Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi akşamlar :KK37:
Bugunku menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek,birkac bardak cay(sekersiz)
Birkac catal peynir , iki catal yumurta
3 yesil zeytin, domates

Ara ogun az sutlu sade nescafe
Yarim muz ve yarim avuc kabak cekirdegi

Aksam
Yarim tabak ıspanakli mantarli soganli kavurma
Yarim tabak Tavuk gogsu

Su halen iciyorum

Spor olarak 35 dk civarinda disarda yuruyuş yaptim

Vee sekersiz 2.gunumde bitti :KK9:

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Bugün eve geldikten sonra sanırım kan şekerim yükseldi :( yediğim Ara öğün Ananas nedense fazla tatlı geldi ve sonrasında inanılmaz uyku bastırdı :D
Az uyumusum sonrada hadi yemek faslı bulaşık birde yarının yemeğini de yapayım derken bu saat oldu ;)

Bir yandan limonlu elmalı Kürümü içerken cepten olsa Size bakayım dedim ;)
Laptop hala eşimde kalkarsa başından hemen diğer takımlarda bakarım :D cepten zor oluyor :D

Beslenme olarak gayet güzel gitti fazladan 1 avuç cevız yedim sadece ve şimdi yatan kadar sırf sıvı tuketirim

İyi akşamlar kızlar,
Dün uğrayamadım buraya bugün de birazdan diye diye bu saati buldu cepten de olsa girebildim. Saçma sapan işlerle uğraşıyorum iki gündür haftasonu bana iyi gelmedi. Hemen bugünkü menümü paylaşayım duş alıp erkenden uyuyacağım. Sabah 6da uyanmam lazım.
Sabah: bir kahve ve elma,
Öğlen: iki dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost, yanında ayran, yarım domates ve bir tane biber.
Akşam: kışlık hazırladığım yeşil fasulyeden iki tabak yanına ayran.
Buzluğum tamamen kış için hazırladığım yiyeceklerle dolu ama ilk defa kendi başıma bu kadar hazırlık yaptığım için şimdi yemeye kıyamıyorum :D kilolarca vişne koydum mesela daha hiç kaynatıp içmedim:D Kıyamıyorum sanki:D

Iyi akşamlar :KK37:
Bugunku menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek,birkac bardak cay(sekersiz)
Birkac catal peynir , iki catal yumurta
3 yesil zeytin, domates

Ara ogun az sutlu sade nescafe
Yarim muz ve yarim avuc kabak cekirdegi

Aksam
Yarim tabak ıspanakli mantarli soganli kavurma
Yarim tabak Tavuk gogsu

Su halen iciyorum

Spor olarak 35 dk civarinda disarda yuruyuş yaptim

Vee sekersiz 2.gunumde bitti :KK9:
Maşallah yine süpersin.:KK5:...bende simdi 1 saat yürüyüş yaptim..biraz fazla yedim bugün...umarim saatlik yürüyüşle telafi etmişimdir

İyi akşamlar kızlar,
Dün uğrayamadım buraya bugün de birazdan diye diye bu saati buldu cepten de olsa girebildim. Saçma sapan işlerle uğraşıyorum iki gündür haftasonu bana iyi gelmedi. Hemen bugünkü menümü paylaşayım duş alıp erkenden uyuyacağım. Sabah 6da uyanmam lazım.
Sabah: bir kahve ve elma,
Öğlen: iki dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost, yanında ayran, yarım domates ve bir tane biber.
Akşam: kışlık hazırladığım yeşil fasulyeden iki tabak yanına ayran.
Buzluğum tamamen kış için hazırladığım yiyeceklerle dolu ama ilk defa kendi başıma bu kadar hazırlık yaptığım için şimdi yemeye kıyamıyorum :KK70: kilolarca vişne koydum mesela daha hiç kaynatıp içmedim:KK70: Kıyamıyorum sanki:KK70:

