Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kara bahtım kem talihim neredesin ey Salihim diye isyan edesim var :D :D :D
Bu sabah hastaneye hem kontrole gidecektim hemde ordan geçen sene gittiğim Nakış kursundaki arkadaşlarla buluşacaktım amaaaaaa bu sabah eşimde küçük kuzumda yamulmuş bir şekilde uyandılar :KK53:
Eşim işe gitmiyor tabi ufaklıkta okula gitmiyor :KK53:
Neyse Allahtan eşim çok kötü değilde öğlene doğru kuzuyu ona bırakıp 1 saattcik de olsa bari kurstakilerle görüşmeye giderim ;) Doktor kontrolünü de olmadı yarın sabaha bırakırım gerçi yarında kuzu okula gidemez büyük ihtimalle ama artık bir şekilde ayarlarım ;)

Bu arada kızlar Seabahar yeni bir uygulama başlatıyor ;) ve ben kendi adıma çok sevdim :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hemen paylaşıyorum ki eminim sizlerde beğeneceksiniz eminim ;)

YÜKSELEN YILDIZLAR

Her etap bitiminde derece almış olan üyeler ve takımlar motive oluyor.
Peki ya diğerleri?

Fikir de tam bu noktadan çıktı.

Her hafta etap raporundan bağımsız olarak bir mesaj yayımlayacağım.
Bu mesaj, bir önceki etaba göre takımlar arası sıralamada derecesini yükseltmiş olan takımları kapsayacak.

Bir örnekle açıklayayım:
1. takımın 556. etap takım ortalaması 0,092% ve genel sıralama derecesi 11. lik.
Buna karşın 557. etapta ortalaması 0,307% ye ve buna bağlı olarak da sıralama derecesi 9.luk

Şimdi 9. olan bir takım, bu sonuç nedeniyle motive olamayabilir. Ancak görünmeyen bir başarı var burada. Sıralama derecesi 2 basamak yükselmiş, bir önceki etaba göre bu bir başarıdır.

Ve 1. takım yükselen yıldızdır.

İşte bu şekilde bütün listeyi kontrol ederek, takımların sıralamalarını bir önceki etapla karşılaştırarak bir yükselen yıldızlar mesajı oluşturacağım.

Sizler de bu mesajı takımlarınızda alıntılayarak, bir sonraki hafta da yıldızımız yükselsin, motivesine sahip olabilirsiniz.

İlk Yükselen Yıldızlar mesajını az sonra yayımlayacağım.

Beğenirseniz devam ederim.

YÜKSELEN YILDIZLAR
557. ETAP

A11qN7.jpg

Neyse kızlar eşim ben nasılsa evdeyim doktora sonuçlarını göstermeye git ihmal etme dedi ;) Hemen arabayla gidip geleyim öğlene doğruda artık duruma göre bakarım kurs arkadaşlarıyla görüşme konusuna ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kara bahtım kem talihim neredesin ey Salihim diye isyan edesim var :KK70: :KK70: :KK70:
Bu sabah hastaneye hem kontrole gidecektim hemde ordan geçen sene gittiğim Nakış kursundaki arkadaşlarla buluşacaktım amaaaaaa bu sabah eşimde küçük kuzumda yamulmuş bir şekilde uyandılar :KK53:
Eşim işe gitmiyor tabi ufaklıkta okula gitmiyor :KK53:
Neyse Allahtan eşim çok kötü değilde öğlene doğru kuzuyu ona bırakıp 1 saattcik de olsa bari kurstakilerle görüşmeye giderim :KK66: Doktor kontrolünü de olmadı yarın sabaha bırakırım gerçi yarında kuzu okula gidemez büyük ihtimalle ama artık bir şekilde ayarlarım :KK66:

Bu arada kızlar Seabahar yeni bir uygulama başlatıyor :KK66: ve ben kendi adıma çok sevdim :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hemen paylaşıyorum ki eminim sizlerde beğeneceksiniz eminim :KK66:

Evet dün gördüm ben de.
Umarım yükselen yıldız oluruz hep.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Tekrar hayırlı sabahlar :KK68:

Bir koşu hastane işini de hallettim Allahtan :21:
İlk bakan doktor yokmuş ama başka bir doktora rica edince hadi kaydını aç bakayım dedi ;)
Tahmin ettiğim gibi mikrop kapmışım o yüzden çok sık idrara çıkıyormuşum ;) bol bol su iç dedi ama tabi yinede 3 tane ilaç yazdı ;) henüz almadım ama biri Antibiyotik dedi, biride içinde iki suya karışan toz dedi onlarıda gün aşırı içeceksin dedi ;) zaten 2 gün kullanılacak kadar ;)
Suyunu 3 litreden az tutma ne kadar çok içersen okadar çabuk atarsın dedi ;)

Koştur koştur eve geldim çünkü tam evden çıktıktan 5 dakika sonra eşim arayıp benim acil şirkete gitmem lazım çok uzaklaşmadan gel beni al ben seni bırakırım hastaneye dedi :KK53: Tabi ufaklık da ablasıyla kaldı evde ( gerçi benden güzel ilgilenir kardeşiyle ama yinede insanın aklı kalıyor ;) )
Şükür şu anda daha iyi ama yinede bugün bir ıhlamur dayayayım kuzuya birde bol bol su ki ilerlemeden hemen atar oda varsa mikrop ;)

Evet dün gördüm ben de.
Umarım yükselen yıldız oluruz hep.

