- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.Süper canım
gayet güzel bir menü olmuş
Ben ne zaman Anneme gitsem hatun ay bundan bir şey olmaz moduna girdi artık yine
hani görüyor eskisine nazaran çok fark var bir kereden bir şey olmaz mantığına başladı ama yinede direniyorum
Ayyyy agzindan bal damliyo insallah gorurum o gunleriHarikasın canım aynen devam
inşallah yakında 2li hanelere de düştüğünü göreceğiz
Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.
Canım misafirliğe rağmen ucuz atlatmışsınEminim bugünden itibaren çok daha güzel devam edersin sağlıklı bir şekilde
arada minik kaçamaklarımız tabiki olacak insanız ama önemli olan hem sonrasında dengeleyebilmek hemde çok sık olmaması
![]()
Ayyyy agzindan bal damliyo insallah gorurum o gunleri![]()
Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.
Zaten beni bu misafirlikler bitirdi
Tabi bi de emzirme meselesi, gerci benim sipa 2 gundur emmiyorsanirim bu yuzden cok acikmadim ama sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :/
Mrb arkadaşlarBirde şuraya Nazara karşı boncuklarımızı da yerleştireyim
![]()
Bol bol su iç canım sütün azalmasınkuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin
gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net
Benim büyük kız 2 ay emdi ancako zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti
Küçük kızımda kimseye karışmasına müsaade etmedim ve 2 yaşına kadar Anne sütü içti1 yaşına kadar sırf Anne sütü verdim arada çok çok az minik birşeyler de veriyordum tabi ama 1 yaşndan sonra yemek yediği halde onu bir nevi tatlı niyetine yinede günde iki kere içerdi
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandırküçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde
daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille
![]()
![]()
bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep
![]()
Tabiki canim..aramizdasin bile şu an..hoşgeldin aramizaSelamun aleykum .
Arkadaslar uye alımınız devam edıyorsa bende katıla bılırmıyım sıze. 31 yasım 83 kılom 3 cocugum var .
Mrb
Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?
- Her cuma kilo bildirim günüdür; Her üye o gün en geç saat 12.00ye kadar bir önceki haftanın kilosuyla birlikte ogünkü kilosunu bildirmekle yükümlüdür.
Verilen kilonunda yüzdesini hesaplayarak bildirim yapmalıdır;
Kizlar ben hazirläanip cikiyorum..kizimi okula götürcem..sonrasinda biraz işlerim var dişarda..sonra görüşürüz yine![]()
Kız ilahi Banu demek iki yasa kadar emzirince böyle oluyor ben iki kizimida iki yaşına kadar emzirdim ondan mı wc ye pesimde geliyorlar ikiside ,illallah geldiBol bol su iç canım sütün azalmasınkuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin
gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net
Benim büyük kız 2 ay emdi ancako zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti
Küçük kızımda kimseye karışmasına müsaade etmedim ve 2 yaşına kadar Anne sütü içti1 yaşına kadar sırf Anne sütü verdim arada çok çok az minik birşeyler de veriyordum tabi ama 1 yaşndan sonra yemek yediği halde onu bir nevi tatlı niyetine yinede günde iki kere içerdi
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandırküçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde
daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille
![]()
![]()
bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep
![]()
Mrb
Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?
Selamun aleykum .
Arkadaslar uye alımınız devam edıyorsa bende katıla bılırmıyım sıze. 31 yasım 83 kılom 3 cocugum var .
Ohhh en iyisini yapmissin ablacim, benim oglusum 35haftalik yani premature dogdu o yuzdem dogdugundan beri mama ve anne sutu beraber iciyordu emmeye pek hevesli degildi, kucuk geliyodu cenesi benim memislere
Suan 7.ayinda zaten 4.ayda baslamistik ek gidalara, kasik manyagi oldu benimki, son bir aydir geceleri emiyodu uykuda, son iki uc gundur de onu da birakti ben de pes ettim acikcasi
Bi yandan keske emse diyorum bi yandan da kimse beni "ye ye sutun olsun" diye zorlamayacak artik diye seviniyorum, annelik ne zormus![]()
Cuma 12den once sanirim :)
Kız ilahi Banu demek iki yasa kadar emzirince böyle oluyor ben iki kizimida iki yaşına kadar emzirdim ondan mı wc ye pesimde geliyorlar ikiside ,illallah geldi
Nasılsın bu arada bayadir takıma ugrayamadim incecik oldun kuzu 86 kiloydum en son 80 oldunmu kizzz![]()
Hoşgeldin cnmSelamun aleykum .