Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanimiza katiliyorum..bende şok diyetlere karşiyim..ama 1 hafta icinde rekor kirdim resmen..:KK57:
O yüzden başka çarem kalmadi şok diyet yapmaktan başka...

Evetttttttttt şimdi de gelelim bugün ki menüme
:21::21::21::21::21::21::21:

Malum yarın tartı günü o yüzden bugün daha bir hafif tutmaya çalıştım ama siz yinede bir bakım varsa size göre bir yanlış mutlaka beni uyarın ;)

Uyanınca 07.15
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
Bol su

Kahvaltı; 09:00da
2 dilim Süzme Peynir
1 ufak salatalık
4 dal maydanoz
4 dal Roka
1 fincan ananaslı Yeşil çay

ara; 10.00da ( aslında ara sayılmaz her zaman serbest olan nasılsa )
1 fincan yeşil çay

ara 11.00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Öğlen 12.30da
1 kase Kırmızı mercimek çorbası
1 orta boy kase Lahana salatası ( çok çok az yağ ve bol sirke ekledim ;) )

ara; 15:45de
1 Bardak ayran

Akşam; 18.30da
1 kase Kırmızı mercimek çorbası ( kalanı dökülmez diye yedim açıkçası :KK48: )
1 büyük kase Kabaklı Cacık ( Bildiğimiz cacık ama salalalık yerine çiğ kabak kullanıp su eklemeden bol naneli yiyorum )

son ara henüz yemedim ama oda saat 20.00de olacak
1 adet greyfurt
1 fincan zencefilli Yeşil çay olarak yapacağım ;)

Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 3 olacak oda ;)

Bu arada yeni gelen arkadaşlar için ekleme yapayım; diyetisyenim cacığı kabakla yapmamı istedi çünkü kabak en güzel yağ yakan besinlerden ve cidden tok tutuyor ;) hele yazın acıktığını hissettiğin zaman dilediğin kadar tüketebilirsin dediğinde gözlerim parlamıştı :D normal cacıktan hiç fark yok ( ben az sarımsakta rendeliyorum ) hatta evdekilere ilk zamanlar söylemedim hepsi cacık diye yediler :D eşime demiştim o zaten yemek seçmiyor artık ;)
Ta ki büyük kızım beni kabak rendelerken yakalayana kadar yediler :D şimdi iki cadıda yemiyor ( gerçi ufaklığa normal cacık diye kakalıyorum da büyük sebze düşmanı sanki :D ağzına sürmez eşşek :D )

Kaptanimiza katiliyorum..bende şok diyetlere karşiyim..ama 1 hafta icinde rekor kirdim resmen..:KK57:
O yüzden başka çarem kalmadi şok diyet yapmaktan başka...

Canım kırk yılda bir yapılırsa zaten sıkıntı olmaz ama baştan sonra sadece şok diyetle olmuyor maalesef :(

Canim 5 te 5 olabilirmi..ben bu hafta o diyeti uyguluyorum...gecen hafta biraz fazla kacirdim stress ve uyku düzensizligide olunca 1 haftada hizli bir şekilde kilo artişi oldu..yarin bakalim tarti ne gösterecek..yarinki kiloma göre toplam kac kilo verdigimi yazarim buraya...

Valla olabilir secenekli bi diyet kahvalti icin bissuru secenek falan yazmislar sanirim formda kal diye bisey adi :) secenekler hosuma gitti onu deneyecegim sanirim :)

Bu arada yeni Fıstık adayları gelmiş hoşgelmiş :21::21::21::21:

Bu halimle kabul edermisiniz ne demek :KK60: Sen azimli ol düzenli paylaşım yap bize yeter :21:
Bu arada Rabbim kuzunu da Analı babalı büyütsün....Aminnn

72 kilo aslında aşırı bir kilo değil ( herhalde ben o kiloda olsam diyet yapmazdım derdim eskiden ama artık benimde daha aşağılarda bile gözüm var :KK48: )
Emin ol burada sağlıklı beslenirsen çok güzel motive olur hedefine çok çabuk ulaşırsın :KK68:
Bugün senin ve yeni gelen diğer arkadaşında son miladı olur inşallah :21::21::21:

Yok canım tamamını okumanı beklersek sen bitirene kadar biz hedeflere ulaşmış oluruz :KK48: hiç uğraşma ama istersen bizleri biraz daha tanımak için önceki 10 sayfaya bir göz gezdir :KK66: tabi mecbur da değilsiniz önemli olan şu andan itibaren geçmiş biriktirmemek :KK66:

