• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de gunluk bildirimimi yapayim
Sabah: 3dilim tam bugday ekmegi
1haslanmis yumurta
Yarim domates
1salatalik
Bolca dereotu
Yesilcay
Araogun: bol tarcinli yarim elma
Oglen anneme gitmistim ama bozmamaya calistim: 3tane minik biber dolmasi
2kasik biberli yogurt
Marul
Araogun: 1galeta
Yesilcay
Kucuk 1portakal
Aksam: haslanmis karnabahar ve brokoli
Araougun 3tane kayisi
3kasik Altin yogurt
Yaklasik 3lt su ictim

1haslanmis yumurta
Yarim domates
1salatalik
Bolca dereotu
Yesilcay
2kasik biberli yogurt
Marul
Yesilcay
Kucuk 1portakal
Araougun 3tane kayisi
3kasik Altin yogurt
Yaklasik 3lt su ictim
Annende yine iyi dikkat etmişsin...o minik dolmalarida coktan yakmişsndir...akşam yemegin zaten cok hafif ve saglikli olmuş..suyunuda yakin 3 litre kadar içmişsin daha ne olsun..:KK5:

İyi geceler kızlar:uykucu:

Hep gezenti kaptan olmaz birazda gezenti kaptan yardımcısı olsun :KK70::KK70::KK70:

Dun ve bu akşam düğün ve nişan vardı bı saat önce geldik eve kaçamak olarak 20:30 kuruyemiş yedim:KK23:

Oda halay çekerken yakmisimdir:halay::halay:

Guruba yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz:KK68::KK68:

Gulhan1 Gulhan1 abla yarın bende beşte beş yapicam patetesle basliycam onerilerini bekliyorum:KK60:

YENA YENA ablacığım prolaktin süt hormonu ilacla kontrol altına alınıyor
Yıllar önce bu yüzden tedavi görmüştüm
Bebek istedigimiz için bu hormon yüksek olunca sağlıklı yumurta gelismezmis reglde düzensiz olurmuş
Geçmiş olsun:dua::dua:

Hep gezenti kaptan olmaz birazda gezenti kaptan yardımcısı olsun :KK70::KK70::KK70:

Dun ve bu akşam düğün ve nişan vardı bı saat önce geldik eve kaçamak olarak 20:30 kuruyemiş yedim:KK23:

Gulhan1 Gulhan1 abla yarın bende beşte beş yapicam patetesle basliycam onerilerini bekliyorum:KK60:

Bebek istedigimiz için bu hormon yüksek olunca sağlıklı yumurta gelismezmis reglde düzensiz olurmuş
Cok sevindim canim..helopinide yapacak 5 te 5 yarin..3 müz birbirimize destek oluruz daha iyi motive oluruz diyete....ben yarin patates salatasini yapacagim ...o şekilde nefis oluyor az yagli sirke biraz tuz maydanoz ve soganlan birlikte ..:kk77:

Cok sevindim canim..helopinide yapacak 5 te 5 yarin..3 müz birbirimize destek oluruz daha iyi motive oluruz diyete....ben yarin patates salatasini yapacagim ...o şekilde nefis oluyor az yagli sirke biraz tuz maydanoz ve soganlan birlikte ..:kk77:
Evet okudum şimdi hadi bakalım destek olalim birbirimize yarın sabah erken haslayip salata yaparim bol limonlu acılı ;))

Guunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK3:
Kizlar az once tartildim ve 123.200 geldim.
Baslangic kilom124.400du.
Cumadan beri 1kilo 200 gram gitmis.
Kaldi 63 kilo200 gram. Kendimi geri sayim yaparak motive etmeye karar verdim. 3gunluk cabama degmis cok mutlu oldum. Insallah hep boyle gider:KK73:
Canım günaydın. Kendine oylö yapma. İlk 5 kg hedefine su kadar kaldı seklinde degerlendir. Zamanla yorulursun bu büyük rakamdan. Her 10 kg için burda kutlama yapalım sana

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK68:
Dün son mesajımdan hemen sonra arkadaşlar çaya gelince yazamadım buraya ;)
Gece 12ye kadar bol bol sohbet ettik şekersiz Çay eşliğinde :21:
Sabahta hadi kızı okula hazırla falan derken ancak fırsatım oldu buraya girmeye ;) Birazdan da kahvaltımı yaparım inşallah :KK48:

