim gözleme hala midemde duruyor. Bu hafta vejetaryen beslenmeye karar verdim. İki yıl öncesine kadar pesko vejetaryendim. Ayda bir falan balık yerdim İzmir’de güzel balık bulmak kolaydı. Şimdi de birer hafta aralıklarla yine denemeye karar verdim. Sivas’a taşınınca etçil oldum bünyeyi şaşırtmak istiyorum bakalım nasıl olacak.
Ölçülerimi de kaydediyorum hemen eğer spor kartımı da bulursam orada da ölçüm yaptırmıştım bir ay önce onunla da karşılaştıracağım.
Güncel kilo: 66.5, boy:1.72
Göğüs: 92(sütyenin üstünden ölçtüm dolgulu sayılmaz, en fazla 1 cm oynar çıplak ölçsem)
Bel: 75( göbek deliğinin bir iki santim üstğnden ölçtüm)
Basen: 102
Bu durumda 40 beden oluyorum ama arada 38 beden de giyebiliyorum.
Bir ay sporla bakalım ne olacak durum.
Dün kimse lesli yapmamış. Bugün de yaptim 15 dk gerçekten eğlenceli.
Bu arada telefon gönlüne göre düzeltme yapiyor kusura bakmayın
kolay gelsin banuşumÖğle yemeğimi de yedim şimdi hazırlanıp eşimle Marangoz atölyesine gidiyoruzakşam uğrarım ancak
Kaçamaksız devam edin emi kızlar![]()
Mart hedefim 64 yazmayı unutmuşum bi de sıkılaşmak istiyorum bugün farkettim biraz yumuşamışım kilo verirkenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Tekrar hayırlı Pazarlar
Kuzuyu havuza götürüp getirdikten sonra hemen kendimi mutfağa attım ve öğlenlik yemeğimi ateşe koyarken ara öğünümü de ayak üstü yaptımYemeğimde hazır bir tek çorba yapacağım az öğlenlik
O arada birde buraya bakıp bir yeşil çay daha içeyim dedimdiğerini yemek yaparken soğutmuşum farkında olmadan su niyetine içtim
Öğlen yemeğimi yedikten sonra eşimle marangoz atölyesine gideceğizarkadaşıma eşimin yaptığı sehpa takımını bitirmeye
hem benimde emeğim geçsin hemde akşama yetişmiş olsun diye dedi eşim
Kızlarda nasılsa evde bari biraz baş başa sohbet etmeye fırsatımız olur
Akşamlık yemeğimin adıda kondu ( tavuk göğüs sotelerim yanına koca bir kase salatayla) hatta gitmeden doğrayıp bir kapaklıya hazır bırakırım ben gelmeden kızım onu soteler hem vakit kaybı olmazda yemeğim gecikmemiş olur
Geçmiş olsun canım inşallah miden rahatlar
Valla ben et oburum yalan yokher gün olsa niye et yapıldı demem
heee sebzeyide seviyorum o ayrı
Anam ben neyi sevmiyorum ki
Şaka bir yana ama arada da olsa proteinini etten alman lazım canımevet sütte peynirde de var ama yeterli gelmeyebilir
en azından bir hafta hiç yemiyorsan bir sonraki hafta 1 kerede olsa ye derim ben tabi miden etten bulanıyorsa o ayrı
İnşallah bünyen şaşırır da daha güzel kilolar gider ( gerçi güzel gidiyorsun)
Not ettim canım senin bilgilerini de ama hedefini yazmamışsınMart başında kaç olmak istiyorsun
![]()
Takipteyim kaptanımŞimdi arkadaşdada kesinlikle sadece şekersiz çay ve içersem bir tane daha Türk kahvesi içerimbu saatten sonra sadece bol suyla devam inşallah
Unutmayın kızlar yarın ilave tartı günümüzherkes bol eksiler görür inşallahhhhhhhhhhhh
![]()
Vay vay vay vay menüye gel heleeeeeSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Eşimle birlikte bugün güzel vakit geçirdik tükkanda
Kendime güzel bir anahtar askısı yaptım ( eşim alt yapısını yaptı bende süslemesini)
Benzerini de arkadaşıma yaptık
Sehpaları da çok güzel oldubirazdan gidip hediyemizi vereceğiz
Çıkmadan birde sizlere bakayım dedim
Beslenmede harika gitti şükürler olsun
Hemen aklımdayken paylaşayım
Uyanınca; 07.00de
1 fincan duble Türk kahvesi
Kahvaltı; 07.45de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 fincan Zencefilli naneli yeşil çay
ara; 11:00de
1 fincan yeşil çay
1 adet hurma
Öğlen 13.30da
2 kepçe çorba
4 yk pırasa ( havuç eklemedim çok çok az yağ ve tuz vardı )
ara; 15.30da
1 fincan şekersiz Nescafe
Akşam; 18:00de
4 - 5 yk kadar tavuk göğüs sote
1 büyük kase marul salatası
son ara; 19:15de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu naneli yeşil çay
Bugün bende ölçü aldim. Deve misali nerem dogrukiMart hedefim 64 yazmayı unutmuşum bi de sıkılaşmak istiyorum bugün farkettim biraz yumuşamışım kilo verirkenölçüleri almak iyi oldu sporla bu ay sıkılaşırım umarım.
Diyetisyen listesi yapiyor canim. Bende hiç ağzımı acmiyoraç onun bunyeyi bu diyetisyen düzene soktu şükürVay vay vay vay menüye gel heleeeee
Banu kaptanım senin menüyü bulmaya geldim amaaaaa
Ne yorum yapayım ki maşallah be
Dur iki şey söyleyim ay :)
Kahvaltıyı daha da çeşitlendirsen mi? Bol peynir zeytin yeşillik eklesen
Bir de şu akşamki meyveleri 15:30 arasına mı ekleyiverseydin:)
Gece yenen meyveyi sevmiyorum şeker sonuçta![]()
Aaaaa bilmiyordumDiyetisyen listesi yapiyor canim. Bende hiç ağzımı acmiyoraç onun bunyeyi bu diyetisyen düzene soktu şükür