Evet biz fistik adaylarii :):)

Eski resimlerime bakip bakip dertleniyodum simdi gaza geldim, boyum kisa oldugu icin 72 kilo benim icin bayaaaa bi fazla kilo :) kismet olur da resim paylasirsam daha cok anlasilir neden zayiflamak istedigim :)
Yarin sabah bismillah diyip baslayalim o halde :)

Valla olabilir secenekli bi diyet kahvalti icin bissuru secenek falan yazmislar sanirim formda kal diye bisey adi :) secenekler hosuma gitti onu deneyecegim sanirim :)

Eski resimlerime bakip bakip dertleniyodum simdi gaza geldim, boyum kisa oldugu icin 72 kilo benim icin bayaaaa bi fazla kilo :) kismet olur da resim paylasirsam daha cok anlasilir neden zayiflamak istedigim :)

Canım aklında bulunsun buraya resim eklersen yüzünü kapat istersen çünkü belli olmaz resmi çalıp başka yerlerde kullanılma durumu da olmuş geçmişte ;) hani buraya ekleneni silemiyorsun ama profilinde albüm açıp sadece senin takip ettiklerine görme izni verirsen kimlerin göreceğine kendin karar vermiş olursun ;)

İnşallah 3 ay sonra bile kesinlikle iyiki diyeceksin ;)

Şok diyetler cıısssss yani :)

Zaten emzirdigim icin ben de dusunmuyorum onlari sagliksiz zaten :)

Saglicakla verelim kilolarimizi :)

Aynen canım en güzeli sağlıklı beslenerek ;) varsın 2 hafta geç gitsin ama bir daha geri gelmemek üzere gitsin ;)
Bu arada kesinlikle suyunu ihmal etme ;) ben 3 litre günlük içiyorum ve ne zaman eksik içsem veremiyorum ödem tuttuğum için :KK48:

Bugün yediklerim
Sabah bi dilim ekmek domates peynir zeytin

Ara yeşil çay

Öğlen menemen yarim kâse bulgur pilavı salata

Ara bı kucuk muz

16:30bir yeşil elma

18:30firinda tavuk iki dilim ekmek bir bardak chiali ayran

Kızlar alıntı yapamadım bugün regl birlikte butun kemiklerim ağrıyor

Gözlerimi açamıyorum yatıyorum arada bakarım buraya

İnş yarin bol eksili bir gün olur

Bugün yediklerim

Ara yeşil çay

Ara bı kucuk muz

Canım menün gayet güzel ;) erkende yemişsin ama istersen akşamları en azından 1 dilim ekmekle kal ;) hani chia zaten çok tok tutuyor ;)

Kızlar alıntı yapamadım bugün regl birlikte butun kemiklerim ağrıyor

Gözlerimi açamıyorum yatıyorum arada bakarım buraya

İnş yarin bol eksili bir gün olur

Çok geçmiş olsun canım ;) dinlen inşallah yarına daha az sancın olur ;)
Şükür benim bu ay ilk kez önceki aylara nazaran daha az sancım yoksa benide süründürüyordu :(

Selam bende menü atayım. Bu sabah 77.7 di sabahı heyecanla bekliyorum.
Sabah 1 incir 7 zeytin
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta el kadar pide 1 dlm kadar beyaz peynir
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen 1.5 tavuk çöp şiş
Ara 1 elma
Ara içim fit meraktan aldım protein ağırlıklı
Akşam haşlama etli kemik 3 parça kemik
Az sonra portakal yemeyi planlıyorum.
Şu henüz 1 lt olmadı. Şimdilik yaklaşık 1200 kal oldu. Yarın kesin 76 görürüm umarım cozutmam yatana kadar

Merhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim
Sende hoşgeldin canım. Listeni paylasirsan seni takip etmek daha kolay olur. Heyecan duymalısin başlarda kilolar hızlı gider. Hele ki çok olunca. Bende 120 kg dum al ver yaptim senelerce. Sonra küçük oğlumda sorun olduğu soylendi. Bacaklarım beni taşımazken ben çocuğumu nasıl tasirim dedim tüp mide ameliyatı oldum. Pisman degilim ama olmakla bitmiyor. Dikkat etmezsen vücut almaya meyilli. 120 de 73 e kadar düştüm. İlaçlardan biraz aldım hedefim 69 ama 70 de olur.
Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)

Ilk sayfalarda bi diyet okudum onu uygulayan var mi acaba :)
Paylaşirmisin bizde görelim. Fikir olsun.

