• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Birazdan arkadaşlar çaya gelecekler ama ben hazır fırsat bulmusken sizlere de bakayım dedim ;)

Birazdan bir arkadaş daha aramıza katılacak ♡ inşallah hepimiz bundan sonra çok daha motive olarak devam ederiz ;)

Bugün beslenme açıkçası sacmaydi :( Bahar gelecekmiş gelmeyecek mi diye gerilince kendimi saldım :D Çok şükür Baharimiz döndü de herkes huzurla devam edebilecek ;)

Eğer birazdan sesim kesilir bilin ki arkadaşlar geldi :D
O lar gider girmez damlarim ama geç olursa sabah yine bol bol sohbet ederiz nasılsa ;)

Mrb arkadaşlar artık bende gruptayım . Sonunda kendime girebileceğim bir grup buldum .

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman ;)
Kızlar sanırım ara ara bakarlar pazar olunca biraz daha sakin olabiliyor ama sen kendini tanıt bizlere ;) kaç kilosunu hedefin kaç ;) evli bekar :D içinden ne geliyorsa ;)

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman :KK66:
Kızlar sanırım ara ara bakarlar pazar olunca biraz daha sakin olabiliyor ama sen kendini tanıt bizlere :KK66: kaç kilosunu hedefin kaç :KK66: evli bekar :KK70: içinden ne geliyorsa :KK66:
Evliyim kilom şuna 59.6 hedefim 55
Bu kadar cnm çok teşekkür ederim alım için

bu günlük bildirimim cnm
Sabah
9;00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:00

avuç içi kadar ekmek yağda kızarmış 1 yumurta 1 kaşık çilek reçeli 1 bardak şekerli çay

Akşam saat 5
4 tane patates mücveri 2 kaşık şehriye çorbası . 3 kaşık salata
1 kase sütlac
1 avuç karışık çerez
2 tane ceviz
Şimdide 2 bardak kayısı cayı
Yarım saat yürüyüş
200 ip atlama
Akşama yatmadan önce nar çiçeği cayı içiçem ve bol bol su bu günü böyle kapatırım inşallah

Bende kendimi tanitayim;

Adım Banu ;) 37.5 yaşındayım ( 3 gün sonra doğum günüm :D )
Biri 17 diğeri 7 yaşında iki kızım var ve İstanbulda yaşıyorum; )
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu :( ama şükür 11 ay evvel 118le diyetisyen başladım ve geçen cuma 87.5 kgdu ;)
Diyetisyen 75 - 79 arası korumaya gireriz demişti başta ama ben 69u bir keresinde olsa bir daha görmek istiyorum :D Gerci bu ada odemlerle başım dertte ama diyetisyen Ablacigim sen bu azimle onuda görürsün diyor ♡♡♡♡
Bakalim yaza inşallah hedefe ulaşmış olurum; )

bu günlük bildirimim cnm
Sabah
9;00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:00

avuç içi kadar ekmek yağda kızarmış 1 yumurta 1 kaşık çilek reçeli 1 bardak şekerli çay

Akşam saat 5
4 tane patates mücveri 2 kaşık şehriye çorbası . 3 kaşık salata
1 kase sütlac
1 avuç karışık çerez
2 tane ceviz
Şimdide 2 bardak kayısı cayı
Yarım saat yürüyüş
200 ip atlama
Akşama yatmadan önce nar çiçeği cayı içiçem ve bol bol su bu günü böyle kapatırım inşallah

Valla süpersin ♡ daha ilk dakikada hemen ilk bildiriminin de yaptın ;)

Bu arada birinci sayfa kurallarını okuyup kabul etmen gerekiyor ki zaten pek zorlayacak gibi değil kurallarimiz ;)

Bende kendimi tanitayim;

Adım Banu :KK66: 37.5 yaşındayım ( 3 gün sonra doğum günüm :KK70: )
Biri 17 diğeri 7 yaşında iki kızım var ve İstanbulda yaşıyorum; )
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu :KK43: ama şükür 11 ay evvel 118le diyetisyen başladım ve geçen cuma 87.5 kgdu :KK66:
Diyetisyen 75 - 79 arası korumaya gireriz demişti başta ama ben 69u bir keresinde olsa bir daha görmek istiyorum :KK70: Gerci bu ada odemlerle başım dertte ama diyetisyen Ablacigim sen bu azimle onuda görürsün diyor ♡♡♡♡
Bakalim yaza inşallah hedefe ulaşmış olurum; )
İşallah ablacıgım .
Hepbereber ulaşırız :dua:

Back
X