- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahMenün gayet güzel evet dediğin gibi bide spor olsaymis süper olurmus)
İstediğin kiloya ineceksin sporla ve kacamaksiz
Allah razı olsun canım benimmmmmmmmmŞimdi derin bir nefes al. Kocaman bir bardak su iç. Göbeğini cekebildigin kadar içine çek ve yapabileceğine inan. Kimler kimler yaptı, sen de yaparsın. Inanki belki onların inancı seninkinden de azdı
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür internet de düzelir motivasyon da yükseldi
Bu sabah erkenden uyanıp keyif kahvemi ilik suyum içtim birazdan da kahvaltimi yapıp küçük kuzuyu yuzme için hazirlayacagim
listeye uygun eksiklerimi bugün inşallah akşam üzere alacağım o yüzden bu sabah artık sağlıklı önceki listelerimdeki kahvaltilardan birini yapacağım
Öğleden sonra küçük gorumcemde mevlüt var ama orada da kacamaksiz devam edeceğim inşallah
Bu haftaki listemde hoşuma gitti inşallah harfiyen uyarak devam edeceğim ♡♡♡
Canım biz burada toplanabilir emin ol o sinerji bizi daha da motive edecektir
Maalesef hepimize o dert var 24 saat yetmiyor sanki ama inan güne 1 saat erken başlayınca bile daha rahat oluyor
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha asagisini göreceksin canım sadece inan ♡
Bebisi olanların her An burada olmasını bekleyeceğiz zaten ama cepten 2 dakikamizi almıyorbaştan zor geliyor ama insan alışıyor
Eeeee bu durumda bizler başta elimizi taşın altına koyalım ki örnek olalım
Né demişler İmam osurursa Cemaat miçar![]()
![]()
Kesinlikle hepimiz en azından menu paylaşımını eksiksiz yapıp birbirimizi denetlersek daha güzel devam ederiz
Kuzu senin durumunda zaten her gün gelmen beklenecek o konuda sıkıntı yokiznede ayrıldı ama Kilo almadan devam edeceğine söz ver
Yoğunluğun ve tasinma faslı tamamen bitince hoş sohbete de olsa gelirsin nasılsa ♡♡♡♡♡
Günaydın
Mutlu pazarlar. ..
Banucum keşke tavuklarindan yeseydin pilavin yanına yoğurtla ..
merhaba kızlar iyi hafta sonları,
ben bugün de okuldayım birazdan çıkacağım, düzgün bir öğün yiyemedim hala. öğlen yarım simit ve ayran, biraz önce de bir türk kahvesi içtim. akşama yemek yapacak halim kalmadı ne yesem bilmiyorum. Yarın da geleceğim okulabu ara işler yoğun vücudum halsiz normalden daha yavaş yapıyorum her işimi
Pazartesinden itibaren mesaj sayısına ben de dikkat edeceğim.
Slm kızlar kizkardesimdeyim eve gidince sporumu yapicam
YENA abla geçmiş olsun inatci öksürük zor valla geçmiyor
Herkese Iyi aksamlar
Menum;
Sabah 2 yumurta (buyukdu yumurtalar )
3ince dilim kepek ekmegi
Biriki catal peynir ve acuka
Yeşil çay
Ara ogun kuru yemis
Yarim saat oncede ton balikli noodle( bir kucük tabak kadardi)
Yaninda yogurt
Bugun spor yokdu tüm gün evde islerim vardi cünku .yarindan sonra cumaya kadar sıkı bir diyete baslicam insallah artik 65 olmak istiyorumm sıkıldim bu kilodan yaa![]()
Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su
Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay
13:30 şekersiz Türk kahvesi
15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay
18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek
21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir
Spor 30dk leslie
Günaydın canım
Kız tavuktan istedim de kuş kadar verdi eşekdisimin kovuguna gitmedi
Sonradan gelenlere yetmez diye düşündü sanırım
Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
evet yena malesef düzgün beslenemiyorum mesai ile alakası yok da proje rapor dönemindeyiz laboratuvara girip çalışmak zorundayım. hafta içi yetişmiyor çok geç saatlere kalmam gerekiyordu hafta sonu gelmek zorunda kaldım. Şimdi geldim birazdan çalışmaya başlayacağım önce buraya uğrayım dedim. Hafta içi angarya başka işler oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyorum.Sen bu aralar çok aç kalıyorsun.
Üzülüyorum durumuna ..
Mesai saatlerinle ilgili ekstrem durumlarmı var .
Sağol tatlım.
Afiyet olsun canım.
Gayet güzel. Sadece tavuğun Kızartma oluşu sağlıklı beslenme yönünden faul :)
Sporda yapılmış daha ne olsun.
Günaydın kızlar mutlu pazarlar :)
İçinizden güzel bir haftalık diyet listesi paylaşmak isteyen olur mu acaba? Evde hiç bir şey yok dolabımı gören acır bana :) bugün alış veriş yapacağım bu ara çok yoğun çalışıyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor pratik tarifler bulmak zorundayım halsiz ve bitkin düştüm iyice. Kan değerlerim de çok iyi çıkmadı cuma günkü testlerde. Vücudumu toparlamam lazım. Cuma günü diyetisyen bir arkadaşla konuştum su içmediğim için ne yaparsam yapayım düzgün kilo veremeyeceğimi yüzüme vurdu iyice herkesin ortasında :) bugünden itibaren su içmeye dikkat edeceğim. Spor da yine yarım kaldı bir ayı tamamlayamadım bile motivasyonumu kaybediyorum. Dün gece yine abur cubur atıştırdım pişmanlık hissediyorum.
Güzel menulmen bekliyoruz ve eksileri gorursunİyi geceler kızlar,
Bugün ben de düzgün şeylerle beslenemedim. Yorgundum akşam yemeği yapamadım kahvaltılık şeyler yedim ama yanında ekmek biraz fazla kaçtıöğlen de simit ayran yemiştim yarın da okula gideceğim laboratuvarda işler yoğun. Yarın akşam güzel bi mutfak alışverişi yapayım da gelecek hafta güzel bir menüm olsun.
AynenKendinde yazmışsın saçma diye
Kahvaltı sadece sucuklu yumurta mı yedin?
Tatlılar bozmus sadece menüyü olmasa iyiymiş
TebriklerBugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su
Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay
13:30 şekersiz Türk kahvesi
15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay
18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek
21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir
Spor 30dk leslie
Sana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...Öğleden sonra anneme gideceğim hem yürüyüş olur
Gitmeden bir kase çorba içerim yanimada chia alirim annemlerde ayrana ekler içerim
Kızlar bugün hafif gecsin unutmayın sabah tartı var