Yeni kan çok heyecanlı
Bugün yediklerim

Ara yeşil çay

Ara bı kucuk muz

Kalorisini bilmiyorum ama az degil mi? Gerci çoğunluk yattın herhalde

Selam bende menü atayım. Bu sabah 77.7 di sabahı heyecanla bekliyorum.
Sabah 1 incir 7 zeytin
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta el kadar pide 1 dlm kadar beyaz peynir
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen 1.5 tavuk çöp şiş
Ara 1 elma
Ara içim fit meraktan aldım protein ağırlıklı
Akşam haşlama etli kemik 3 parça kemik
Az sonra portakal yemeyi planlıyorum.
Şu henüz 1 lt olmadı. Şimdilik yaklaşık 1200 kal oldu. Yarın kesin 76 görürüm umarım cozutmam yatana kadar

Canım bence menün gayet güzel ;) bir tek suyu yatana kadar biraz artırmaya çalış ;)

Sporları yazmayı unutmayın kizlar. Lesli yapsam keşke ama hiç mecalim yok

Benim malum koşturmacada ancak 30 dakika olmuştur yürüyüş ;)
Leslieyi Sibele sormuştum iki hafta evvel kas yaparsın onu korumaya geçince yap demişti ;) yürüyüş ve ille evden çıkamıyorum dersen Zumba çok güzel yağ yakar demişti ;)
Hatta daha dün arkadaş kız hadi Zumbaya yazılalım dedi :KK48: ya nasıl olur ( maddi açıdan açıkçası :D ) falan derken aaa hem bana arkadaş olursun ben araştırıyorum dedi :KK48: bakalım belki yakında zumbaya başlayabilirim :KK48:

KIZLAR 9.TAKIMDAN LACEY BENİM ABLAM BU HAFTA AŞAĞIDAKİ DİYETE BAŞLAMIŞ BENDE YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYORUM SEÇENEKLERİ ÇOK FAZLA HOŞUMA GİTTİ