Maşallah çok güzel bir enerji yayılmış Takımımıza :21::21::21::21: Çok mutlu oldum bol bol paylaşımları görünce ;) Eminim bundan sonra çok daha eğlenceli bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız :KK68:

Merhaba takımınızda bir kişilik yer daha var mı acaba ? Ben bütün kuralları okudum kabul ettim sohbetlerinizi sevdim. :KK54:

Hoşbulduk. Ben biraz kendimden bahsedeyim. 31 yaşındayım 3 yıldır post-ergen bir eşe 1,5 yıllık pre-ergen bir kız çocuğuna sahibim. Çalışıyorum. Doğum kilolarıma artık veda etme kararıyla aranızdayım 170 boy 64 kiloyum hedefim 52 kilo. Zayıflama kararını 2 hafta önce aldım başladığımda 67 kiloydum. Et ve et ürünleri hayatımda yok. Hayvanların sadece ürettiği şeyleri tüketiyorum. Sıkı bir diyet programım var sizinle paylaşacağım. Sabahları yarım saat akşamları 1 saat yoga yapıyorum. Ayrıca akşamları yarım saat bölgesel zayıflama egzersizleri yapıyorum. Su günde 3 litre tüketiyorum. Bunun 1 litresi içinde kabuk tarçın defne yaprağı ve bir bütün limon barındırıyor. Umarım bu azimle giderim. Çünkü bu aralar biraz zorlandığımı hissediyorum

Aramıza hoş geldin canım ;)
Bende kendimi tanıtayım :KK52:
Adım Banu ;) 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK48: İstanbulda yaşıyorum ve bu takımın kaptanlığını üstlendim uzun süre önce ;) gerçi bizde kaptan eleman ilişkisi yok ama cumadan cumaya listelerimizi ben hazırlıyorum ;)
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kg du :KK53: ve senelerce al verler yaşadıktan sonra 11 ay önce 118 kilo ile Diyetisyene başladım ;) çok şükür 87.5 kgyu görebildim ama daha yolum var tabiki :21::21::21:
Son 1.5 aydır biraz yerimde sayıklıyorum boyun fıtığı yüzünden çok fazla eskisi gibi spor falan yapamadığımdan :( gerçi dün havuza kayıt oldum ama yoğunluk olduğu için biraz beklemek zorundayım ;) İnşallah 1 ay sonra en geç sıra gelir de bende en azından haftada 2 gün yüzmeye gider sıkılaşırım ;)
Gerçi spor yapmıyorum dediğime bakmayın ayağı yanmış kedi gibiyim :D ha bire bir sürü koşturmaca çıkıyor hafta içinde ;)
Valla helal olsun sabah akşam yogayı görünce cidden kendimden utandım :(
Bende 3 litre su içmeye çalışıyorum ;)
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız :KK68:

Bugün menüm

Sabah gün doğmadan bir su bardağı greyfurt suyu

Kahvaltı 08:00

Bir orta boy havuç, 3 siyah zeytin, 1 yumurta beyazı, bir dilim hellim peyniri bir fincan şekersiz filtre kahve

Ara öğün 10:00

1 fincan yeşil çay

Öğlen 12:00

Bir porsiyon haşlanmış brokoli havuç karnıbahar bir kase yoğurt

Ara öğün 15:00

1 Elma

Akşam yemeği 18:00

Bir porsiyon mantar sote asgari zeytinyağı kullandım. Sınırsız mevsim salatası

19:00 sonrası

1 bardak kefir

Egzersiz programı
Gün doğarken yarım saat yoga
Akşam yarım saat üst, alt, yan karın egzersizleri ve kol egzersizi
Birazdan 1 saat yoga

Menün süper canım afiyet olsun :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugun yine bir misafirlikteyim ama cok geçe kalmadan menumu yazayim :)