Bende de var o :D Her sene bahçeden topladigimiz domatesleri konserve yapıyorum sonra kıyamam kullanmaya ama sağ olsun büyük kızım o konuda çok rahattır hiç bir şey aklına gelmesin hemen tavada kaynatın içine de baharatı basıp bir güzel kendine öğün yapar :D eskiden makarnaya sos yapardı paso şimdi dikkat ediyor hesapta :D

İlk zamanlar kiyamayan ben şimdi hep buzluktakileri kullanmaya çalışırım ;) okadar uğraşıyoruz bozulmasın bari ;)

Kızlar 7 takima ne oldu
Günaydin canim...bende gece ogluma uyandim ..atesi vardi biraz ilac verdm..o aradada uykum kacti buraya baktim mesajini gördüm....7.takimda neler oluyor bir türlü cözemedim..o_O..cok cansıkıci şeyler olmuşki takimin yarisindan cogu üyelligini iptal ettirmiş...üzüldüm acikcasi..nazara geldiler galiba. :sus:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün biraz mayışık bir günümdeydim sonrasında da eşim biraz baş ağrısı yüzünden kendinin kötü hissedince az onunla ilgilenip yattım ;)
Bugün küçük kuzuyu okula götürdükten sonra doktora gideceğim ;) bakalım ne diyecek ( bir arkadaşım çok sık ve ani tuvalet ihtiyacı hissediyorum, hafif ağrım var ve 1 aydır ödemden kurtulamadım diye ille bir görün dedi ;) sistit belirtileri varmış )
Valla suyu çok içtiğim için tuvalet sorunsalı pek sıkıntı yapmıyor da ona rağmen ödem canımı sıkıyor :KK53:

Bu arada cumaya göre 100 gr eksideyim :KK48: çok vermişim :D

İnşallah hepimiz için bol eksili ve kaçamaksız bir hafta olur ;)

Kızlar 7 takima ne oldu

Günaydin canim...bende gece ogluma uyandim ..atesi vardi biraz ilac verdm..o aradada uykum kacti buraya baktim mesajini gördüm....7.takimda neler oluyor bir türlü cözemedim..o_O..cok cansıkıci şeyler olmuşki takimin yarisindan cogu üyelligini iptal ettirmiş...üzüldüm acikcasi..nazara geldiler galiba. :sus:

Anam yine neler oldu :( hemen girip bakayım ;) cepten dün hiç bakamadım ne alemdeler diye o_O
Ya hakikaten fena nazara geldiler yaaa :KK43: Anlamıyorum ne bukadar milletin derdi bu kızlarla :KK20:

7. takıma bir bakayım dedim bakmaz olaydım :KK61: hakikaten takım dağılmış ve kapanma noktasına gelmiş :KK61:
Cidden sabah sabah çok üzüldüm sonuçta en aktif ve enerji dolu takımdı o_O
Çoğunluk ban yiyince iyice olaylar istenmeyen yerlere gelmiş :KK61:

Sabah sabah cidden canım sıkıldı :KK57:
İnşallah geri dönüşü olur diyeceğim ama öyle görünmüyor maalesef :KK64:

Diğer takımada baktım oradan da bir iki kişi ban yemiş ama onlarda sıkıntı yok gibi şu anda :(

Yahu ne gerek vardı bukadar sıkıntıya :(

İki lokma bir şey atıştırıp hemen hazırlanmam lazım ;) doktor dönüşü damlarım nasılsa yine ;)
Can sıkıcı olayları okuyunca iştahda kalmadı ama metabolizma çalışsın diye mecbur biraz birşeyler yemem şart ;)

Allaha emanet olun kızlar :KK68:

Günaydınlar :KK200:Kızlar yarın yüzmeye başlıyorum haftada 4 gün 1 er saat Cuma kızı götürdüğümde başla falan dedi hoca bir ay sonra düşünüyorum dedim yoo hemen başla dedi olur dedim bende kahvaltı yapıp yeni mayo almaya çıkıcam evdeki bollaşmış:KK76:nasıl mutlu oldum ya...Cumartesi de bol yeşillik aldım dünde onları ayarlardım kızın yeni havuz gözlüğüne ihtiyacı vardı onu aldım kendime de aldım bu günde mayoyla sağlık raporunu halledersem yarın başlıycam