DİYET
Çoğu rejimler hızlı şekilde kilo verdirir ve bıraktıktan sonrada hızlı bir şekilde kilolar yeniden alınır. Sonuçta sağlığınız ve kendinize olan güveniniz sarsılır. "Forma gir, formda kal" diyeti, öncelikle bir daha kilo alınmaması için izlenmesi gereken 4 aşamayı içeriyor.
Genellikle bu diyeti uygulayanlar hafta içi rejime girip, hafta sonu serbest besleniyorlar. Haftada 2 kilo verdirmeyi amaçlayan bu rejimi ideal kiloya ininceye kadar uygulayabilirsiniz. Bu diyet, beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemeyi ve daha sonra bunları bir yaşam tarzı haline dönüştürmenizi amaçlıyor. Asıl hedef noktası kilo kaybını kalıcı bir hale getirmek. 5 günlük forma gir formda kal diyetini, zayıflamaya karar verdikten hemen sonra uygulayabilirsiniz. Bu rejimin bir diğer özelliği, esnek oluşu. Yani 3 ana öğünde yiyeceklerinizi 6 ara öğüne bölerek de alabilirsiniz.
Haftada 2 kilo
5 günlük "Forma Gir, Formda Kal" diyetini uygulayarak ve düzenli olarak egzersiz yaparak, her hafta 2 kilo verebilirsiniz. Bir ay boyunca bu rejimi uyguladıktan sonra, verdiğiniz kiloları geri almamak için şu tavsiyelere uymanızda yarar var:
• Yağlı süt yerine az yağlı veya yağsız süt içmeyi tercih edin.
• Alışveriş yaparken üzerinde az yağlı yazan yoğurtları tercih edin.
• Salatalarınıza sos veya mayonez kullanmayın.
• Kaşar ve tulum peyniri yerine az yağlı beyaz peyniri tercih edin.
• Kızarmış yiyecekler yerine haşlanmış veya ızgara olanları tercih edin.
• Kırmızı et yerine balık ve tavuk yiyin.
• Zengin soslu ve kremalı yiyeceklerden uzak durun. Canınız çok istediğinde haftada bir kez olmak koşuluyla yiyebilirsiniz.
• Haftada dört gün en az yarım saat egzersiz veya yürüyüş yapın
Forma gir formda kal diyeti
Kahvaltılar
1. seçenek - 1 bardak süt, 1 bardak meyva suyu, 1 orta boy muz.
2. seçenek - 1 tas sütlü cornflakes, 1 küçük dilim peynir,1 elma.
3. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği, 1 kase meyveli yoğurt
4. seçenek - Yarım taze greyfurt, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tost ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.
5. seçenek - 1 dilim kepek ekmeği, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı marmelat, 1 bardak elma suyu veya portakal suyu.
6. seçenek - 1 bardak süt ve 3 çay kaşığı kakao ile hazırlanmış sıcak kakao, 2 diyet bisküvi ve iki çay kaşığı krem peynir.
Öğle yemeği
1. seçenek - 1 domates, 50 gr. Dardanel ton balığı, 1 çaykaşığı mayonez, 1 kaşık haşlanmış mısır, kıvırcık salata, 1 salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ve limonla hazırlanmış salata. Ardırdan 1 orta boy muz.
2. seçenek - 2 ince dilim ekmeği, 2 çay kaşığı tereyağı, 2 dilim peynirle hazırlanmış sandöviçin yanında 1 bardak portakal suyu ve elma.
3. seçenek - 1 tas domates veya karışık sebze çorbası, üzerine krem peynir sürülmüş 1 dilim tost ekmeği, 1 dilim karpuz .
4. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 tabak yağsız yeşil salata, 50 gr. haşlanmış tavuk eti, 1 portakal.
5. seçenek - 1 tas yoğurtlu çorba (3 kaşık haşlanmış lapa pirince, 3 kaşık yoğurt ve bir miktar sıcak su ilave ederek karıştırın, üzerine nane serpin.) 2 adet ızgara köfte, 1 tabak söğüş doğranmış salatalık ve domates.
6. seçenek - Balık şnitzel (2 orta büyüklükte balık filetosunu galeta ununa batırarak hafif yağda kızartın), 1 tabak mevsim salata, 1 salkım üzüm.
7. seçenek - 80 gr. tavuk eti, 30 gr. kereviz, marul ve bir çorba kaşığı zeytin yağıyla hazırlanmış tavuk salatası, 1 dilim ekmek, 1 armut.
8. seçenek - 1 tabak domatesli spagetti (30 gr. spagetti makarnayı haşlayın ,diğer tarafta bir çay tabağı dilinmiş kuru soğanı yağda kavurun ve domatesi üzerine doğrayarak sos haline getirin, makarnanın üzerine dökün),1 bardak ayran.
9. seçenek - Izgarada kızartılmış 60 gr. Hamburger eti, 1 tabak söğüş doğranmış domates ve salatalık, 1 elma.
10. seçenek - 1 tas domates çorbası, 1 tabak lahana salatası (50 gr. turp, 140 gr. kırmızı lahana, marul ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın), 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam yemeği
1. seçenek - 1 tas mercimek çorbası, 100 gr. haşlanmış tavuk, 1 tabak haşlanmış sebze, vanilyalı bir top dondurma.
2. seçenek - 3 adet haşlanmış sosisin yanında 1 haşlanmış patates, yeşil

Paylaşirmisin bizde görelim. Fikir olsun.

Iste bahsettigim diyet bu ♡
Deneyesim var :)

Ben sabah peynirli tost
Domates salatalik zeytin yedim
1 bardak da cay ictim

Oglen doktora gittigim icin ac gittim aksama kadar bisey yemedim

Aksam
1kase mercimek corbasi
6-7 kasik kadar turlu
1kase de cacik yedim

Su ana kadar 10 bardak kadar su ictim
doktorada yuruyerek gidip geldim yaklasik
1saat kadar da yuruyus yapmis oldum.
Bugunluk bu kadar yarin listeme basliyorum insallah ben de sizler gibiiki haneli rakamlara duserim. Hedefim 60 kilo Allah yardimcimiz olsun

Iste bahsettigim diyet bu ♡
Deneyesim var :)

