Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdi derin bir nefes al. Kocaman bir bardak su iç. Göbeğini cekebildigin kadar içine çek ve yapabileceğine inan. Kimler kimler yaptı, sen de yaparsın. Inanki belki onların inancı seninkinden de azdı
Allah razı olsun canım benimmmmmmmmm :KK200: Yapıcam Allah ın izniyle bugün daha azalttım yediğim aburcurları git gide ii olcak inşaAllah çok tşk ederimmmm
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür internet de düzelir motivasyon da yükseldi :KK66:
Bu sabah erkenden uyanıp keyif kahvemi ilik suyum içtim birazdan da kahvaltimi yapıp küçük kuzuyu yuzme için hazirlayacagim :KK66:
listeye uygun eksiklerimi bugün inşallah akşam üzere alacağım o yüzden bu sabah artık sağlıklı önceki listelerimdeki kahvaltilardan birini yapacağım :KK66:

Öğleden sonra küçük gorumcemde mevlüt var ama orada da kacamaksiz devam edeceğim inşallah :KK66:
Bu haftaki listemde hoşuma gitti inşallah harfiyen uyarak devam edeceğim ♡♡♡

Canım biz burada toplanabilir emin ol o sinerji bizi daha da motive edecektir :KK66:

Maalesef hepimize o dert var 24 saat yetmiyor sanki ama inan güne 1 saat erken başlayınca bile daha rahat oluyor :KK66:

İnşallah önümüzdeki hafta çok daha asagisini göreceksin canım sadece inan ♡

Bebisi olanların her An burada olmasını bekleyeceğiz zaten ama cepten 2 dakikamizi almıyor :KK66: baştan zor geliyor ama insan alışıyor :KK66:

Eeeee bu durumda bizler başta elimizi taşın altına koyalım ki örnek olalım :KK66:
Né demişler İmam osurursa Cemaat miçar :KK70: :KK70: :KK70:

Kesinlikle hepimiz en azından menu paylaşımını eksiksiz yapıp birbirimizi denetlersek daha güzel devam ederiz :KK66:

Kuzu senin durumunda zaten her gün gelmen beklenecek o konuda sıkıntı yok :KK66: iznede ayrıldı ama Kilo almadan devam edeceğine söz ver :KK66: Yoğunluğun ve tasinma faslı tamamen bitince hoş sohbete de olsa gelirsin nasılsa ♡♡♡♡♡

evet canım benim daha sık gelmeye çalışıcam burada sizinle daha güzel gerçeklten

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar ve hayırlı sabahlar :KK68:

Hele şükür Laptobu iki günden sonra elime alabildim :KK48:
Sağ olsun büyük kız kendi proje çizimleri için devamlı Laptoba el koyduğu için bende İnternet düzeltiğinden beri ancak cepten giriyordum ;) gerçi onada alıştım da böyle en azından başka yerlere de bakabiliyorum ;)

Dün görümceme Mevlüde gittik malum öğlende ;) ne güzel akşam üzere eve gelir sizlerle sohbet ederim diye düşünürken eşimin Amcasının da akşam geleceğini öğrendik :KK53: KV ille oğlumda gelsin diye tutturdu o_O
Baştan eşim hiç işim olmaz demişti :KK48: ama Annesi arayı aaa Dayı olarak sende gel diye tutturunca bende hemen arabayla eve gelip büyük kızı ve daha sonrada dükkandan eşimi toplayıp tekrar görümceme gittim ;)

Hatun benim durumumu bildiği halde ikram olarak sadece tavuklu pilav ve baklava sundu :KK67: Bütün gün içim dışım ayran oldu mecburiyetten ama akşam en sonunda dayanamadım 1 ufak parça sonradan gelen börekten yedim :mad:
Gerçi bütün günü düşünürsem çok değil ama neticede listemde olmayan bir şey olunca rahatsız oldum vicdanen :(
Bilseydim en azından kendime koca bir salata yapar götürürdüm ama işte olmuşla ölmüşe çare yok :KK20: artık cumaya kadar kesinlikle listem dışına çıkmadan devam ederim nasılsa ;)