Sabah 10.30: bir adet haslanmis yumurta, iki kibrit kutusu buyuklugunde peynir

Ara ogun yok

16.00: kucuk bir dikdortgen porsiyon firinda makarna

Ara ogun yok

20.30: 4adet mercimek koftesi, bir kucuk dilim kek

Kizlar valla aksam menulerinize hastayim ben o kadar dirayetli olamiyorum aksamlari icim bayiliyor resmen ama buraya basladigimdan beri yemeyi baya azalttim, gruba nasil yazarim diye dusunup utaniyorum yemiyorum o yuzden :):)

Yarin sabah moral tartilmasi yapiyoruz yani yasasinnn :):)

Bu arada 5te 5 diyetini incelemeye firsatim olmadi yarin ilk isim onu inceleyecegim bakalim yapabilecek miyim :)

Canım misafirliğe rağmen ucuz atlatmışsın :KK9: Eminim bugünden itibaren çok daha güzel devam edersin sağlıklı bir şekilde ;) arada minik kaçamaklarımız tabiki olacak insanız ama önemli olan hem sonrasında dengeleyebilmek hemde çok sık olmaması ;)

Bugünkü menün biraz daha iyi...başlangicta biraz zor oluyor canim..normal yani durumun..bizde başlarda zorlandik..hergün biraz daha dikkat ede ede bünyen alişiyor saglikli besinlere ve az yemeye...:KK5:
Bugün nerdeyse bende kacamak yapacaktim ama sonra vazgectim...cünkü burda arkadaşlara ve kaptana hesap vermek durumundayim :oops: dedim ve vazgectim...:KK23:

:KK48::KK48::KK48: Alemsin canım iyi olmuş bence ;) bak ne güzel sabah sabah eksilerini gördün ;) yeseydin ve sabit çıksaydın bu seferde yemeseydim eksi görürdüm diye için içini yerdi :KK53:

1haslanmis yumurta
Yarim domates
1salatalik
Bolca dereotu
Yesilcay
2kasik biberli yogurt
Marul
Yesilcay
Kucuk 1portakal
Araougun 3tane kayisi
3kasik Altin yogurt
Yaklasik 3lt su ictim

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süper canım ;) gayet güzel bir menü olmuş ;) Ben ne zaman Anneme gitsem hatun ay bundan bir şey olmaz moduna girdi artık yine :D hani görüyor eskisine nazaran çok fark var bir kereden bir şey olmaz mantığına başladı ama yinede direniyorum ;)

:D :D :D Kaptan Yardımcımı da kendime benzetmişim sonunda :D :D :D
Süpersin canım inşallah sende bol bol eksiler görürsün :KK36:bol bol suyunu ihmal etme ödem atmak için çok etkili ;)
Bak ne güzel Takımda canlandı artık kim tutar bizi :21::21::21:

oynakbasi34 oynakbasi34 banu abla 13takimdan hangi üye vefat etti mekanı cennet olsun

Canım üye zen71 ama lütfen kimse Baş sağlığı mesajı yazmasın çünkü 20 yaşındaki kızı da diyet gruplarına giriyor ve kızcağızın ileride kendini toparladığında acıları tekrar tekrar önüne çıkmasın diye düşündü Editörler ve rica ettiler ;)

Guunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK3:
Kizlar az once tartildim ve 123.200 geldim.
Baslangic kilom124.400du.
Cumadan beri 1kilo 200 gram gitmis.
Kaldi 63 kilo200 gram. Kendimi geri sayim yaparak motive etmeye karar verdim. 3gunluk cabama degmis cok mutlu oldum. Insallah hep boyle gider:KK73:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Harikasın canım aynen devam ;) inşallah yakında 2li hanelere de düştüğünü göreceğiz ;)

Ben de tartılıp geldim. 79.0 :halay: kaptanım ley ley :KK76:

:halay::halay::halay::halay: Hadi gözün aydın canım ;) kız tamda izne ayrılacak zamanı bulmuşsun :KK48: neyse listeye dönüşün muhteşem olacak o zaman desene :21:

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...
Benim bugünlü kilom 58,7..cumadan buyana 0.5 eksideyim....:KK6:

Harikasın canım aynen devam ;)
Valla seni görünce benimde 5de 5 yapasım geldi bir kereliğine :D tabi diyetisyenimin duymaması lazım :D

Back
X