Kızlar ben geldim :KK3::KK3::KK3:

Doktorda çabuk bitti işim Allahtan ;)
Sağ olsun doktor güzelce dinleyip sonrada dur önce bir kan ve idrar tahlilini yapalım ona göre teşhisle ilgili konuşuruz dedi ;)
Şu ödeme bir çare olsa dünyalar benim olur ;) okadar emek veriyorum karşılığını görmeyince insan iyice sinir oluyor ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 :KK200::KK200::KK200:

Öylesine kırıcı bir durum ki....

Sorma inan benimde sabah beri aklımdan çıkmıyor :(
Eğlenmek tatlı bir rekabet içinde yarışmak varken bu hale gelmesi çok üzücü :KK61:

Günaydıııınnnnn :KK68:

Günaydın canım ;)
Nasılsın bakalım bugün ;)

Günaydınlar :KK200:Kızlar yarın yüzmeye başlıyorum haftada 4 gün 1 er saat Cuma kızı götürdüğümde başla falan dedi hoca bir ay sonra düşünüyorum dedim yoo hemen başla dedi olur dedim bende kahvaltı yapıp yeni mayo almaya çıkıcam evdeki bollaşmış:KK76:nasıl mutlu oldum ya...Cumartesi de bol yeşillik aldım dünde onları ayarlardım kızın yeni havuz gözlüğüne ihtiyacı vardı onu aldım kendime de aldım bu günde mayoyla sağlık raporunu halledersem yarın başlıycam

Hadi hayırlısı canım ;) senin adına çok sevindim ;)
Bende çok istiyorum ama bukadar yoğunlukta nasıl fırsat bulacağım onuda bilmiyorum :( Aslında bayan saatlerine bakayım da ona göre olmadı bende çok fazla geciktirmeden yazılayım ;)

Kızlar ben geldim :KK3::KK3::KK3:

Doktorda çabuk bitti işim Allahtan :KK66:
Sağ olsun doktor güzelce dinleyip sonrada dur önce bir kan ve idrar tahlilini yapalım ona göre teşhisle ilgili konuşuruz dedi :KK66:
Şu ödeme bir çare olsa dünyalar benim olur :KK66: okadar emek veriyorum karşılığını görmeyince insan iyice sinir oluyor :KK66:

Sorma inan benimde sabah beri aklımdan çıkmıyor :KK43:
Eğlenmek tatlı bir rekabet içinde yarışmak varken bu hale gelmesi çok üzücü :KK61:

Günaydın canım :KK66:
Nasılsın bakalım bugün :KK66:

Hadi hayırlısı canım :KK66: senin adına çok sevindim :KK66:
Bende çok istiyorum ama bukadar yoğunlukta nasıl fırsat bulacağım onuda bilmiyorum :KK43: Aslında bayan saatlerine bakayım da ona göre olmadı bende çok fazla geciktirmeden yazılayım :KK66:
Teşekkürler iyiyim enerjiğim sen nasılsın kaptanım?
Paylaşım alanına yeni kurallar gelmiş oku istersen :kahve:

Inan cok sevindim adina nekadar şanslisin...burda malesef o imkan yok ...bayanlara özel gün olsa bende bisekilde ayarlayip giderdim..en sevdigim spor dali yüzmek....:KK37:

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.

İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.

Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

Teşekkürler iyiyim enerjiğim sen nasılsın kaptanım?
Paylaşım alanına yeni kurallar gelmiş oku istersen :kahve:

Maşallah canım ;) daim olsun enerjin ;)
Bu arada bende tam o kuralları tekrar güncelleyecektim ;) hemen üstte paylaşayımda görmeyen kalmasın ;)

Back
X