İnşallah canım ;) yılızımız parlasın diye diye devam edelim :21::21::21:

Geçmiş olsun banucum
Maydanoz suyu da iyi gelir dene istersen

Kuzuyada geçmiş olsun.
Bizim de öksürük geçmiyor bu sene perişan oldu çocuklar valla...

günaydın kelebekler:KK200:
Neyse kızlar eşim ben nasılsa evdeyim doktora sonuçlarını göstermeye git ihmal etme dedi :KK66: Hemen arabayla gidip geleyim öğlene doğruda artık duruma göre bakarım kurs arkadaşlarıyla görüşme konusuna :KK66:
geçmiş olsun banuşum:KK60:
Geçmiş olsun banucum

Kuzuyada geçmiş olsun.
senin kuzulara da geçmiş olsun Yena'cım:KK60:

Günaydin kizlar...kilomu yazmaya yüzüm yok..stressden uyku düzensizliginden sanirim ödem oluştu vücüdumda..kendimi cok şiş hissediyorum...beslenmemede dikkat edemedim..ama 1 günde 1 kilo alacak kadarda bütün mutvagi yemedim..tartimi yanlis göstetiyor diye defalarca tartildim.....tartida sorun yok...hizli kilo aldigim zamanlar oldu ama bukadarinida hayatim boyunca yaşamadim..olmuşla ölmüşe çare yok..artik telafi etcem yapacak birsey yok..

Günaydin kizlar...kilomu yazmaya yüzüm yok..stressden uyku düzensizliginden sanirim ödem oluştu vücüdumda..krndimi cok şiş hissediyorum...beslenmemede dikkat edemedim..ama 1 günde 1 kilo alacak kadarda bütün mutvagi yemedim..tartimi yanlis göstetiyor diye defalarca tartildim.....tartida sorun yok...hizli kilo aldigim zamanlar oldu ama bukadarini hayatim boyunca yasamadim..olmuşla ölmüşe çare yok..artik telafi etcem yapacak birsey yok..

Telafi edersin canım. Bol su yesilcay kiraz sapı falan halledersin.
Çokta yüklenme kendine..

Geçmiş olsun banucum

Kuzuyada geçmiş olsun.

Sağ olasın canım ;) şükür çok fazla halsizliği yok ateşide çok hafif ;)
Öğleden sonra bir duş aldıracağım biraz daha rahatlasın diye ;)

günaydın kelebekler:KK200:

geçmiş olsun banuşum:KK60:

senin kuzulara da geçmiş olsun Yena'cım:KK60:

Sağ olasın Ayşem :KK68:Rabbim tüm kuzulara şifa versin ....Aminnnn

Banu gecmiş olsun ailecek size...Allah acil şifalar versin.....
Ýena senin kuzuyasa gecmis olsun....

Sağ ol canım ;) eşim şansına son anda işe gitmek zorunda kaldı ;) şirkette hepi topu 3 kişiler patronla birlikte :KK48: tabi diğer elemanda kombi arıza yapınca servis beklediğini haber verince eşim mecbur gitti ;)

Günaydin kizlar...kilomu yazmaya yüzüm yok..stressden uyku düzensizliginden sanirim ödem oluştu vücüdumda..kendimi cok şiş hissediyorum...beslenmemede dikkat edemedim..ama 1 günde 1 kilo alacak kadarda bütün mutvagi yemedim..tartimi yanlis göstetiyor diye defalarca tartildim.....tartida sorun yok...hizli kilo aldigim zamanlar oldu ama bukadarinida hayatim boyunca yaşamadim..olmuşla ölmüşe çare yok..artik telafi etcem yapacak birsey yok..

Takılma canım rakama eminim ödemde vardır ;) regln yakınsada yapar malum ;)
Bol bol su iç canım eminim cumaya bir şey kalmaz ;)

Sagolun kizlar desteginiz icin..cok şükür okullarda acildi burda..eski düzenime girmeye calişacsgim..bugün sadece patates yiycem bakalim cuma gününe kadar kac kilo gidecek...

İyi akşamlar kızlar,
Bugün öyle bir gündü ki ne acıktığımı ne susadığımı anladım. Yarım saat önce eve gelebildim şimdi karnıbahar haşlıyorum sade şekilde limon sıkıp yemeyi düşünüyorum

Bugünkü menümde fazla birsey yok...hic istahim yoktu..ama söz verdigim icin buraya yazacağim.....sözde patates günüydü bugün ama dedigim gibk istahim yoktu ..yediklerimide zor yedim..artik patates günümü yarina erteledim......

Sabah...sadece su

Öylen sadece su....

Akşam...
1 tabak menemen
1 kücük patates...

Toplam kalori..258...

Bir bütün karnıbaharı haşladım ve tabiki yiyemedim akılsızlık ettim limon sıktığım ve tuz ektiğim karnıbahar ile ne yapabilirim yarına bu şekilde kalırsa kötü olur gibi neye çevirebilirim acaba?

Back
X