- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Ay evet bizde banuşla zaman zaman kulaklarınızı çınlatıyoruz sibel deİyiyim arkadan arkaya havadisini alıyoruz Banudan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet bizde banuşla zaman zaman kulaklarınızı çınlatıyoruz sibel deİyiyim arkadan arkaya havadisini alıyoruz Banudan
Maşallah yine süpersin.Iyi akşamlar
Bugunku menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek,birkac bardak cay(sekersiz)
Birkac catal peynir , iki catal yumurta
3 yesil zeytin, domates
Ara ogun az sutlu sade nescafe
Yarim muz ve yarim avuc kabak cekirdegi
Aksam
Yarim tabak ıspanakli mantarli soganli kavurma
Yarim tabak Tavuk gogsu
Su halen iciyorum
Spor olarak 35 dk civarinda disarda yuruyuş yaptim
Vee sekersiz 2.gunumde bitti![]()
İyi akşamlar kızlar,
Dün uğrayamadım buraya bugün de birazdan diye diye bu saati buldu cepten de olsa girebildim. Saçma sapan işlerle uğraşıyorum iki gündür haftasonu bana iyi gelmedi. Hemen bugünkü menümü paylaşayım duş alıp erkenden uyuyacağım. Sabah 6da uyanmam lazım.
Sabah: bir kahve ve elma,
Öğlen: iki dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost, yanında ayran, yarım domates ve bir tane biber.
Akşam: kışlık hazırladığım yeşil fasulyeden iki tabak yanına ayran.
Buzluğum tamamen kış için hazırladığım yiyeceklerle dolu ama ilk defa kendi başıma bu kadar hazırlık yaptığım için şimdi yemeye kıyamıyorumkilolarca vişne koydum mesela daha hiç kaynatıp içmedim
Kıyamıyorum sanki
![]()
Yürüyüs cok ise yariyor eminim faydasi olurMaşallah yine süpersin....bende simdi 1 saat yürüyüş yaptim..biraz fazla yedim bugün...umarim saatlik yürüyüşle telafi etmişimdir
Günaydin canim...bende gece ogluma uyandim ..atesi vardi biraz ilac verdm..o aradada uykum kacti buraya baktim mesajini gördüm....7.takimda neler oluyor bir türlü cözemedim..Kızlar 7 takima ne oldu
Kızlar 7 takima ne oldu
Günaydin canim...bende gece ogluma uyandim ..atesi vardi biraz ilac verdm..o aradada uykum kacti buraya baktim mesajini gördüm....7.takimda neler oluyor bir türlü cözemedim....cok cansıkıci şeyler olmuşki takimin yarisindan cogu üyelligini iptal ettirmiş...üzüldüm acikcasi..nazara geldiler galiba.
![]()
oynakbasi34
Öylesine kırıcı bir durum ki....
Günaydıııınnnnn![]()
GünaydınlarKızlar yarın yüzmeye başlıyorum haftada 4 gün 1 er saat Cuma kızı götürdüğümde başla falan dedi hoca bir ay sonra düşünüyorum dedim yoo hemen başla dedi olur dedim bende kahvaltı yapıp yeni mayo almaya çıkıcam evdeki bollaşmış
nasıl mutlu oldum ya...Cumartesi de bol yeşillik aldım dünde onları ayarlardım kızın yeni havuz gözlüğüne ihtiyacı vardı onu aldım kendime de aldım bu günde mayoyla sağlık raporunu halledersem yarın başlıycam
Teşekkürler iyiyim enerjiğim sen nasılsın kaptanım?Kızlar ben geldim
Doktorda çabuk bitti işim Allahtan
Sağ olsun doktor güzelce dinleyip sonrada dur önce bir kan ve idrar tahlilini yapalım ona göre teşhisle ilgili konuşuruz dedi
Şu ödeme bir çare olsa dünyalar benim olurokadar emek veriyorum karşılığını görmeyince insan iyice sinir oluyor
Sorma inan benimde sabah beri aklımdan çıkmıyor
Eğlenmek tatlı bir rekabet içinde yarışmak varken bu hale gelmesi çok üzücü
Günaydın canım
Nasılsın bakalım bugün
Hadi hayırlısı canımsenin adına çok sevindim
Bende çok istiyorum ama bukadar yoğunlukta nasıl fırsat bulacağım onuda bilmiyorumAslında bayan saatlerine bakayım da ona göre olmadı bende çok fazla geciktirmeden yazılayım
![]()
Inan cok sevindim adina nekadar şanslisin...burda malesef o imkan yok ...bayanlara özel gün olsa bende bisekilde ayarlayip giderdim..en sevdigim spor dali yüzmek....GünaydınlarKızlar yarın yüzmeye başlıyorum haftada 4 gün 1 er saat Cuma kızı götürdüğümde başla falan dedi hoca bir ay sonra düşünüyorum dedim yoo hemen başla dedi olur dedim bende kahvaltı yapıp yeni mayo almaya çıkıcam evdeki bollaşmış
nasıl mutlu oldum ya...Cumartesi de bol yeşillik aldım dünde onları ayarlardım kızın yeni havuz gözlüğüne ihtiyacı vardı onu aldım kendime de aldım bu günde mayoyla sağlık raporunu halledersem yarın başlıycam
Teşekkürler iyiyim enerjiğim sen nasılsın kaptanım?
Paylaşım alanına yeni kurallar gelmiş oku istersen![]()