Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah![]()
Insallah canım ama ben inaniyorum başarcazSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Eve geldikten sonra hemen öğle yemegimi en sagliklisindan yedim
Nedendir bilmiyorum ama tansiyonum düştü yine9/5 çıktı
Büyük kızım sağ olsun kahve yaptı yanında 1 adet Hurmalı ♡
Kabul etmesemde yaslaniyorum sanırım
İnşallah çok güzel eksileri görürsün
Dün mevlutté bir akrabamiza denge geldik uzun zamandan sonrabana Yenge süper fark var dedi ama kendi de inanılmaz zayiflamis gerçi zaten kilosu yoktu
Dedim nasıl becerdin Ynegecigim Karatay yaptım ama harfiyen uydum biraz fazla bile zayifladim dedi
şimdi istesem alamiyormus
dedim o günleri bende görürüm inşallah
![]()
Sen neleri atlattin abla arada oluyor motivasyon düşüklüğüSana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...![]()
Tabiki ne kusmesi hepimiz sağlıklı kalıcı kilolar vermek için burada destek oluyoruz birbirimizeKizKız birbirimize kusmeyelim kizmayalim burdaki amaç belli. En sevdiklerimiz en yakinlarimiz ilk lokmada gözümüze bakiyor. Hani sen diyetteydin lafları. Vs vs lütfen zayıf halka olmayalım. Yarın yeni bir gün.
Hadi hayırlısı olsun canımKizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah![]()
Geçmiş olsun banu ablaTansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım
Benim icin tehlike yok çünkü kesinlikle yememeye kararlıyım; )
Amin canımHadi hayırlısı olsun canım![]()
Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah![]()
Tansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım
Benim icin tehlike yok çünkü kesinlikle yememeye kararlıyım; )
Tebrik ederim canim..cok sevindim adina...Mezuniyet karnem hazırlanmış çok duygulandim :)
Afiyet olsun ..cok hafif bir menü..ama öylen birsey yememişsin...Bugunku menum
2 yumurta
Zeytin lor peynir
1 erer taneDomates salatalik
1 bardak sut ve 1 bardak yesil cay
Aksam
Bir tabak haslama tavuk
Biriki kasık yogurt
15 dk yuruyus
Su halen iciyorum
Ben Karatay beslenmeyi çok seviyorum. Yıllar önce 3 ay gibi bir süre yapıp 10 kilo vermiştim. Sıfır ekmek olduğu için en ufacık kaçamakta hemen geri geliyor kilolar.. o yönü kötü sadece ..
Senin sık sık düşüyor tansiyonun.
Normalde kaç. ?
Benim de öyle düşük genel de ama beni etkilemiyor. Benim 12 yi geçince rahatsız oluyorum. Baş ağrısı ense ağrısı başlıyor. .
Mezuniyet karnem hazırlanmış çok duygulandim :)
Evet evde degildim canim disarda da atıstırmak istemedim zaten sabah ekmek yemedigim halde gayet tok tuttu beni kahvaltimAfiyet olsun ..cok hafif bir menü..ama öylen birsey yememişsin...
biliyorum canım ama ben izindeyim yani diyet yapmıyorum burdan kopmamak için yazıyorum menümü yazsam çok yanlış bilgiler verebilir :)Canım o kayinvalide olacak. Düğün telast içinde amorti edebileceği bir kg düşmek için.
Oglusa gecmis olsun. Nane limon elma çubuk tarçın az zencefil top karabiber kattim tikirdattim içine pekmez butbü gece rahat uyudu. Çok karıştırmak istemezsen bir kaşığa pekmez karabiber limon yap afiyet şifa olsun
Oyle guzel anlatmisin ki okumadan heyecan yapıyor insanda
Yaklaşık 1 saat yürüdüm
Ne yedin peki?
Kaçamak cevaplar bizde böyle menü yok biliyorsun değil mi
Aradaki kuru yemiş ne kadar toplam aldığın kalori nedir ayrıca
Senin de bozulduysa biz ne yapalım tatlım deme oylö seyler
hangi videosunu yaptın leslieninnBugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su
Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay
13:30 şekersiz Türk kahvesi
15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay
18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek
21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir
Spor 30dk leslie