Canım deneyesin varsa 1 hafta dene istersen ama benim diyetisyenim hep der yağsız yazan özellikle diyet ürünlerine güvenme pek diye ;) Seçenekler vermişler ama mesela meyvesuyu yerine meyvenin kendisi daha iyi şöyleki normalde porsiyon olarak 1 portakal geçerliyken sen bir bardak portakal suyunu içerek 3 portakalı aynı anda yemiş olacaksın ve içindeki meyvenin kendi şekerinden dolayı o an oh iyi geldi diyeceksin ama yarım saat sonra yine acıkma hissi olacak kanına şeker çabuk karıştığından ;)

Benim geçmişte açlık şekerim dahil olmak üzere hep şekerim yüksekti hatta tip 2 diyabet teşhisi konmuştu ve 10 seneye yakın şeker hapı kullanmak zorunda kalmıştım ( gerçi unutuyordum bazen :D )
Tabi öyle olunca az fazla meyve bile yediğimde şekerim fırlıyordu ve ben halsizlik ve uyku hali yaşıyordum ;) öyle olmasın diye de çok fazla araştırmak zorunda kaldım ve çok şükür kilolar gittikçe değerlerim düzeldi hatta en son 3 ay evvel doktor artık şeker hapını bırakabilirsin ama dikkat etmeye devam etmek zorundasın dedi :21::21::21::21:

Hatta diyetisyenime bazen diyorum bana fazla meyve yazma işte yok şu meyvenin şekeri fazla benim şekeri fırlatıyor diye :KK48: Hatuna müdahale ediyorum ama sağ olsun her cuma kontrole gittiğimde sorar Banu Ablacığım varmı bu hafta seni rahatsız eden bir şey yada canının istediği bir şey diye :KK48:

Yani ukalalık olarak ne olur algılama ama bu listedeki seçeneklerin karbonhidrat değeride sanki hafif yüksek gibime geldi ;) heee hedefe ulaştıktan sonra arada tabiki yapılabilir yemek seçenekleri ;)
Sonuçta hep dediğim gibi insanız ve ömür boyu sadece diyet modunda olmayacağız ;)

Hatta dur bir liste bende var daha yeni bir arkadaş paylaşmıştı onu buraya atayım bir bak o sanki buna göre daha iyi gibi ama tabi ben bunu beğendim dersen bende merakla güzel haberlerini almayı beklerim ;)

Ben sabah peynirli tost
Domates salatalik zeytin yedim
1 bardak da cay ictim

Oglen doktora gittigim icin ac gittim aksama kadar bisey yemedim

Aksam
1kase mercimek corbasi
6-7 kasik kadar turlu
1kase de cacik yedim

Su ana kadar 10 bardak kadar su ictim
doktorada yuruyerek gidip geldim yaklasik
1saat kadar da yuruyus yapmis oldum.
Bugunluk bu kadar yarin listeme basliyorum insallah ben de sizler gibiiki haneli rakamlara duserim. Hedefim 60 kilo Allah yardimcimiz olsun

Bence menün bugünlük gayet güzel ;) tabi normalde öğlenleri aç bırakma kendini ;) dışarda da olsan en kötü hemen bir büyük ayranla açlığını bastır ama metabolizman çalışmış olsun ;)
Spor olarak yürüyüş de var daha ne olsun :KK60: Süper bence ;)

iyi geceler kızlarr ben artık döneyim diyorum o çok yoğun ve stresli 3 haftam bitti .yine rahat bir yere geçmiyorum ama en azından değişecek olması bile benim için umut kaynağı şuan
oynakbasi34 oynakbasi34 yarın bildirim yaparak dönüyorum değil mi ekstra bir şeye gerek yok

Aynen canım bildiriminin yapıyorsun ama en az Son kiloda olman lazım ;) eksi olursan daha da süper olur ♡
Dönmenə sevindim bu arada

iyi geceler kızlarr ben artık döneyim diyorum o çok yoğun ve stresli 3 haftam bitti .yine rahat bir yere geçmiyorum ama en azından değişecek olması bile benim için umut kaynağı şuan
oynakbasi34 oynakbasi34 yarın bildirim yaparak dönüyorum değil mi ekstra bir şeye gerek yok

Aynen canım bildiriminin yapıyorsun ama en az Son kiloda olman lazım ;) eksi olursan daha da süper olur ♡
Dönmenə sevindim bu arada

Hay bin Kunduz :KK43: deminden beri bahsettigim listenin resmini atmaya çalıştıkça hata veriyor
Bakalim Gultene rica ettim o yükleyebilir artık olmadı sabah yazarım :KK66: büyük kızım laptobu aldı cizim yapacakmış

Back
X