Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günüm cok güzel geciyor kaptan...şu ana kadar aldigim kalori 508...az önce kapuska ve eristeli köfte çorbasi ydim...sabahda cok hsfif gecti..umarim skşam ögününüd hsfif aglatirim ve kapatirim günümü...:21:

Bügünkü menüm.....

Kahvalti...:kk77:
7 zeytin
1 incir
1 hurma
1 tatli kaşigi zeytinyağ
5 adet firinda kaşarli mantar

Öylen...:kk77:
1 tabak kapuska
1 tabak erişteli köfteli çorba

Ara. ..
7 zeytin
1 incir
1 hurma
1 tatli kaşiği zeytinyağ
2 makaron...

Akşam...:kk77:
1 tabak kapuska
1 kücük kaze zerdecalli yogurt

Toplam kalori....1114

Tek kacamagim 2 makaronlar oldu..onuda kizim isyerinden getirmis patronu fransadan getirp işcilerine dagitmiş paket olarak...tadini hep merak ediyordum bende kendim yapmak istedigim icin birgün ..tadina bakmak istedim..almanyada pek bulunmuyor makaron 1 tanesi 60 kaloriymiş..:KK72:

Iyi alsamlar arkadaslar. Ilk menumu paylasim ayrica seker orucumun ilk gunuydu bugun

Sabah: 2 haslama yumurta
2 ince dilim kepek ekmegi
3 yesil zeytin
3 catal peynir ve mantar
Sekersi bol limonlu ihlamur (4 bardak civarinda)

Ara ogun yapmadim bugun

Aksam saat 18:00
1 kepce domatesli bulgur pilavi uzerine 2 yk tavuk taşlık
3 tanede zeytin yagli esmer bulgurlu mercimek kof .
2 kasıkta yogurt

2 lt su

(Sekersiz guzel bir baslangicti )

Iyi alsamlar arkadaslar. Ilk menumu paylasim ayrica seker orucumun ilk gunuydu bugun

3 yesil zeytin
3 catal peynir ve mantar

Ara ogun yapmadim bugun

2 kasıkta yogurt

2 lt su

Bencede güzel bir baslangic olmus ..tebrikler:KK5:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Çok fazla sessizlik var hayırdır inşallah :KK57: kimse kaçamak yapmıyor dimi :KK20:
Bende biraz önce ara öğünümü yaptım :KK66: birazdan da kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime yanına 1 adet hurma :KK66:
Akşamlık yemeğimi de hemen öğlen yemeğimi yemenden ateşe koymuştum iyi oldu hazır şu anda :KK66:
Bol suyla devam şimdi akşam yemeğine kadar :KK66:

Bu arada kurallarda ufak ilaveler oldu birazdan yayınlıyorum :KK66: ( Kuralları tepeden değiştirdiler benlik bir durum değil :rapci: )

Canım izne ayırlmak istemezsin diye bildirimsiz yazdım :KK66: haftaya cumaya bildirim yaparsan yüzden 2ye bölünecek sadece ama yinede izin dersen o zaman haftaya bildirimine izne ayrılmak istiyor diye not düşeriz :KK66:
Açıkçası aklıma geldi de sana danışmadan karar vermek istemedim :KK66:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: acaba yağlar gittiği için mi öyle oldu :confused: ben 52 kgken ( milattan önce :KK70: ) uzun süre oturamazdım hep kemiklerim batıyor derdim :KK48: :KK48: tabi yinede sen ihmal etme sonuçta baya olmuş :KK66: bir ara görün doktora ( gerçi onun için hangi bölüme gidilir bilemedim şimdi :KK43: )

Arkadaşlarınla da iyi eğlenceler :KK66: Kaçamak yapma demiyorum çünkü sen zaten işini biliyorsun :KK60:
Oldu kaptanım. Ama bu hafta çok katılım yapamayabilirim. Yine de zaman buldukça uğrayacağım.

Günaydın
Mutlu pazarlar. .

