- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Nilüfercim mezuniyetin hayırlı olsun canım,tebrik ediyorum
darısı banuşla bana ,sonra herkese
![]()
Teşekkür ederim kuzum..

Inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilüfercim mezuniyetin hayırlı olsun canım,tebrik ediyorum
darısı banuşla bana ,sonra herkese
![]()
YÜKSELEN YILDIZLAR
Her etap bitiminde derece almış olan üyeler ve takımlar motive oluyor.
Peki ya diğerleri?
Fikir de tam bu noktadan çıktı.
Her hafta etap raporundan bağımsız olarak bir mesaj yayımlayacağım.
Bu mesaj, bir önceki etaba göre takımlar arası sıralamada derecesini yükseltmiş olan takımları kapsayacak.
Bir örnekle açıklayayım:
1. takımın 556. etap takım ortalaması 0,092% ve genel sıralama derecesi 11. lik.
Buna karşın 557. etapta ortalaması 0,307% ye ve buna bağlı olarak da sıralama derecesi 9.luk
Şimdi 9. olan bir takım, bu sonuç nedeniyle motive olamayabilir. Ancak görünmeyen bir başarı var burada. Sıralama derecesi 2 basamak yükselmiş, bir önceki etaba göre bu bir başarıdır.
Ve 1. takım yükselen yıldızdır.
İşte bu şekilde bütün listeyi kontrol ederek, takımların sıralamalarını bir önceki etapla karşılaştırarak bir yükselen yıldızlar mesajı oluşturacağım.
Sizler de bu mesajı takımlarınızda alıntılayarak, bir sonraki hafta da yıldızımız yükselsin, motivesine sahip olabilirsiniz.
İlk Yükselen Yıldızlar mesajını az sonra yayımlayacağım.
Beğenirseniz devam ederim.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kara bahtım kem talihim neredesin ey Salihim diye isyan edesim var![]()
![]()
Bu sabah hastaneye hem kontrole gidecektim hemde ordan geçen sene gittiğim Nakış kursundaki arkadaşlarla buluşacaktım amaaaaaa bu sabah eşimde küçük kuzumda yamulmuş bir şekilde uyandılar
Eşim işe gitmiyor tabi ufaklıkta okula gitmiyor
Neyse Allahtan eşim çok kötü değilde öğlene doğru kuzuyu ona bırakıp 1 saattcik de olsa bari kurstakilerle görüşmeye giderimDoktor kontrolünü de olmadı yarın sabaha bırakırım gerçi yarında kuzu okula gidemez büyük ihtimalle ama artık bir şekilde ayarlarım
Bu arada kızlar Seabahar yeni bir uygulama başlatıyorve ben kendi adıma çok sevdim
Hemen paylaşıyorum ki eminim sizlerde beğeneceksiniz eminim![]()
Evet dün gördüm ben de.
Umarım yükselen yıldız oluruz hep.
geçmiş olsun banuşumNeyse kızlar eşim ben nasılsa evdeyim doktora sonuçlarını göstermeye git ihmal etme dediHemen arabayla gidip geleyim öğlene doğruda artık duruma göre bakarım kurs arkadaşlarıyla görüşme konusuna
![]()
senin kuzulara da geçmiş olsun Yena'cımGeçmiş olsun banucum
Maydanoz suyu da iyi gelir dene istersen
Kuzuyada geçmiş olsun.
Bizim de öksürük geçmiyor bu sene perişan oldu çocuklar valla...
Gunaydin Ben 100gr fazla ciktim kizlar cumaya kadar telafi ederim
Sabah muslili muzlu sut ictin
Simdi de limonlu suyumu icicem
Günaydin kizlar...kilomu yazmaya yüzüm yok..stressden uyku düzensizliginden sanirim ödem oluştu vücüdumda..krndimi cok şiş hissediyorum...beslenmemede dikkat edemedim..ama 1 günde 1 kilo alacak kadarda bütün mutvagi yemedim..tartimi yanlis göstetiyor diye defalarca tartildim.....tartida sorun yok...hizli kilo aldigim zamanlar oldu ama bukadarini hayatim boyunca yasamadim..olmuşla ölmüşe çare yok..artik telafi etcem yapacak birsey yok..
Geçmiş olsun banucum
Maydanoz suyu da iyi gelir dene istersen
Kuzuyada geçmiş olsun.
Bizim de öksürük geçmiyor bu sene perişan oldu çocuklar valla...
günaydın kelebekler
geçmiş olsun banuşum
senin kuzulara da geçmiş olsun Yena'cım![]()
Banu gecmiş olsun ailecek size...Allah acil şifalar versin.....
Ýena senin kuzuyasa gecmis olsun....
Günaydin kizlar...kilomu yazmaya yüzüm yok..stressden uyku düzensizliginden sanirim ödem oluştu vücüdumda..kendimi cok şiş hissediyorum...beslenmemede dikkat edemedim..ama 1 günde 1 kilo alacak kadarda bütün mutvagi yemedim..tartimi yanlis göstetiyor diye defalarca tartildim.....tartida sorun yok...hizli kilo aldigim zamanlar oldu ama bukadarinida hayatim boyunca yaşamadim..olmuşla ölmüşe çare yok..artik telafi etcem yapacak birsey yok..