- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
....
Ekmeğide beyaz olanlardan tüketmiyoruz ....ispanak yemeği güzel ama yogurtlan yemek yerine yumurtaylan yersen daha cok faydasini görürsün vitamin açisindsn...
Sabah kuymak ve beyaz ekmek olmamiş öylen beslenmen iyi ama akşam magnolayada olmamiş canim...Hayirli geceler fistiklar :)
Anca bu saatte eve gelmis bir fistik adayi olarak cumartesi gunu tukettiklerimi yazayim bi bakayim ne haltlar yemisim
Sabah 10.30:iki yemekkasigi kuymak, avuc ici kadar ekmek, uc adet zeytin (ekmegin iç kismini yemem yillardir sadece kabuk kismini yerim, dukan yaparken de en kucuk boy lavaslardan yiyordum canim ekmek istediginde)
Saat 12.15: sekersiz sutlu kahve
Saat 16.00:bir kepce sehriyeli yogurt corbasi, bir yemek kasigi kuru fasulye, iki yemek kasigi ispanak+uzerine iki yemek kasigi yogurt (annemlerdeydik de dünden kalan yemekleri bitirdik o yuzden karisik oldu boyle)
Saat 21.00: bir kase magnolina ve sade maden suyu(arkadas bulusmasi sebebiyle bizim buranin meshur bir tatlicisina gidildi ve en masum sutlu tatli buydu)
Ve daha da birsey koymadin agzima, cok fazla su icemedim, unuttum desem yeridir
Sizce nasil menum :)
Ekmeğide beyaz olanlardan tüketmiyoruz ....ispanak yemeği güzel ama yogurtlan yemek yerine yumurtaylan yersen daha cok faydasini görürsün vitamin açisindsn...