Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Eve geldikten sonra hemen öğle yemegimi en sagliklisindan yedim ;)
Nedendir bilmiyorum ama tansiyonum düştü yine :( 9/5 çıktı
Büyük kızım sağ olsun kahve yaptı yanında 1 adet Hurmalı ♡

Kabul etmesemde yaslaniyorum sanırım :D

Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah :KK66:

İnşallah çok güzel eksileri görürsün ;)
Dün mevlutté bir akrabamiza denge geldik uzun zamandan sonra ;) bana Yenge süper fark var dedi ama kendi de inanılmaz zayiflamis gerçi zaten kilosu yoktu ;) Dedim nasıl becerdin Ynegecigim Karatay yaptım ama harfiyen uydum biraz fazla bile zayifladim dedi :D şimdi istesem alamiyormus ;) dedim o günleri bende görürüm inşallah :D

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Eve geldikten sonra hemen öğle yemegimi en sagliklisindan yedim :KK66:
Nedendir bilmiyorum ama tansiyonum düştü yine :KK43: 9/5 çıktı
Büyük kızım sağ olsun kahve yaptı yanında 1 adet Hurmalı ♡

Kabul etmesemde yaslaniyorum sanırım :KK70:

İnşallah çok güzel eksileri görürsün :KK66:
Dün mevlutté bir akrabamiza denge geldik uzun zamandan sonra :KK66: bana Yenge süper fark var dedi ama kendi de inanılmaz zayiflamis gerçi zaten kilosu yoktu :KK66: Dedim nasıl becerdin Ynegecigim Karatay yaptım ama harfiyen uydum biraz fazla bile zayifladim dedi :KK70: şimdi istesem alamiyormus :KK66: dedim o günleri bende görürüm inşallah :KK70:
Insallah canım ama ben inaniyorum başarcaz :KK55::spor::KK5:

Tansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür ;)
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım ;)
Benim icin tehlike yok çünkü kesinlikle yememeye kararlıyım; )

Sana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...:kızgın:
Sen neleri atlattin abla arada oluyor motivasyon düşüklüğü

Ödem de olsa kiloda olsa bunun üstesinden gelirsin sen:KK74:

KizKız birbirimize kusmeyelim kizmayalim burdaki amaç belli. En sevdiklerimiz en yakinlarimiz ilk lokmada gözümüze bakiyor. Hani sen diyetteydin lafları. Vs vs lütfen zayıf halka olmayalım. Yarın yeni bir gün.
Tabiki ne kusmesi hepimiz sağlıklı kalıcı kilolar vermek için burada destek oluyoruz birbirimize ;))

Tansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür :KK66:
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım :KK66:
Geçmiş olsun banu abla

Sen azimli hatunsun yemezsin eminim:KK60:

Annemlerden dönüşte pazara ugradik eve geldik kızımı uyuttum

Kuruyan çamaşırları topluyup yerine koyayım

Daha sonra aksam için balıkları temizleyip salatami yapayım

Çok şükür ciss coss olmadan gün kapanacak

Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah :KK66:

Ben Karatay beslenmeyi çok seviyorum. Yıllar önce 3 ay gibi bir süre yapıp 10 kilo vermiştim. Sıfır ekmek olduğu için en ufacık kaçamakta hemen geri geliyor kilolar.. o yönü kötü sadece ..

Tansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür :KK66:
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım :KK66:

Senin sık sık düşüyor tansiyonun.
Normalde kaç. ?
Benim de öyle düşük genel de ama beni etkilemiyor. Benim 12 yi geçince rahatsız oluyorum. Baş ağrısı ense ağrısı başlıyor. .

Bugunku menum
2 yumurta
Zeytin lor peynir
1 erer taneDomates salatalik
1 bardak sut ve 1 bardak yesil cay

Aksam
Bir tabak haslama tavuk
Biriki kasık yogurt

15 dk yuruyus
Su halen iciyorum
Afiyet olsun ..cok hafif bir menü..ama öylen birsey yememişsin...

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Şükür şu anda çok daha iyiyim hatta toparlanır toparlanmaz temizlige giriştik ailecek :D

Birazdan arkadaşlar çaya gelecekler onlarada hem kek hemde poğaça yaptım ;)

Ben Karatay beslenmeyi çok seviyorum. Yıllar önce 3 ay gibi bir süre yapıp 10 kilo vermiştim. Sıfır ekmek olduğu için en ufacık kaçamakta hemen geri geliyor kilolar.. o yönü kötü sadece ..

Senin sık sık düşüyor tansiyonun.
Normalde kaç. ?
Benim de öyle düşük genel de ama beni etkilemiyor. Benim 12 yi geçince rahatsız oluyorum. Baş ağrısı ense ağrısı başlıyor. .

Aslında çok sık düşmezdi de sanırım bu ara fazla yoruyor kendimi farkında olmadan birde eşim salataya her zamankinden fazla limon sıkmış ondan olabilir dedi ;)

Mezuniyet karnem hazırlanmış çok duygulandim :)

Sorma canım ya bir yandan çok sevindim senin adına bir yandan evden gelin çıkıyormuş gibi hissettim nedense :D :D

Kizlar yarin pazartesi tartilma günümüz...hic iyi bir sonuc veremeyecegim yarin...2 hafta noel tatilinde bile bukadar hizli kilo artişi yaşamadim şoktayim ...1 hafta icinde cok hizli kilo aldim...şok diyet yapmaktan başka carem kalmadi....mart ayin basindada zaten izine ayrilmak zorunda kalcam..Türkiyeye gidcez büyük kizlan ben..

Canım o kayinvalide olacak. Düğün telast içinde amorti edebileceği bir kg düşmek için.
Oglusa gecmis olsun. Nane limon elma çubuk tarçın az zencefil top karabiber kattim tikirdattim içine pekmez butbü gece rahat uyudu. Çok karıştırmak istemezsen bir kaşığa pekmez karabiber limon yap afiyet şifa olsun

Oyle guzel anlatmisin ki okumadan heyecan yapıyor insanda

Yaklaşık 1 saat yürüdüm

Ne yedin peki?

Kaçamak cevaplar bizde böyle menü yok biliyorsun değil mi

Aradaki kuru yemiş ne kadar toplam aldığın kalori nedir ayrıca

Senin de bozulduysa biz ne yapalım tatlım deme oylö seyler
biliyorum canım ama ben izindeyim yani diyet yapmıyorum burdan kopmamak için yazıyorum menümü yazsam çok yanlış bilgiler verebilir :)

Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su

Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay

13:30 şekersiz Türk kahvesi

15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay

18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek

21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir

Spor 30dk leslie
hangi videosunu yaptın leslieninn

Back
X