• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süper canım :KK66: gayet güzel bir menü olmuş :KK66: Ben ne zaman Anneme gitsem hatun ay bundan bir şey olmaz moduna girdi artık yine :KK70: hani görüyor eskisine nazaran çok fark var bir kereden bir şey olmaz mantığına başladı ama yinede direniyorum
Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.

Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.

Aslında benim Annemde hafif tutar menüleri ama ona liste olayı ters geliyor :D hadi artık baya kilo verdin bundan sonra kendinde dengeni kurabilirsin gerek yok para vermeye diyetisyene der durur fırsat buldukça :D
Ben ondayken öğlenlik bugün sebze yemem çorba yazıyor dediğimde deli oluyordu ilk zamanlar o yüzden artık pek kasmıyorum ona gittiğimde :D

Canım misafirliğe rağmen ucuz atlatmışsın :KK9: Eminim bugünden itibaren çok daha güzel devam edersin sağlıklı bir şekilde :KK66: arada minik kaçamaklarımız tabiki olacak insanız ama önemli olan hem sonrasında dengeleyebilmek hemde çok sık olmaması :KK66:

Zaten beni bu misafirlikler bitirdi :(
Tabi bi de emzirme meselesi, gerci benim sipa 2 gundur emmiyor :( sanirim bu yuzden cok acikmadim ama sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :/

Zaten beni bu misafirlikler bitirdi :KK43:
Tabi bi de emzirme meselesi, gerci benim sipa 2 gundur emmiyor :KK43: sanirim bu yuzden cok acikmadim ama sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :/

Bol bol su iç canım sütün azalmasın ;) kuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin ;) gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net ;)
Benim büyük kız 2 ay emdi ancak :KK61: o zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti :(
Küçük kızımda kimseye karışmasına müsaade etmedim ve 2 yaşına kadar Anne sütü içti :oha: 1 yaşına kadar sırf Anne sütü verdim arada çok çok az minik birşeyler de veriyordum tabi ama 1 yaşndan sonra yemek yediği halde onu bir nevi tatlı niyetine yinede günde iki kere içerdi :KK48:
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandır :D küçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde :D daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille :D :D :D bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep :D

Bol bol su iç canım sütün azalmasın :KK66: kuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin :KK66: gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net :KK66:
Benim büyük kız 2 ay emdi ancak :KK61: o zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti :KK43:
Küçük kızımda kimseye karışmasına müsaade etmedim ve 2 yaşına kadar Anne sütü içti :oha: 1 yaşına kadar sırf Anne sütü verdim arada çok çok az minik birşeyler de veriyordum tabi ama 1 yaşndan sonra yemek yediği halde onu bir nevi tatlı niyetine yinede günde iki kere içerdi :KK48:
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandır :KK70: küçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde :KK70: daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille :KK70: :KK70: :KK70: bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep :KK70:

Ohhh en iyisini yapmissin ablacim, benim oglusum 35haftalik yani premature dogdu o yuzdem dogdugundan beri mama ve anne sutu beraber iciyordu emmeye pek hevesli degildi, kucuk geliyodu cenesi benim memislere :ıslık:

Suan 7.ayinda zaten 4.ayda baslamistik ek gidalara, kasik manyagi oldu benimki:kk77:, son bir aydir geceleri emiyodu uykuda, son iki uc gundur de onu da birakti ben de pes ettim acikcasi:uykucu:
Bi yandan keske emse diyorum bi yandan da kimse beni "ye ye sutun olsun" diye zorlamayacak artik diye seviniyorum, annelik ne zormus:anne:

Mrb

Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?

Cuma 12den once sanirim :)

- Her cuma kilo bildirim günüdür; Her üye o gün en geç saat 12.00ye kadar bir önceki haftanın kilosuyla birlikte ogünkü kilosunu bildirmekle yükümlüdür.
Verilen kilonunda yüzdesini hesaplayarak bildirim yapmalıdır;

Bol bol su iç canım sütün azalmasın :KK66: kuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin :KK66: gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net :KK66:
Benim büyük kız 2 ay emdi ancak :KK61: o zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti :KK43:
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandır :KK70: küçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde :KK70: daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille :KK70: :KK70: :KK70: bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep :KK70:
Kız ilahi Banu demek iki yasa kadar emzirince böyle oluyor ben iki kizimida iki yaşına kadar emzirdim ondan mı wc ye pesimde geliyorlar ikiside ,illallah geldi :KK70:
Nasılsın bu arada bayadir takıma ugrayamadim incecik oldun kuzu 86 kiloydum en son 80 oldunmu kizzz:KK71:

Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür :kk77:
Akşam toplu halde yazarım menümü :21:

Mrb

Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?

Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzu ;) haftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor ;)

Selamun aleykum .
Arkadaslar uye alımınız devam edıyorsa bende katıla bılırmıyım sıze. 31 yasım 83 kılom 3 cocugum var .

Aramıza hoş geldin canım :KK68:
Bendeniz Kaptan Banu :KK48:
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür ;)
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız ;)

Ohhh en iyisini yapmissin ablacim, benim oglusum 35haftalik yani premature dogdu o yuzdem dogdugundan beri mama ve anne sutu beraber iciyordu emmeye pek hevesli degildi, kucuk geliyodu cenesi benim memislere :ıslık:

Suan 7.ayinda zaten 4.ayda baslamistik ek gidalara, kasik manyagi oldu benimki:kk77:, son bir aydir geceleri emiyodu uykuda, son iki uc gundur de onu da birakti ben de pes ettim acikcasi:uykucu:
Bi yandan keske emse diyorum bi yandan da kimse beni "ye ye sutun olsun" diye zorlamayacak artik diye seviniyorum, annelik ne zormus:anne:

Canım sadece su bile süt yapıyor ;) sakın uyma sen öyle diyenlere :KK53:
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştim :KK48: doktor bile şaşırıp helal valla demişti :KK48: ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde :KK67:şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır ;) şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek ;)

Cuma 12den once sanirim :)

Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince ;)

Kız ilahi Banu demek iki yasa kadar emzirince böyle oluyor ben iki kizimida iki yaşına kadar emzirdim ondan mı wc ye pesimde geliyorlar ikiside ,illallah geldi :KK70:
Nasılsın bu arada bayadir takıma ugrayamadim incecik oldun kuzu 86 kiloydum en son 80 oldunmu kizzz:KK71:

Ayyy hoş geldin canım yaaa :KK68: Özlemişim :KK60:
Sorma valla yaa çocuk çiklet gibi yapışık :D len bir git öte diyorum gülüyor ama ne yapayım çok seviyorum seni diye :D
Ben ona bağlıyorum kesinlikle çünkü büyük pek sevmez sırnaşmayı gerçi onada kızdığımda yapışır kız gel bir öpeyim diye :D ben yürü git pis konuşmuyorum senle diyincede amanda nazda yaparmış benim Annem diye daha fazla sırnaşır :D gerçi bende sırnaşsın diye daha çok yaparım trip :D :D :D

Kız sorma 87.5 e çıktım takıldım kaldım :D Boyun fıtığı yüzünden fazla zorlayamıyorum kendimi ve 1.5 aydır her hafta diyetisyen ölçümlerimde 1.5 kg en az ödem oluyor :mad: ama pes etmiyorum kesinlikle bu yaza hedefime ulaşıp korumaya geçeceğim :21::21::21::21::21:

Back
X