Bugün de yine havuza götüreceğim kızı bir yarım saat sonra ;) dönüşü de eksik olanlarımı alayım da beslenmemin gram dışına çıkmamış olayım ;)
Kahvemle güne başladım ve bol suyla devam edeceğim inşallah ;) Eve gelincede hemen öğlenlik yemeğimi ateşe koyarım ;)

Neyse kızlar ben giyinip çıkıyorum ;) havuzdan sonra alışverişimide hemen 10 dakikada halledip öğlen olmadan dönerim ;)

Günaydın
Mutlu pazarlar. ..

Banucum keşke tavuklarindan yeseydin pilavin yanına yoğurtla ..

Günaydın canım ;)
Kız tavuktan istedim de kuş kadar verdi eşek :D disimin kovuguna gitmedi :D Sonradan gelenlere yetmez diye düşündü sanırım :D

Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız ;)

Şu anda havuzdayiz kuzu yuzerken eşimin internetin ortak oldum :D
Dönüşü eşim pazara ugrayalim sebzeyi ordan taze alırsın dedi ;) kahvaltıya yeşillik falanda alirim

merhaba kızlar iyi hafta sonları,
ben bugün de okuldayım birazdan çıkacağım, düzgün bir öğün yiyemedim hala. öğlen yarım simit ve ayran, biraz önce de bir türk kahvesi içtim. akşama yemek yapacak halim kalmadı ne yesem bilmiyorum. Yarın da geleceğim okula :KK43: bu ara işler yoğun vücudum halsiz normalden daha yavaş yapıyorum her işimi:KK43:
Pazartesinden itibaren mesaj sayısına ben de dikkat edeceğim.

Sen bu aralar çok aç kalıyorsun.
Üzülüyorum durumuna ..
Mesai saatlerinle ilgili ekstrem durumlarmı var .

Slm kızlar kizkardesimdeyim eve gidince sporumu yapicam

YENA YENA abla geçmiş olsun inatci öksürük zor valla geçmiyor

Sağol tatlım.

Herkese Iyi aksamlar
Menum;
Sabah 2 yumurta (buyukdu yumurtalar )
3ince dilim kepek ekmegi
Biriki catal peynir ve acuka
Yeşil çay

Ara ogun kuru yemis

Yarim saat oncede ton balikli noodle( bir kucük tabak kadardi)
Yaninda yogurt

Bugun spor yokdu tüm gün evde islerim vardi cünku .yarindan sonra cumaya kadar sıkı bir diyete baslicam insallah artik 65 olmak istiyorumm sıkıldim bu kilodan yaa :KK42:

Afiyet olsun canım.
Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su

Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay

13:30 şekersiz Türk kahvesi

15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay

18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek

21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir

Spor 30dk leslie

Gayet güzel. Sadece tavuğun Kızartma oluşu sağlıklı beslenme yönünden faul :)

Sporda yapılmış daha ne olsun.

Günaydın canım :KK66:
Kız tavuktan istedim de kuş kadar verdi eşek :KK70: disimin kovuguna gitmedi :KK70: Sonradan gelenlere yetmez diye düşündü sanırım :KK70:

Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız :KK66:

Niye o kadar az yapmışki hayret bişey :))

Neyse bir daha yanına alırsın canım.

Sen bu aralar çok aç kalıyorsun.
Üzülüyorum durumuna ..
Mesai saatlerinle ilgili ekstrem durumlarmı var .

Sağol tatlım.

Afiyet olsun canım.

