- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Teşekkürler cnm . Bu gün bildirimi görünce ondan dolayı sordum. Kaptanımız sagolsun. acıklamışCuma 12den once sanirim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cnm . Bu gün bildirimi görünce ondan dolayı sordum. Kaptanımız sagolsun. acıklamışCuma 12den once sanirim :)
Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür
Akşam toplu halde yazarım menümü
Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzuhaftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Kaptan Banu
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Canım sadece su bile süt yapıyorsakın uyma sen öyle diyenlere
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştimdoktor bile şaşırıp helal valla demişti
ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde
şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır
şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek
Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince![]()
Kaptanım çok güzel oldu menünGeçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştumhatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım
Bugün onlarla görüşmeye gideceğim öğlene doğru
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyorduinşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız
tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah
çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım
![]()
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Sabah şekersiz Türk kahvemi içtim
Birazdan haşlanmış patates yiyeceğim)
Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)
Günaydın kızlar
Sabah şekersiz Türk kahvemi içtim
Birazdan haşlanmış patates yiyeceğim)
Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesefAyyy hoş geldin canım yaaaÖzlemişim
Sorma valla yaa çocuk çiklet gibi yapışıklen bir git öte diyorum gülüyor ama ne yapayım çok seviyorum seni diye
Ben ona bağlıyorum kesinlikle çünkü büyük pek sevmez sırnaşmayı gerçi onada kızdığımda yapışır kız gel bir öpeyim diyeben yürü git pis konuşmuyorum senle diyincede amanda nazda yaparmış benim Annem diye daha fazla sırnaşır
gerçi bende sırnaşsın diye daha çok yaparım trip
![]()
![]()
Kız sorma 87.5 e çıktım takıldım kaldımBoyun fıtığı yüzünden fazla zorlayamıyorum kendimi ve 1.5 aydır her hafta diyetisyen ölçümlerimde 1.5 kg en az ödem oluyor
ama pes etmiyorum kesinlikle bu yaza hedefime ulaşıp korumaya geçeceğim
![]()
Evet canım ins güzel sonuçlar alirum bol eksiGünaydın cnm
Afiyet olsun
5 te 5 diyetimi yapıyorsun
İnş banu ablacığım ağzından bal damlıyorTamamdır canım sıkıntı yok
Günaydın canımafiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh
![]()
Gıcık kardeşin nasılGeçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştumhatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım
Bugün onlarla görüşmeye gideceğim öğlene doğru
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyorduinşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız
tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah
çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım
![]()
Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesef
Büyüyünce istesekte yapışmazlar yapissinlar napalim canları sağolsun bende sizleri özledim öperim çok ,bende 7 lere atamadım bı turturlu kendimi 80 e kadar indim gerisi gelmiyor bu ara gene 83 civariyim 10 kilo daha versem harika olucak
Gıcık kardeşin nasılumarim düzelmiştir
Senin gibi ahpaplik kuramaz aynı kursa gitsede nafile![]()
Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyetiEvet canım ins güzel sonuçlar alirum bol eksi![]()
HosHoşgeldin takım limiti varmı bilmiyorum. 1. Sayfada kurallar var bak istersen. Kendini tanıtirmisin boyun posun yaptığın diyet hedefinBayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
Canım 5 gunlgü diyet izinli yiyeceklerden sinirssı yiyorsun.Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyeti