• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

images (12).webp

Gunaydin arkadaslar bugun 82.9 ciktim tartida tahmin ettigim gibi siskinlik ve odem...ilk sayfadaki kurallari da okudum Kabul ediyorum. Haydi bismillah inşaallah haftada bir kilo ile 2 - 2.5 ayda 72 olurum .sizce daha hızlı olabilir mi
Gayet sağlıklı canım. Şuan vücut şokta başlarda hızlı vermeye meyilli bunu kullan. Biraz verdikten sonra korumaya alır vücut kendini. O dönem sakin pes etme. Sporu suyu artır sonra pıtır pıtır gider kilolar. Eminim yaparsın hiç uzulmü

Gayet sağlıklı canım. Şuan vücut şokta başlarda hızlı vermeye meyilli bunu kullan. Biraz verdikten sonra korumaya alır vücut kendini. O dönem sakin pes etme. Sporu suyu artır sonra pıtır pıtır gider kilolar. Eminim yaparsın hiç uzulmü

Evet hep oyle oluyo genelde 78 e kadar indikten sonra pes ediyordum son 6 ayda 2 - 3 defa boyle oldu bu kez sayenizde kiricam bu zinciri:KK66:

Kahve şahane olmuş elinize sağlık...

Mthn83 Mthn83 canım prolaktin hormonu ile alakali sorun olduğun da ilaçla düzeliyormu bilgin varmı. ?

Anam kızlardan nevrim döndü :D ikiside evde olunca istekleri bitmiyor şimdi onlara oyun hazırladım :D
Biri Son ses kulaklıkları taktı diğeri karsisına geçip dudak okutmaya çalışıyor :D
Tam bir komedi halleri ben bilmem eşim bilirdi gibi :D ama en azından bir müddet rahat verirler :D

Evet hep oyle oluyo genelde 78 e kadar indikten sonra pes ediyordum son 6 ayda 2 - 3 defa boyle oldu bu kez sayenizde kiricam bu zinciri:KK66:
Arkandayız canim
Kahve şahane olmuş elinize sağlık...

Mthn83 Mthn83 canım prolaktin hormonu ile alakali sorun olduğun da ilaçla düzeliyormu bilgin varmı. ?
Düzelir canım hormon takviyesi yapılır diye biliyorum ama sebebi ne o önemli
Bende gece kahve içmeye takımları gezerim :KK70:
Hani kahve bana yiktin
:KK200:Selamlar:KK200:
:KK31:
Kahve var dediler geldik
:KK37:
Herkese hayırlı pazarlar dilerim..
Hoşgeldin canım

Slm kızlar nasıl geçti hafta sonu? Kaçamaksız inşallah ;)
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı öncesi 7de bir latte.
Saat 9da yarım simit bir parça beyaz peynir bir parça eski kaşar, 6-7 siyah zeytin ve çay.
11 gibi zencefilli latte.
3te öğlen yemeği kıymalı karnıbahar ve az mercimek çorbası.
5te çay ve bir minicik parça çikolata.

Benim diyet pek sağlıklı geçmedi. Sabah sucuklu yumurta yedim
Arada kuruyemiş
İlkindi gezmede tabak geldi onu yedim simdş evde kırmızı mercimek yapiyorum
Kendime kırmızı biber salatası yapabilirim şuan tok hissediyorum

Back
X