Gayet güzel. Sadece tavuğun Kızartma oluşu sağlıklı beslenme yönünden faul :)

Sporda yapılmış daha ne olsun.
evet yena malesef düzgün beslenemiyorum mesai ile alakası yok da proje rapor dönemindeyiz laboratuvara girip çalışmak zorundayım. hafta içi yetişmiyor çok geç saatlere kalmam gerekiyordu hafta sonu gelmek zorunda kaldım. Şimdi geldim birazdan çalışmaya başlayacağım önce buraya uğrayım dedim. Hafta içi angarya başka işler oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyorum.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar :)
İçinizden güzel bir haftalık diyet listesi paylaşmak isteyen olur mu acaba? Evde hiç bir şey yok dolabımı gören acır bana :) bugün alış veriş yapacağım bu ara çok yoğun çalışıyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor pratik tarifler bulmak zorundayım halsiz ve bitkin düştüm iyice. Kan değerlerim de çok iyi çıkmadı cuma günkü testlerde. Vücudumu toparlamam lazım. Cuma günü diyetisyen bir arkadaşla konuştum su içmediğim için ne yaparsam yapayım düzgün kilo veremeyeceğimi yüzüme vurdu iyice herkesin ortasında :) bugünden itibaren su içmeye dikkat edeceğim. Spor da yine yarım kaldı bir ayı tamamlayamadım bile motivasyonumu kaybediyorum. Dün gece yine abur cubur atıştırdım pişmanlık hissediyorum.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar :)
İçinizden güzel bir haftalık diyet listesi paylaşmak isteyen olur mu acaba? Evde hiç bir şey yok dolabımı gören acır bana :) bugün alış veriş yapacağım bu ara çok yoğun çalışıyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor pratik tarifler bulmak zorundayım halsiz ve bitkin düştüm iyice. Kan değerlerim de çok iyi çıkmadı cuma günkü testlerde. Vücudumu toparlamam lazım. Cuma günü diyetisyen bir arkadaşla konuştum su içmediğim için ne yaparsam yapayım düzgün kilo veremeyeceğimi yüzüme vurdu iyice herkesin ortasında :) bugünden itibaren su içmeye dikkat edeceğim. Spor da yine yarım kaldı bir ayı tamamlayamadım bile motivasyonumu kaybediyorum. Dün gece yine abur cubur atıştırdım pişmanlık hissediyorum.

Yoğurt süt peynir yumurta bulundur muhakkak.
Köfte yapıp buzluga at
Tavuk hasla
Yeşillik yıkayıp hazırla
Seviyorsan ton balığı
Tam buğday tost ekmeği al
Acil durumlarda tost yaparsın
Gibi gibi

Öğleden sonra anneme gideceğim hem yürüyüş olur

Gitmeden bir kase çorba içerim yanimada chia alirim annemlerde ayrana ekler içerim

Kızlar bugün hafif gecsin unutmayın sabah tartı var

İyi geceler kızlar,
Bugün ben de düzgün şeylerle beslenemedim. Yorgundum akşam yemeği yapamadım kahvaltılık şeyler yedim ama yanında ekmek biraz fazla kaçtı :KK43: öğlen de simit ayran yemiştim yarın da okula gideceğim laboratuvarda işler yoğun. Yarın akşam güzel bi mutfak alışverişi yapayım da gelecek hafta güzel bir menüm olsun.
Güzel menulmen bekliyoruz ve eksileri gorursun
Kendinde yazmışsın saçma diye

Kahvaltı sadece sucuklu yumurta mı yedin?

Tatlılar bozmus sadece menüyü olmasa iyiymiş
Aynen
Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su

Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay

13:30 şekersiz Türk kahvesi

15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay

18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek

21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir

Spor 30dk leslie
Tebrikler

gup-guzel-pazarlar.jpg

Öğleden sonra anneme gideceğim hem yürüyüş olur

Gitmeden bir kase çorba içerim yanimada chia alirim annemlerde ayrana ekler içerim

Kızlar bugün hafif gecsin unutmayın sabah tartı var
Sana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...:kızgın:

Back
X