Oğlumun ateşiyle ugrastim hep.
Sanırım yarın doktor yolu görünüyor.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar :KK68:

Dün akşam yemeğinden sonra KV tekrar grip oldu diye bir ziyarete gidelim dedik ;) Daha 1 saat olmuştu gideli arkadaş mesaj attı kız çay koyuyorum işiniz yoksa gelin diye :KK48: tabi ben dururmuyum :D hemen kurtlandım ve eşime hadi bak Annende dinlensin hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldür diye kaldırdım herkesi :D
Zaten bir kahve içmeye geleceğiz demiştik ama benim saftirik kocam hayırdır yaaa demezmi :D o an bir far görmüş tavşana döndüm ama bir iki saniye kaldıktan sonra yahu bırak kadıncağız uzansın biz nasılsa yine geliriz dedim :D

Çocukları eve bıraktıktan sonra hemen arkadaşa geçtik ve bol sohbet ve kahkaha derken eve dönmemiz 1i buldu :KK48:
Tabi bu sabahda geç uyandım :KK53: apar topar kahvaltımı yaptım şimdide giyinip kızı havuz götüreceğim ;)
Artık gelince yazarım rahat rahat ;)

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Vuhuu cok sert..yine aksiyonmu var..

Aksiyon eksik olurmu hiç :D

Banucum çok mantıklı Biliyormusun.. önceleri hava yastığı gibi otururdum..
Mabadim etkilenmezdi.
Şimdi kemiklerimi keşfediyirum :)
Facede takip ettiğim obezite sayfasında benzer şikayetler var..
Aklınla bin yasa kız :KK19:

Valla ben milattan önce incecikken hep öyle diyordum :D o günleri bir daha zor görürüm belki ama bende istiyorum kemiklerim batsın :D

Ay ben kilomu yazmayı unuttum
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.7
Fark%0.22 maleseffff

Rakama takılma canım pes etmeden aynen devam ediyorsun ve eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ;)

Bügünkü menüm.....

Kahvalti...:kk77:
7 zeytin
1 incir
1 hurma
1 tatli kaşigi zeytinyağ
5 adet firinda kaşarli mantar

Öylen...:kk77:
1 tabak kapuska

Ara. ..
7 zeytin
1 incir
1 hurma
1 tatli kaşiği zeytinyağ
2 makaron...

Akşam...:kk77:
1 tabak kapuska
1 kücük kaze zerdecalli yogurt

Toplam kalori....1114

Tek kacamagim 2 makaronlar oldu..onuda kizim isyerinden getirmis patronu fransadan getirp işcilerine dagitmiş paket olarak...tadini hep merak ediyordum bende kendim yapmak istedigim icin birgün ..tadina bakmak istedim..almanyada pek bulunmuyor makaron 1 tanesi 60 kaloriymiş..:KK72:

Harikasın canım ;) Allahın izniyle bu hafta da güzel bir rakam göreceksin tartıda ;)

3 yesil zeytin
3 catal peynir ve mantar

Ara ogun yapmadim bugun

2 kasıkta yogurt

2 lt su

:KK9::KK9::KK9::KK9: seninde menün çok güzel canım Tebrikler ;) aynen devam

Oldu kaptanım. Ama bu hafta çok katılım yapamayabilirim. Yine de zaman buldukça uğrayacağım.

Tamamdır canım ne demek idare ederiz en son sen kararını bildirirsin ;) yeterki cuma kilo bildirimini unutma ;)

Günaydın
Mutlu pazarlar. .

Oğlumun ateşiyle ugrastim hep.
Sanırım yarın doktor yolu görünüyor.

Çokk çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Bu arada sanada Günaydın :KK60:

günaydınnn:KK200:
musmutlu pazarlarınız olsun:KK68:
ayy takım çok havasız neredesiniz kızlarr bi gelin cam açın ayol :ruh::ruh::ruh:
hadi ben yapıyım işleri,mis mis gelin ohh miss:21::21::21:
silip süpürelimm :temizlik: havalandırdıktan sonra da kahveleri yaparım okurken içersiniz:kahve:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

kahveler de hazır:kahve::kahve::kahve:

(_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

kaçtımmm:KK55::KK55::KK55:

günaydınnn:KK200:
musmutlu pazarlarınız olsun:KK68:
ayy takım çok havasız neredesiniz kızlarr bi gelin cam açın ayol :ruh::ruh::ruh:
hadi ben yapıyım işleri,mis mis gelin ohh miss:21::21::21:
silip süpürelimm :temizlik: havalandırdıktan sonra da kahveleri yaparım okurken içersiniz:kahve:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

kahveler de hazır:kahve::kahve::kahve:

(_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

kaçtımmm:KK55::KK55::KK55:
Ayşe kaptanım nasılsın hoşgeldin ellerine sağlık

Bir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.:KK53::KK53:

Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam:KK45:
Temizlik yapmam gerek.

Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...

Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum.
Zayiflayinca Toto kuculuyor. OrdakOr kemigk destekleyen yağ tabakası azalıyor. Direk kemigin ustuüs oturuyorsun

Back
X